VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojSve muske
LEGACY

Sve muske

30 odgovora2,073 pregleda
MedozarENTUZIJASTA

sep 2013.

Evo ovako , sadio sam vec par puta outdoor i znam vrlo dobro i kako sve to izgleda i sta biljci treba. Posadio sam pocetkom maja seme od najbolje vutre koju sam pusio. Dobijale su sve i vodu , i plantelu list i kasnije plantelu cvet. 6 (i slovima sest) komada , da bi na svih sest krajem avgusta ugledao muda. Neverovatno ! Pre par godina sam posadio 3 kom i 2 su bile zenske , a sad od 6 biljaka svih 6 muske , da covek ne poveruje koliki sam maler. Koja je verovatnoca za ovo ? :sadbanana:

sep 2013.

`ta si na muake troaio plantelu cvijet? Niata udno, ja sam prije par godina od 9 komada dobio 8 muakih, a bilo je da i od 5 dobijem 4 ~enske. Sve ti je to ista lutrija.
MedozarENTUZIJASTA

sep 2013.

Kad sam vidio da su sve muske nisam vise trosio nikakvu prehranu na njih. Dobile su plantelu cvet kad su vec bile dobro izvegetirale pocetkom avgusta kad jos nisam znao pol biljaka. I onda pre par nedelja vidim muda na pet biljaka , reko ajde nije vazno ostala je bar jedna dobra , kad ono pre par dana pogledam a ono i na toj poslednjoj muda u stadijumu pred otvaranje. Ja sam kontao da je to oko pola kao kad bacis novcic (50 posto). Sad da uzmem da probam da bacim pismo 6 puta za redom , ne znam iz kojeg bi puta uspeo. Osecam se kao proklet ....... :sad2:
VesperianENTUZIJASTA

sep 2013.

imam ja jedno pitanje..biljke su pokazale da su zenske vec odavno, lijepo cvjetaju ali odjednom se pojave muda na njoj? neki osvrt na to?
chillmasterISTRAŽIVAČ

sep 2013.

bajo to ti je Hermaphrodite...guglaj malo pa vidi
VesperianENTUZIJASTA

sep 2013.

znam da je hermic ali dal je normalno da nakon 3 tjedna sto je pokazala da je zenska biljka, postane hermic?

sep 2013.

Normalno je ali se ne deaava esto.

sep 2013.

verovatnoca 50:50 ne znaci sigurnih 50 ;)
MeskalitoLEGENDA

sep 2013.

Imo i ja jedared 8 od 8 , tako da nisi najgori :)
pero123POZNAVALAC

sep 2013.

meni od 17 komada 3 zenke .. :) lutrija je to .. bolje uzeti feminizirano sjeme i amen , nikad vise regularno sjeme nepoznate sorte..

sep 2013.

uf bre, 94.9 : 5.1
maverickAMBASADOR

sep 2013.

3 @ : 14 B inbreedana i degradirana genetika ( puno hermija? )

sep 2013.

bedak....
vigierPOZNAVALAC

sep 2013.

sto se mene tice, citav fazon kupovanja feminiziranog sjemena je upravo zbog pola. Prosle godine imao sam nekoliko kupovnih i jednu domacicu koja je srecom ispala zenka, nista gora nije bila od uvoznih, cak joj ukus pamtim kao najbolji

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se