LEGACY
Sezona 2012 : El Nino, White Whidow, Big Bang, Himalaya Gold
16 odgovora1,625 pregleda
Flipsilon
ENTUZIJASTA225 REP6%
→ Poznavalac
FlipsilonENTUZIJASTA
okt 2012.
okt 2012.#1
4 albuma :
El Nino
Big Bang
White Widow
Himalaya Gold
Potrudio sam se da uslikam ato bolje i ato detaljnije pa ako neko mo~e rei da li je ovo zrelo za no~ bio bih mu zahvalan. Po nekoj mojoj proceni, sve bi moglo da se skida sem Big Banga.
Ina
e, ako sam dobro ispratio, cvetanje je po
elo 28.08.
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
okt 2012.
okt 2012.#2
a cuj, nemas ni jedni makro fotku da bi se moglo videti stanje trihoma, probaj sam zaviriti u svet trihom pa proceni, da li je to raslo na otvorenom ili na terasi, terasa po pravilu nikada nema direktnog sunca preko celog dana, po tvom nije jos proslo dva meseca cvetanja, meni lici da je jos rano (pod uslovom da je cvetalo na terasi) nema druge nego da pogledas trihome, inace skroz simpaticne biljke, bravo
edit: koliko vidim sorte, to je sve od Green House Seeds, i treba im vise od 60 dana cvetanja, tu si al mislim da mogu jos malo da cvetaju
buraz
ISTRAŽIVAČ66 REP11%
→ Entuzijasta
burazISTRAŽIVAČ
okt 2012.
okt 2012.#3
Kao sto ti je Powerseed rekao pogledaj stanje trihoma. To ti je najbolji nacin da ocenis zrelost biljke, trebace ti lupa. Ako hoces high efekat skidaj kad trihomi postanu mlecni , a za stone kad predju u braon. Pola/pola kombinacija je po meni najbolja, ali o ukusima ne vredi raspravljati! :) Pozdrav
Flipsilon
ENTUZIJASTA225 REP6%
→ Poznavalac
FlipsilonENTUZIJASTA
okt 2012.
okt 2012.#5
Pa da, problem je samo ato nemam kvalitetnu lupu ili onaj d~epni mikroskop da snimim trihome. Videu do kraja nedelje da nabavam negde, ali u svakom slu
aju e ih mraz pokidati, u to nema sumnje.
Ina
e, terasa je u pitanju i imaju minimum 6h direktnog sunca. Iskreno, za
udio sam se malo ato su ovolike. Mislio sam da indike ne prelaze 180cm (tako sam
itao na Green House sajtu, a njihovo je seme), ali WW je npr 2m (ne ra
unajui saksiju), El Nino je 2.25m. Big Bang i Himalaya su oko 1.80m.
Hvala na odgovorima.
Shanti
ENTUZIJASTA245 REP11%
→ Poznavalac
ShantiENTUZIJASTA
okt 2012.
okt 2012.#9
`to du~e
ekaa to bolje, pogledaj po netu, postoje ozbiljni
lanci koji negiraju teoriju "nit providno, nit tamno".
Uostalom, sam proceni
emu ea da verujea ;)
A ako pustia baa dugo, nemoj se iznenaditi nekim semenkama, nema veze ato nema baje u blizini.
okt 2012.
1 / 9
okt 2012.
okt 2012.