VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojMuška, ženska biljka
LEGACY

Muška, ženska biljka

22 odgovora2,464 pregleda

avg 2020.

Ne poznajem bas nesto marihuanu kao biljku, pa imam par pitanja, kada na biljci pocnu oni usi sto rastu preko starog lista to znaci da je muzjak? I cuo sam se to mora cupati da bi biljka "postala zenska" pa jel moze da mi neko kaze da li to ima ikakve veze. Ili jednostavno zenska biljka zavisi od semena?

avg 2020.

Sve se mo~e pronai kada se malo prelista forum i koristi "search" opcija. https://www.vutra.org/threads/prepoznavanje-muske-zenske-biljke-i-hermafrodita.11015/

avg 2020.

Sedi pa nau i, na forumu sve piae. :djede: :ajnstajn::vutra::eek::kafa: Edit: najpre pro itaj pravilnik, naoru~ani!!! https://www.vutra.org/threads/pravilnik.10131/
nanule963ISTRAŽIVAČ

sep 2020.

Poato je forum sa temom muake i ~enske biljke,naime imam 3biljke...gajene i zemlji...grow je u baati i sva programa,ali ne preterana,,palo je puno kiae o...proveravali biljke non-stop...ne bih li provalila male.sva sreom,nijedna.e sad u bre najveeg a cvetanja u inilo mi se da sam videla neato kao zelenu mekanu semenki....a izgleda biljka vrh. Prepuna hedov sa pastilama...evo slika ata vi mislite...malo je vetar..ali valjda vide sve tri hvala

sep 2020.

nema fotke, verovatno calyx u pitanju, znaci sve ok
nanule963ISTRAŽIVAČ

sep 2020.

Nije problem sad u da slikam pa mi molim vas odgovorite...jer sve tri biljke su hermos

sep 2020.

pa ako su hermosi, sta da ti odgovorim, onda je sve jasno

jun 2021.

Muaka ili ~enska?
zanzibarzakISTRAŽIVAČ

jul 2021.

u nedoumici sam, rekla bih da je muska, molim za misljenje iskusnijih

jul 2021.

Sta je musko, biljka. mmmmmmmm, :idea:moze biti.
zanzibarzakISTRAŽIVAČ

jul 2021.

da, biljka, hvala....

jul 2021.

Muska je. Mada fokus nije najbolji. Ali, vidi se dovoljno.
zanzibarzakISTRAŽIVAČ

jul 2021.

hvala,

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se