LEGACY
kada poceti sa LST-om?
16 odgovora2,370 pregleda
Bob_Marley62
ENTUZIJASTA412 REP53%
→ Poznavalac
Bob_Marley62ENTUZIJASTA
maj 2013.
maj 2013.#1
pozdrav ljudi,novi sam na forumu,stari sta se tice uzivanja u njenim
arima :D volim sve sto vole mladi tako da no sikiriki,samo opuateno :D .zanima me kada poceti raditi lst(vanjsko uzgajanje),jel prerano kada je biljka npr. na 5. katu?pocetnik sam sta se toga tice pa me zanima u kojem slucaju bi se to najbolje odrazilo na kvalitetu(znam da jako puno ovisi o susenju,a o radnjama prije toga da ni ne govorim),ali dali je svejedno kada se napravi lst?znam da ce biti linkova i toga pa da se obranim odmah :D ,procitao sam jako puno toga,nesto i vise puta ali volim cuti misljenja i iskustva :D hvala puno
Creative
LEGENDA14.039 REP90%
→ Zmaj
CreativeLEGENDA
maj 2013.
maj 2013.#2
lst mozes poceti onog trena kad biljka postane dovoljno jaka da ga izdrzi ;)
u tvom slucaju ako ima vec 5 katova samo hrabro :)
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
maj 2013.
maj 2013.#3
pa na svim temama se veina savjeta bazira na iskustvu... :D
uz to ato ka~e creative, ja bih ti preporu
io i topping ako nisu automatici u pitanju (a onda je i LST nepotreban)
Bob_Marley62
ENTUZIJASTA412 REP53%
→ Poznavalac
Bob_Marley62ENTUZIJASTA
maj 2013.
maj 2013.#4
stvar je u tome jer su to sjemenke iz neke dobre domacice,pa da bude dimica u hladnim danima.tako da sam se odlucio za metodu bez stresa(on nikome ne treba :D) i ja mislim da je na 5. katu ona vec spremna za njezne pothvate.hvala na odgovorima.
loop
AMBASADOR4.835 REP95%
→ Legenda
loopAMBASADOR
maj 2013.
maj 2013.#5
sto ranije krenes-to bolje,i zbog oporavka,a i zbog drvenaste stabljike koju je kasnije sve teze i teze savijati bez (potencijalnih) problema
sto se oporavka od stresa tice,LST je toliko blag stres da se biljka vec za 24h ispravi potpuno,i cak poraste koji cm.
nemas frke,samo udri
cane corso winer
ENTUZIJASTA594 REP99%
→ Poznavalac
cane corso winerENTUZIJASTA
maj 2013.
maj 2013.#6
Loop reci mi onda u mom slucaju sta je opcija raditi prvo....lst ili Toping? inace moje biljke su negde na 4 para listova.
Creative
LEGENDA14.039 REP90%
→ Zmaj
CreativeLEGENDA
maj 2013.
maj 2013.#7
rekao ti je power u dnenviku sto da radis i kako da radis .....ja bi toping pa scrog ;)
cane corso winer
ENTUZIJASTA594 REP99%
→ Poznavalac
maj 2013.
1 / 9
maj 2013.
maj 2013.