VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojRandom sjeme - berba_2011
LEGACY

Random sjeme - berba_2011

30 odgovora2,113 pregleda

sep 2011.

- Pozdrav svima, evo par slika - komentirajte, savjetujte ( da li je spremno za berbu, trebam li jos koji put pognojit sa necim za cvjet prije berbe itd.),, - i ako moze neki link na članak o koracima prilikom berbe i sušenja npr. izvadit cijele biljke iz zemlje zajedno sa korjenom? kako iskoristit grane i lišće koje skinemo sa budova? i tome slično. - ty ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting http://imageshack.us/f/88/dsc00006fh.jpg/
SmehENTUZIJASTA

sep 2011.

pa ovo meni nelici na nesto sto bi trebalo brat ostavi to jos malo...sad sacekaj iskusnije da te savjetuju ! P.s

sep 2011.

Po mojem, ima tu jos barem 2 tjedna jahanja :ridinghorse:
BladeZMAJ

sep 2011.

Svakako ostavi joa nije to za brati
Z&NZMAJ

sep 2011.

https://forums.vutra.org/content/614-kratak-vodic-kad-obrati-biljku.html

sep 2011.

hvala na odgovorima, update-am slike za 10-15 dana!
DrGreenISTRAŽIVAČ

sep 2011.

Tek su po ele cvjetat..... Joa bar 2-3 tjedna.... I ZELENE su. Trebaju po~utit i pocrvenit, malo jesenske boje poprimit pa onda cepaj.. ili ako se pojavi plijesan.
popajISTRAŽIVAČ

sep 2011.

Cekanje je vrlina ... a onda obavezno smoke report !!!
MonkENTUZIJASTA

sep 2011.

Popaj car! Smoke report je obavezan..coece tu fakat ima (bar mi se cini) hebene ekipe..bas mi drago da sam se rego :) Eto malo pohvala :D A biljke dobro izgledaju..kako te negdje iznutra pere da to pocupas sve zamotas u neki TOP i udri mujo??? ^^
ChasedByDevilENTUZIJASTA

okt 2011.

Ovo je super za Random sjeme :D

okt 2011.

Evo mali update 20ak dana poslje, nekolicina ih je jos zelenkasta ali 2 vec izgledaju prilicno zrele, komentirajte - savjetujte! :) ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting - i da sjeme je random al sam se potrudio da bude od neke kvalitetnije kese
BJNENTUZIJASTA

okt 2011.

ImageShack® - Online Photo and Video Hostingvu mozes da skidas ;)

okt 2011.

Predobro za random sortu. :thumb:

okt 2011.

nenormalno su dobre!
herb-o-logistENTUZIJASTA

okt 2011.

:watchplant::respect: Predobre su. Kad poberea obavezno nabaci smoke report. :thumb:

okt 2011.

pre lijepo

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se