VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojRoot pouch.
LEGACY

Root pouch.

24 odgovora2,124 pregleda
Wizdom
WizdomLEGENDA

15. dec 2014.

Ispricavam se administratorima sto otvaram novu temu, al ipak moram, trazio sam svakako po forumu u vezi ovoga al nema bas previse o tome. Uglavnom, zanima me jel itko imao iskustva sa root pouchom u outdooru i ako je gdje ih ima kupiti
eseHAZE
eseHAZEISTRAŽIVAČ

15. dec 2014.

Za sve postoji rjeaenje tako i za ovo. www.google.hr :D Probaj, nije tesko ;) A sto se tice uzgajanja odi kod nekog od metora ovog foruma, netko ima iskustva ;)
Wizdom
WizdomLEGENDA

15. dec 2014.

naravno da postoji google,trazio sam svugdje okvirno trebaju mi ti potovi od 15 gal ili 20,jer mi se pare skroz uredni i dobra stvar kod njih je sto pruzaju dovoljno kisika korjenju ato znaci veca biljka i bolji urod :D ali di god bi zelio narucit ne dostavljaju u hrvatsku :S
zlavjestica

15. dec 2014.

pa..jucher ili prekjucher sam naletila bash ovdje na linkn koji je Cill stavio..a mislim da je bio link za jednog od sponzora foruma..i..sve mi se chini da sam upravona toj stranici nashla root poucheve ( sjecham se da je bilo onih od 16 litara i josh jedan vechi...ali...nisam sigurna da ima od 15-20gal ( to je oko 55litara i oko 75litara cca )...i sumnjam da chesh nachi toliko velike kod nas... nashla sam od 7gal (26,5lit.) kod nas....ali morash progooglati. hebiga..pokzshaj upisati : root pouch shop.hr :) ili rout pouch shop-zemlja iz koje jesi edit: vrag mi nije dao mira ( znam da sam ih vidjela na stranici sponzora ) http://www.headshop-hr.com/onama/ trenutno imaju radove na samoj stranici pa nisu vidjljivi svi proizvodi...trebash nazvati i vidjeti imaju li josh root poucheve i u kojim velichinama.
Wizdom
WizdomLEGENDA

15. dec 2014.

Evo naisa san na nesto slicno, nije orginal root pouch al koga boli k*** izgleda kao super stvar: ebay ( Round fabric pots Plant pouch Smart root container Felt grow bag Aeration Pot ) u trazilicu s ovim ako isto netko trazi i dostupne su razne velicine, cak su i cijene prihvatljive. Pozz ;)
SI
SilvijoooENTUZIJASTA

13. feb 2017.

Pozz ekipa zanima me dali se moze napravit pot od jute. Sive je boje paneznam ako bi prolazilo malo svjetlosti kroz nju i dali bi smetalo korjenu. Hvala Ovako npr 130475
Pantagan

15. feb 2017.

Mo~e, ato nebi moglo:), samo e se zemlja brzo suaiti i trebat e esto zaljevat.
SI
SilvijoooENTUZIJASTA

15. feb 2017.

Super dosta cu ustedit. Posto imam dosta tog materijala. Ova je od oko 25 litara
Badi
BadiZMAJ

16. sep 2019.

Da li pri zalijevanju viaak vode procuri najnormalnije kroz taj root pouch? ...uzeo bi to sad za indoor pa me zanima :)
Herb Gardener

16. sep 2019.

Naravno, i dolje, i sa strane..:)
Badi
BadiZMAJ

16. sep 2019.

hvala, tak sam i mislio al nisam nigdje naaao a htio sam bit siguran... probat u s tim onda definitivno :thumb:
Herb Gardener

16. sep 2019.

Preporucujem drzati ga odignutog, da ne stoji u vodi koja procuri. Ja sam koristio neku metalnu resetkastu podlosku, ono za stavit vrelu serpu:) A lakse je i zice za lst kacit dolje, jer se platno uvija..
Badi
BadiZMAJ

16. sep 2019.

ku~im...hvala ti, baa si mi pomogao ;)

Odgovaranje na teme dolazi uskoro.