VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojDvoriste grow
LEGACY

Dvoriste grow

162 odgovora14,221 pregleda
Baki'zENTUZIJASTA

jun 2012.

Poz drugari, da ne razvlacim mnogo, od desetine, zbog mojih i nzm kojih gresaka, ostala samo 1, pa malo da se poigram njome... Seme je neko custom koje sam uzeo od neke lepe domaje... 21.05. - Nikla lepotica, imala je tada malo sunca, bila u ormanu ispod sijalice, malo se vise izduzila, ali ovo trenutno vreme je uradilo svoje.. 12.06. - Par slikica 14.06. - Krenuo sa malom prehranom, koristio Salvol, napravio rastvor oko 2ml salvola u malo manje od 2dl vode 15.06. - Orezao joj vrh, sa njime malo manje od 20cm visine 19.06. - Skinuo listove sa 5kraka 21.06. - Posle jedne sedmice opet dodao salvol, sada malo povecao dozu, 4ml na malo manje od pola litre vode (da dodam da je dobijala vodicu svako, ili svako drugo vece...) Ubrzala rast, visina oko 25cm... Vide se 2nova vrha i gde je topp Ovde se vidi gde su skinuti listivi sa 3 - 5 kraka 25.06. - Odradio LST posto smo resili ortak i ja da je ostavimo gde jeste, da je ne prebacujemo u prirodu, samo cjemo je presaditi u vecoj saksiji, sutra plata pa da odem da kupim saksiju... 26.06. - Eo par fotkica kako se ponasa pri lst-u, nikakve posledice, smushenost... Video negde na netu da moze dok je mala da se odradi lst i na ovaj nacin pa hajde da probam... Stoji vec 2dana zalepljena, kontam da je sutra odlepim i pustim da radi svoje... 28.06. - Skinuo jedan list sa 7kraka, drugi je ostao zalepljen sutra cu ga otkinuti... Odradio bih topping na jos 2nova mesta ali na 3-4stupnju, sada me interesuje koliko je to pametno... info za koji dan... Fotkica od danas, i polozaj u odlopljenom stanju...
not smokeLEGENDA

jun 2012.

rano si topirao mala je sto nestavi par komada patis se i sta kad izdaci muda!plakases
nenashPOZNAVALAC

jun 2012.

Zaato joj sje ea liae, kako mislia da funkcioniae? I zaato je ve~ea pomou lista? Glupost. Fotosinteza, nula bodova... Tvoja je, radi ata hoea, ja kontam da je to bezveze.
Baki'zENTUZIJASTA

jun 2012.

Pa vi mislite da ja sada nesto puno ocekujem od nje, znam da sta sve moze da joj se desi, zato se igram sa njom, ako bude bilo bice... zasto ne preko lista ? njoj da smeta ona bi sama pokazala to

jun 2012.

a cuj samo da nebude mudonja
Baki'zENTUZIJASTA

jun 2012.

Pa da, to i ja kontam, i ako bude ispusicu ga kako god, samo da krene sa cvetanjem da utvrdim... Ne zelim toliko hejta, vi ljudi kao kada ne rivate, kao da vam nikada nie bio prvi put. Opusteno ljudi, ocu po koji savet ako gresim negde, i to e to... Hvala
nenashPOZNAVALAC

jun 2012.

Re eno ti je gdje grijeaia. Niko te ne hejtuje, samo ti mrcvaria potencijalno dobru biljku.

jun 2012.

Vecina ce ti reci da nije dobro rezati primarne listove, ali znam iz iskustva da to nije lose, dapace. Sekundarne grane "podivljaju" i pocnu rasti eksponencijalnom brzinom a na kraju krajeva, te sekundarne grane daju vrhove a ne primarne, primarne sluze iskljucivo za fotosintezu. Ali dobro, ja sam growo pod CFL od 9000 lumena, tako da sam prakticki to morao raditi jer nije dolazilo svijetlo do sekundarnih grana. Ti imas out, nema potrebe za rezanjem primarnih grana. Sekundarne ce se same pojaviti, odnosno razviti. I nemoj mislit da te netko hejta, budi sretan sto su tu i da imaju nesto za reci. Kad zagusti, znas kako dobro dode. ;) Nego, zasto je prerano napravio toping? Pa toping se moze raditi vec nakon 3 internode.
Baki'zENTUZIJASTA

jun 2012.

Hvala Vevo : )

jun 2012.

Nego, zaboravio sam ti reci nesto. Ako bas zelis rezati primarne grane, ne moras ih rezati. Mozes ih samo saviti da ne smetaju sekundarnim granama, kao sto si sad LSTirao pomocu lista. Znaci samo ga negdje maknes sa strane, da dobiva svijetlo ali i da ne smeta ostalim granama. Ili ga ne moras odrezati cijelog (cijeli fan list s primarne grane) nego samo recimo polovinu ili trecinu, tek tolko da ne pravi sjenu ostalim granama. No kao sto sam rekao, nemas potrebe za time posto si outdoor.
MeskalitoLEGENDA

jun 2012.

Ma igraj se samo

jun 2012.

meni se ovo baa svia,...igraj se ato ka~e meskalito:bis:
Baki'zENTUZIJASTA

jul 2012.

01.07 - Sinoc dadao o5 prehranu, Salvol, opet digao mililitrazu, 0.6 na pola litre... Skinuo joj jos jedan primar, posto gde sam skidao primare, sekundari jako bolje napreduju... Kasni mozda slikam lepoticu, otisla preko 35cm u visini... Jos nedelju dana na gajbi, pa cu morati da je prebacim zbog obilaska gazdarice...
not smokeLEGENDA

jul 2012.

mo ok je sve pazi na hemiju da ne izgori inace lepa je bice velika ima vremena jos, a to sto si lepio za lis video sam to na you tube da lik radi i to je ok sretno
Baki'zENTUZIJASTA

jul 2012.

Da da, dobra je forica, ali sam je skinuo sa LST-a posto ide u prirodu za nedelju dana... Eo slichice, i jednog zutog listica, sigurno od Salvola koliko ja kontam... http://i48.tinypic.com/6yi5qe.jpg http://i49.tinypic.com/5ed0n7.jpg
Baki'zENTUZIJASTA

jul 2012.

Sry. sto me nije bilo, neta bez neko vreme... Biljana napreduje ok, pre neki dan je napunila 2meseca... 23.07 - Nastavio standar, na deseak dana dodam Slavola, otisla je na 65cm visine. Polivanje na 2-3-4 dana po litar vode, kako budem u mogucnosti, prebacio sam je u vecu saksiju posto sam resio da je ostavim gde je i pocela... 25.07 - Resio ipak da joj uradim mali lst da ostale granchice dobiju dovoljno svetlosti, idemo do kraja ovako, zbunici maleni : )
Baki'zENTUZIJASTA

jul 2012.

Ispravite me ako negde gresim, ty
Baki'zENTUZIJASTA

jul 2012.

eo malo update Prevezao sam je, skinuo samolepljive tracice, bas joj dogovara koliko vidim : ) Nije polivana 3dana, veceras fajtalica i malo prehrane florijano, 4ml salvola na pola litre vode, pa cu sutra jedno 2l vode in saksija... http://i47.tinypic.com/6yd440.jpg http://i45.tinypic.com/6fxrfk.jpg http://i47.tinypic.com/33oiss3.jpg http://i50.tinypic.com/2u5464k.jpg http://i49.tinypic.com/nl6681.jpg *** Pala je kishica sinoc, malo veca : ) kontam da cje pasti o5 veceras, pa da joj ne bi sprala, ide prehrana preko korena...
sharpLEGENDA

avg 2012.

dobro izgleda. nadodaj jos zemlje,ostavi mjesta za nadodat golublji izmet. ravnomjerno ga nabaci po zemlji u visini otp. 2-3 cm.to ce ti ispast oko 0.5kg istog. pri svakom zaljevanju voda ce razgradjivat po malo i hraniti biljku. ovako ce ti duze trajati a i neces skuriti biljku. tako sam ja radio ovoj u posudi(25l. kapacitet) https://forums.vutra.org/vanjsko-uzgajanje/10563-outdoor-presadjivanje-my-way.html?highlight=
Baki'zENTUZIJASTA

avg 2012.

Ok, samo da je ne pregorim tako, posto je dosta jak... Juce uzeo Plantellu lis', uvece(sinoc) stavio u 250ml vode 5ml plant. isfajtao... Slicica od danas... http://i46.tinypic.com/17zi1s.jpg
Baki'zENTUZIJASTA

avg 2012.

Updatee. Plantela list 13ml na 2l vode, na svaka 3-4 dana, sve zavisi kada joj se zemlja osusi, pa flush, pa opet u krug... Danas joj je 90. dan, jos nista od cvetanja... Evo slicica od veceras. A i jedna question fotkica, da li je ovo krenulo cvetanje, ili ne ? I, sta je ova mala bela klica kao... Lose je fokusiralo, ali sutra, prekosutra nova slika.. ?

avg 2012.

verovatno je krenuo pre-flowers, lepa biljka, skroz ok
Baki'zENTUZIJASTA

avg 2012.

Hvala, ovo mi je prva lepotica, probao dosta na njoj, da saznam sto vise za sl.put... Nadam se da je devojcica... Sledecu prehranu bih joj dao mesavinu plantelle list i cvet, 7ml list + 5ml cvet... Da li se isplati ? : ) Hvala again

avg 2012.

drzim fige da bude cura, ako vec nisi gledao evo pa prostudiraj malo ove fotke, uskoro ce ti trebati ;) ne bih savetovao da mesas list i cvet (da je to pametno pravili bi takvu mesavinu ;) dok ne procveta furaj list, kasnije se presaltaj na cvet

avg 2012.

Ovih dana kod sli nih kao tvoja:icon_lol: je krenilo cvjetanje. Ovo na slici se baa i ne vidi da je bijelo,tj da je pistila...ali ako ti ka~ea da se bijeli,nema sumnje da e biti cura,mada u loaijoj varijanti mo~e ispasti hermi. Sretno:thumb:
Baki'zENTUZIJASTA

avg 2012.

Eo jednog glupog pitanja da ne pisem drugde... Ako uzmes semenku od hermica, da li ce biti her, male female ? ili je stoo posto her ? ty

avg 2012.

"If you have a seed that turn hermie and gives you seed, they have a 80% hermie trait, hermis produce more hermis. If you go from a clone (female) that turned hermie, you have femmed seeds" ili, uzmi polen od hermija i oprasi drugu zensku biljku, trebalo bi da dobijes onda fem seme, al ja proveravo nisam ;)
Baki'zENTUZIJASTA

avg 2012.

21.08. - Dobila 3l vode+18ml Plantelle, pre 3dana flush... Videcemo kako cje podneti malo vise plantelice...
Baki'zENTUZIJASTA

avg 2012.

23.08 - Juce jasno pokazala pastile :D Dobila je flush, 10l vode(chesmushe) i cekam da se osusi zemlja pa opet prehrana... Od ove vrucine za 2dana se osusi... E sada, da li sa plantelom cvet krecjete kada pokaze pastile, ili tek kada krene cvetic da se stvara ? I kada krenete da brojite dana cvetanja (isti slucaj kao kod prehrane). E sada slichkice : )
weedoyeLEGENDA

avg 2012.

Kad pokaze pistile tad okrenes gnojivo i koristis za Cvetanje a cvetanje se boji kad pokaze pol, tj pistile ako je biljka zenska. A sto se tice flusha, on radi kad se biljka zalije 3x vecom kolicinom vode u odnosu na kolicinu zemlje, kolko vidim imas veliku saksiju tako da nisi bas uradio flush :)
Baki'zENTUZIJASTA

avg 2012.

Ja nzm ni koliko "L" ima saksija... : ) Kontam 25... Nema veze, hvala u svakom slucaju... Elem, da li je devojcica ili se varam ?
DJFlyHighLEGENDA

avg 2012.

dobro se jos drzi s obzirom sta je sve prosla... nije mi samo jasno ono gnojenje na pocetku... al ok :) sretno da bude cura i da dobijes nesto od nje ;) peace out !
Baki'zENTUZIJASTA

avg 2012.

Krenuo sa slavolom, i naravno presao na platelu... :D
Baki'zENTUZIJASTA

avg 2012.

25.08 - Prvi put data plantela cvet. 2.5ml plantelle u 250ml vode folijarno + 6ml u 3l vode preko korena... Pa cu kasnie otici da je vidim kako joj je... Poskidao sam joj neke fan listove da bi neke manje grancice dobile vise sunca...
Baki'zENTUZIJASTA

avg 2012.

Sta je sa listicjem ?

avg 2012.

Cannabis Plant and Pest Problem Solver - Pictorial https://forums.vutra.org/problemi-tokom-uzgoja/1465-vodic-za-bolesne-biljke-i-nedostatke-u-prihrani.html https://forums.vutra.org/uzgoj-faq/9123-raspored-hranjenja-ph-nutrijenti-voda-flora-feeding-schedule-soil.html
Baki'zENTUZIJASTA

avg 2012.

Prevezana, odradio na manjim granama lst , ne diramo do kraja nista... Sve vise i vise se pojavljuju novi pastili...
sharpLEGENDA

avg 2012.

kolko ja vidim, pokazuje ti bosanski grb hahahahha. znaci nista od duvanja ove godine. bez brige,nista strasno.
Baki'zENTUZIJASTA

avg 2012.

Samo me je strah da nisam zakasnio sa sadnjom, da je ne uhvati lose vreme, da ne stigne da sazri... Juce je uhvatila mala kishica, a pre toga joj dao 30ml Slavola na 5l vode... Sledecje polivanje ide PlantelaCvet... Slikam sutra pa pustam pic, bas sam je rastego : ) ___________ 29.08 -SinocJutros temp. u mom gradu 6c :S Necje valjda da nastavi ovako :S, pREKO dana oko 33... Dobila oko 1l vode + 3l vode sa plantelom cvet 20ml... Cekamo da se osusi zemlja, pa ide FLUSH. Eo par slicica posle prevezivanja... Cak se desio i jedan maler, nesto je pojelo lisce, bukvalno samo vrh od jedne grane...
Baki'zENTUZIJASTA

sep 2012.

01.09. - Dobila flush 25l vodice 04.09. - Vodica chesmusha 5l 06/07.09 - 5l vode sa 25ml plantelle cvet, 15dan cvetanja... Dovezao sam joj jos par grana, nzm koliko je dobro lst-irati dok je u cvetanju, al jb6, ja vec odradio i ostavljam do kraja kakva je sada...(ocekujem odgovor oko lst-iranja u cvetanju =) ) Fotografisajuci u macro modu danas, slucajno gurnuo objektivom neki cvetic, i videh malog malog crvenog pauka kako izlazi iz njega... Ako je uopste pauk... Da li treba da preduzimam neke mere, ili je bezopasan stanar ? Evo par slicica od danas popodne... Hvala

sep 2012.

ok je cura, ali mislim da joj fali sunca, kada bi to mogao da zavrsis po lampom imao bi rock'n'roll, drzim fige
Baki'zENTUZIJASTA

sep 2012.

Da li je moguce da plant u 36.danu cvetanja pokaze da je hermic? Trenutno nemam digit pri ruci do ponedeljka dok se ne vratim sa warrrioc dens festa, ali odmah slikam i izbacujem... Ako se snadjem za digit stize slika soon... Moj pocetak cvetanja View image: DSCN0296resize1920 View image: DSCN0287 Neka slika sa 4uma uzeta za koju kazu da je hermic... ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Nista slicno mojoj situaciji, ali me brine jedna mala "klica" koja je prva uocena pre kretanja pastila.PIC: View image: klica Sinoc joj dao 5lvode sa 35ml plantelle cvet... U roku od 3zadnja dana kako sam je posmatrao, tek dana uocio podspeshen rast tih klica, i izlazak zucstako narandzastih pastila iz istih. Cak sam nasao dve bobice, jedna oko 4mm druga oko 2-3, kao menka... Namerno sam ih skinuo da vim sta cje se desiti, pune tecnosti, druga prsnula u oko, i u njoj mala bela klica. Kako koja grana, negde vise "klica" i sitnih bobica, negde manje. ty
CreativeLEGENDA

sep 2012.

to su ti vjerovatno vec mlade sjemenke....hermic se moze pokazati u bilo kojem trenu cvjetanja nemora biti na pocetku jer ga jacim sokom kod biljke mozes umjetno izazvati a ako ti je sjemenka iz paketa od hermica onda joj je u krvi da postane hermic.....samo pokusaj sto vise bananica povaditi i bit ce za pusit dobrog dima :dada

sep 2012.

Tebi se otprilike desilo ovo;predcvjetanje,pokazuje da e biti ~enska biljka,ti si sretani onda odjedared,muda od labuda:icon_lol:No,koliko to vrijedi da se ostavi,ja ne znam
Baki'zENTUZIJASTA

sep 2012.

Eo mali update, stigao digit... Sveshchicu sam zaboravio, tako da ne mogu da se setim kog datuma sam joj sta davao... : ) Kao sto vidite poskidani su svi fan listovi gde je krenulo cvetanje, ima ovo da bude dug period cvetanja... Mogu da je stavim pod sijalicu, ali sam hteo bas out da odradim... Ako bude trebalo, pogorsa se vreme, ide pod sijalku... Bilo je i kise, samo sam dodavao plantellu, i nije je joj nesto smetalo, bas lepo napreduje... Do sada skinuli ortak i ja oko 5-6semenkica... Kada se secira, bas lepo zamirishe : ) Mada m.j. nikako da pusti miris u vazduhu... Evo slicica...
CreativeLEGENDA

sep 2012.

Venlo jedina mu je... ako hermic nije agresivan neka proba izvuci nesto iz nje, na to sam apelirao....x3m to lisce je s razlogom bilo tamo ...slijedeci puta savijaj, vezi te listove nemoj cupati sto ce ti raditi fotosintezu...
Baki'zENTUZIJASTA

sep 2012.

J*bmliga... Svi matori likovi oko mene sto su, govore mi tako, kako su oni radili i dobijali prinos. Oni u njihovo vreme nisu imali net da nauce, sami kontali sta kako, neki su i poljoprivrednici sa faxom, tako da kontam da nisu to radili dzaba... Nzm videcjemo... Iako sam previse procitao, i prelistao, krenu tako, tako cju i zavrsiti... Da sam imao dve lepotice, jednoj bih cupao, drugoj ne, pa bas da vidim razliku u grow-u, koja se bolje, i brze razvije, sazri... Sestra mi je trenutno u Slo, mozda narucim neke autoflow menke, mada uskoro idem do Swedske, a Christiania u Copenhagenu mi je bas blizu posto sam na jugu pa cju bas prosetati do tamo da vidim da li moze nesto da se iskopa... Ty Creative na helpu...
Baki'zENTUZIJASTA

sep 2012.

Ima par grancica sa ovakvim listovima... Sta im je ? :S Previse plantele a ne toliko sunca sa te strane posto je do zida... ? Trenutno je pod flushom, cekam da se osusi zemlja, pa ide plantela... Moracu i da je prskam od glupih malih napasti, samo da nadjem sredstvo sa sto manjom karencom...
usrnameAMBASADOR

sep 2012.

Dobro razmialjaa. Takvi listovi oko donjih (i rubnih u malom boxu) pupoljaka esto imaju takav izgled. Mislim da je to prije zbog manje sunca i manjeg strujanja zraka (CO2), zna i u tom dijelu biljka ima relativno viae vode - nije toliko do (viaka) hrane. Niata zabrinjavajue, nije potreba "popravljat" tih 3% biljke i dovoditi u rizik ostalih 97% biljke koja baa lijepo napreduje i izgleda kao da joj ne treba viae dodavati hrane do kraja. :)
Baki'zENTUZIJASTA

okt 2012.

Danas 59. dan cveta... Pre neki dan je dobila dobar tush, cekam da se osusi, pa idem jedno normalno polivanje od 5l vode, pa posle tog susenja zadnja doza platele... Dosta je lepljiva, ima bas lep jak miris, trihinomi si jos uvek prozirni... Krecje malo noc da me zabrinjava, vidi se rano ujutru rosa, pada temperatura i do 5c... Stavio bih je u naj prostijoj varijanti boxa da nagruva do kraja koliko moze, barem cje biti na 12/12. Kupio bih samo folije kod kineza za shoferke, obavio okolo nje, i jedan ventilator... Sijalicu bih stavio 150w hps... Oko metra visine, i 80cm shirine je. Na vama je sada da me posavetujete da , ili ne... Vec bih u ponedeljak sve skontao... Hvalaa

okt 2012.

ja ovo napisao jos pre mesec dana, tako da nemam sta vise da savetujem ;)
Baki'zENTUZIJASTA

okt 2012.

A jel bi hps od 150w izgurala zavrsetak cvetanja ili bi morao 250w ?

okt 2012.

moze 150w na jednu biljku bez problema
Baki'zENTUZIJASTA

okt 2012.

E sada, da nisam malo zaboravan, bilo bi slike... Elem, uneo sam je unutra juce oko 19h... Nzm da li cje otvoreni tip boxa zawrsiti stvar, napolju je vreme bas bljak, samo sto nije pala kisha... Stoji ispod 150w hps-a, ventilator koliko toliko okrecje vazduh u sobi, A oko nje sam stavio folije za shofreke, kao u bunaru... Temp ispod sijalice je oko 22c, stavio sam u saksiji da vidim koliko cje biti, provericu ili kasnije ili sutra... 10.10 je dobila zadnju dozu plantele, sada su flushovi pred njom... Da li joj je dosta 22c da nabije jos koliko toliko thc, trihinomi su mlecni, skinuo sam 1budicj da se isproba, samo da se osusi za nekoliko dana pa cjemo videti... Pljusnuo zadnjih 40e za njen kraj (hps150w, grlo, prigushnica, upaljac, folije, tajmer... ), pa cje posluziti lampa ako donesem neke autoflow menke iz Swedske, tj. Danske... xD
Baki'zENTUZIJASTA

okt 2012.

Nesto ovako... Temp u dnu saksije oko 15-16c... Za sada su mlecni trihinomi... Kontam da je bolja solucija da joj ovako bude, nego da stoji sada napolju, vreme otislo u pm...

okt 2012.

itao sam da indust. mogu biti i na minusu malom, pa tom logikom, ova temp vani joj nebi trebala atetit, jedino ako nema sunca i keljavo je skroz, moje mialjenje, ina e, sanjam ju esto, baa ovu tvoju, :dada
Baki'zENTUZIJASTA

okt 2012.

Videcemo sta cje biti na kraju, jos ja za 2ned palim za Swed.drug cje je skinuti, nadam se ne ispusiti dok se ne vratim, pa cju ispisati smokerep. Mada je jedan hedicj vec na susenju pa cjemo videti sta radi...
Baki'zENTUZIJASTA

okt 2012.

Probleem.... :S Jako mi se sporo sushi zemlja, help ? :S

okt 2012.

pa sta je tu problem, veca posuda = duze vreme potrebno da se isusi zemlja = veci raspon izmedju zalivanja... kuliraj i zalivaj po potrebi, jednom sedmicno, jednom u deset dana... manje posla za tebe ;)
Baki'zENTUZIJASTA

okt 2012.

Danas 70.dan cvetanja. Juce dobila flush, miris u celom kupatilu limunaast x) Trihi i dalje mlecni... Na ovoj grani dosta vise cupkani fan listovi, i dosta je bolje napredovala oko budova za razliku od nekih grana na kojima sam ostavljao liscje...

okt 2012.

samo pusti da dozri kako treba i imaces lepog materijala za preko zime ;)
CreativeLEGENDA

okt 2012.

aaa sitno se broji ....sjeti se koliko si cekao dosad ...sad jos par dana ti vise nista neznaci ...guraj to do kraja :)
Baki'zENTUZIJASTA

okt 2012.

Naravno, to se i ceka, kada sam mogao ovoliko, moze i do kraja... 2druga cje sve odraditi, cekaju se 50/50 trihinomi... Svo lishcje i popcorn hedicji idu u hash, ostalo se ostavlja za newy. kada se vratim... Hajde jedan help, kako se zovu one kese za cedjenje bubble hasha ?

okt 2012.

bubble bags , EXTRAKTOR BAGS
Baki'zENTUZIJASTA

okt 2012.

Mali update... Biljana je dobila upgrade, stavljena jos jedna hps-ica od 250w, i malo preuredjena okolina...

okt 2012.

hehe drugar, a krenulo je sa najprostijom varijantom i lampom od 150w... a vidi sad, samo guraj, vec sam ti napiso da neces da se pokajes, odlicno izgleda i pusti je do kraja, dok ne pocne sama odbacivati zute fan listove, pa da vidis stof
Baki'zENTUZIJASTA

okt 2012.

Afkors, hvala... Trihinomi dve trecine mlechni, jedna prozirni, tako nesto... Ostavio sam je dvojici drugara, pa cje zavrsiti kako god xD Bio malo pre do nje, da je vidim poslednji put u zivom stanju, temp. 22.2, vlaznost vazduha 44%
burazISTRAŽIVAČ

okt 2012.

dobra zimnica dobra

okt 2012.

Predlog: Postavi npr. alu-folije ispod biljke da bi i odozdo biljka dobijala svetlost :) super izgleda, pozdrav

okt 2012.

Predlog: treba izbegavati alu-folije u box-u... a i sunce retko kad sija odozdo ;)
glavonjaENTUZIJASTA

nov 2012.

ako si mu reko
Baki'zENTUZIJASTA

nov 2012.

Cekam ortaka da mi jbeno posalje slike od nje, pa ih kacim, shit je sto joj je pala temp na 20c zbog pada spoljne temp, kuca je stara, zidovi 3m visoki... Valjda se setio da ukljuci grejalicu u sobi... Ja mislim da treba da dobijem nagradu kao najduzi grow na 4umu. 21.Maja nikla, eeeeeeee bre :) Svi ste obrali po 5ture, ja jos ni 1 xD Tek su joj mlecni trihi, tako mi rece ortak, gledao je pre neki dan...

nov 2012.

a cuj, moja brazilka je na 12~15C kad su lampe iskljucene, pa ne palim grejalicu, ako ti je 20C nema potrebe nista menjati
Baki'zENTUZIJASTA

nov 2012.

20c sa lampama, a bez... Sigurno padne na 5.... Tako ti je to kada ostavis nekome da ti pripazi na dete... :( Jedva cekam da se vratim za Srb...

nov 2012.

Ako ti temperatura dok cure spavaju pada ispod 10 C biljke e jako sporo rasti , tj. 0 bodova od toga .
Baki'zENTUZIJASTA

nov 2012.

:( Nisi trebao ovo da mi napises :( Ne mogu da joj pomognem nikako, mnooooogo sam daleko od nje... Pustam sada drugu poruku na fb pa kako bude... Jbg... Tudja ruka svrab ne chesha... :(
Baki'zENTUZIJASTA

nov 2012.

Drug poslao pic.... Kaze svi trihi mlecni... http://postimage.org/image/wc7q80m13/ http://postimage.org/image/m5ksph9jb/
Baki'zENTUZIJASTA

nov 2012.

Sada mi je javio drug, sinoc je skidana Biljana... Poskidali su sve vece grane i budove gornje, tako recji poskidana do pola... Ostala druga polovina Bikija da nabija jos donje hedove... Pa cjemo videti kako cje sve ispasti... Kazi mi ortak e mahmune, ovo je tvoj posao, ne moj x) Trebao si ti to da radis :( Stavljena je na susenje sinoc jedna polovina... Kacim slike kada mi posalju... Nadamo se best...
Baki'zENTUZIJASTA

nov 2012.

Eo par slikica, domejlovale danas... ODprilike 2sedmice pre skidanja... picture hosting 18.11.12 Skidanje, sushenje start 1/2
Baki'zENTUZIJASTA

dec 2012.

Evo jos jednog apdejta, i da zatvaramo dnevnik... Skidanje druge polovine, 5.Dec 2011. Trenutno je jos na sushenju... Cekam ortaka da donese vagicu pa da se sve lepo premeri, odvoje kolicinice za zimovanje, poklon i bleju... 21.5.2012 nikla, 18.Nov i 5.Dec skinuta iz 2dela... Miris: Kazu da je pri skidanju cela gajba mirisala na limun, sada tegle mirishu na Fantu Exotic, bas onaj exotic miris ! Ukus: Lep, vocjni, blag, kontam da cje jos doboto na ukusu i mirisu stajanjem u teglama... Dim: Pun, ukusan, hocje malo da zagrebe u grlu, ali je ok po meni. Rad: Krecje polako sa radom, posle duvanja fusa na jedno 5min krecje spor euforican rad, naravno posle se sve vise pojacava... Cini mi se koliko je lepa za pusenje da moze da se izduva 100gr za vece : ) Ne stondira, odlicna... Kada krene da popusta, polako ti se spava, ali refreshom novim fusom, sve bude sve zanimljivije :))) Dominacija sative koliko kontam... Ocena od 1-10, cista 6 ili 7... Kako mi je ovo prva ljubav, od jedne jedine posadjene, uspeh i srecja na nivou ! xD. Cim stignu nove seme koje se naruce, krecje verovatno White Rihno, LSD i WW mozda... Kombinacija in/out videcjemo... Hvala na podrshci ! P E A C E !
Baki'zENTUZIJASTA

dec 2012.

Prvi half Nije mereno, procenite sami : ) Mali hedicii : ) Malo veci hedic, kao upaljach ) Drugi half Sutra cu gledati da je obradim, osusila se dovoljno... Svi mali hedicji i lisce idu u hash, mleko :) Ostalo po teglama pa da se rasporedi lepo.. T H E E N D :)

dec 2012.

:respect: kao nagrada za uspjeaan dovraetak :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se