VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojListovi se savili
LEGACY

Listovi se savili

28 odgovora1,916 pregleda
apbtISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Problem je sljedeci, biljka raste normalno ali su listovi savili se prema zemlji
KrejzyPOZNAVALAC

maj 2010.

imaju dovoljno svjetla i vode?
weberjohn2ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

hm na prvi pogled djeluje kao da fali vode, a isto tako djeluje da je outdor pa mozda ovih dana bez jaceg sunca to uradili, mislim da nebi trebalo bit vecih problema , drugi tjedan bu valjda sunca u k***c ej a kolku su dana stare ?
apbtISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Imaju i sunca i vode dovoljno...... a starost hmm... jedna je oko 20dana, druga oko 10... da outdoor je
KrejzyPOZNAVALAC

maj 2010.

malo sam guglao i kazu ljudi da su to najcesce simptomi stresa vezanog uz vodu, znaci susa ili previse vode.
TropicoLEGENDA

maj 2010.

imam i ja isti problem....oni veliki lisovi blize lampi normalni a ispod oni mali se svi uvili....zemlja je bila suha, pa sam zalija, pa cemo vidjet sta di i kako ali vjerojatno od suae
apbtISTRAŽIVAČ

maj 2010.

eo moje nalazost sve krepale.... nevjerovatno.... u tijeku je green o matic AF pa cemo vidit kako ce ispast vani
KrejzyPOZNAVALAC

maj 2010.

meni su se isto bili savili listovi ali sam smanjio temp, malo udaljio svjetlo, zalio ih posteno i oporavile se nakon par dana :)
apbtISTRAŽIVAČ

jul 2010.

e ovak probudio se jutros i vidim biljke se pocele susit, a zalio ih sinoc s prihranom , treba 1 cep na 2 litre, ja sam stavio 1 cep na 5 litara ...... e sad kako da ih vratim medu zive ??? to mi je ovako neki bzvz eksperiment , nes pokusavam.... bla bla, recite mi samo kako da ih spasim....
RemusPOZNAVALAC

jul 2010.

stavi je u hladovinu..i nisi sipao svih 5l? :)
BjelacAMBASADOR

jul 2010.

remuse nevalja to sto radis... pa vidi kakva ti je zemlja...korijenje ti truli 1000% tebi biljka nije spaljena zbog svjetlosti ili temp i sta si to zabio 4 klona u istu teglu??? ajoooj...ponovo, nevalja ovo i jel ti to imas u tackama koje su trule??? da ti mozda razina vode nije iznad dna tegle ponkad?? jos si ih i truljevinom potrovao.... zbog ceg si to iso prihranjivat???
apbtISTRAŽIVAČ

jul 2010.

ma joj, to sam ja nesta pokusavao..... aj nemorate mi prigovarat, znam da nije nis kak bi trebalo bit..... samo me zanima jel se moze spasit? ostavit cu samo ovu najvecu i to e to.......
BjelacAMBASADOR

jul 2010.

ja bi izvadio iz zemlje i probao stavit u neku normalniju. male su ti sanse al uvjek mos probat
XxFiAdRoxXENTUZIJASTA

jul 2010.

Nevjerujem da ces je moc spasit....jbga...drugi put se vise informisi...negdje si jebeno pogrijesio
FlipsilonENTUZIJASTA

jul 2010.

nista ovo brate, pisi propalo ono.. rip, jbg

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se