sto se tice svijeta to je rijeseno jer su otkinuti borovi tu, ono bas site,kao drugo suma nije na ravnom terenu nego nekih 35-40% strmine i gleda tamo gdje sunce izlazi.
sto se tice ljudi i bazena u sumi,,pa tu cak i planinari nebi dosli,tesko je doci tu,,jako tesko i tu kad dodjes odatle nemas gdje zato sam siguran da nitko nije tu doso ima 20 god jer sam iz tog mjesta,,odmah iznad sajta su nesavladive stijene a ispod sajta suma.
da nisam konto da bi se stvorilo ono zeleno u vodi vremenom i da li uopce to smeta biljama ?
i kazes da je rijesenje za vodu da treba da bude u tamnom,,,mozda da ga crnim najlonom oblozim i samo ostavim u sredini malu rupicu da se voda ulijeva + oko njega satorska krila.
ma brate meni nije problem ni vapno ni rad,preblem je voda i sigurnost.
ako je site siguran problem je voda
ako ima vode nije sigurno.
sa bazenom bi rijesio vodu a sa divljinom i nepristupacnim terenom sigurnost.
do sad sam sadio kraj vode,,vise me strah hijena nego murije,murija dodje pocupa bilje i ode
a hijene cekaju da ti dotjeras cara do duvara pa ti oberu trud i rad :(
npr. evo proslu berbu sa morao obrat 2-3 tjedna ranije jer mi je netko bio na sajtu,,znao sam da je jos mlada i da joj treba jos sigurno 2 tjedna ali sta cu,,3 noci sam strazario i nisam vise mogo i obro ih,, jer sam vidio tragove koji nisu moji na sajtu i oko bilja :(