VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojMoja ljepotica zvana Marry
LEGACY

Moja ljepotica zvana Marry

26 odgovora2,127 pregleda
RizikISTRAŽIVAČ

okt 2013.

Alohhaa Drustvo, pa da i ja vama predstavim moju ljepoticu , koja je skupljala informacije na ovom forumu da opstane kako treba ;) , i vrlo vam je svima zahvala na odgovorima :P Imam slike od skoro samog pocetka ove ljepotice ali trenutno cu staviti Trenutne slike od Marry :popworm: Ovo ljepotica(barem za mene) je stara oko 4 mjeseca , vise-manje i trenutno se sve odvija kako treba, uskoro bi po meni i dosao kraj. (nekih 1mj ?) Evoo moje Marry ;) I da jos podjelim jednu sliku , koja je jos od pocetka teme ( 0.5L Experiment) PS. Hvala svima na gledanju ove teme ;) . btw ovo je moj prvi grow :knockknock: . Adios zasada LP.

okt 2013.

Aaaa prelepa li je, al nemoj skrtariti, otvori se malo, reci nam cime si je gnojio, u kakvom je zemljistu bila, koliko je sunca dobijala dnevno, koja je sorta, raspisi se malo, kad postavljas lepotu onda malo i reci o njoj, imas tu jos nekih mesec dana, mozda i malo jace, lep prvi grow, sretno care, peace. :)

okt 2013.

joa mjesec dana najmanje!

okt 2013.

pa da,fino izgleda no...mora se to joa napuniti,ohoho :) ako bude vremena dobrog,puataj koliko god mo~ea du~e monster i veli anstveni su dobro primjetili ;)
RizikISTRAŽIVAČ

okt 2013.

Ljudi imam samo jedno pitanje sta znaci kada na vrhu biljke na glavnom headu, neke sreberne tockice. Dali je to THC , I zasto ga pusta. cuo sam da je to mozda zbog hladnoce?
MornarPopajENTUZIJASTA

okt 2013.

Mozda mislis na kristale ? :D
RizikISTRAŽIVAČ

okt 2013.

Moguce, svjetlucaju na vrhu.

okt 2013.

To su trihomi (ono ato se gleda pod mikroskopom da bi se znalo to no vrijeme berbe). Normalno je da ih ima sve viae i viae u toj fazi ;)
JackDanielsAMBASADOR

okt 2013.

Jako je lijepa ta tvoja ljepotica.... Prognoza ka~e pogodne prilike sljede ih dana pa samo neka se lijepo puni da bude joa ljepaa...prelijepo :)
RizikISTRAŽIVAČ

okt 2013.

Da podjelih jednu Macro sliku isto ;) , ova slika je bila slikana 02.09 , a ove prijasnje su bile 02.10 :D

okt 2013.

super brate ako imas sjemena javi da se dog kontam kupit :D

okt 2013.

FO!! niko ti niata nee prodavati.. zaboravi na to!! :angry:
GreenRyderLEGENDA

okt 2013.

@SkaNk1-mogao bi kojim slucajem procitat i ovo.......PRAVILNIK .....najvise obrati pozornost na tocnu 14........ @Rizik-te svjetlucave tockice su trihomi, oni su zaduzeni za sve one ludosti koje nam se dogadaju u glavi kad zapalimo zato sto se sve phihoaktivne supstance i kanaboidi medu njima i THC sadrze bas u tim svjetlim tockicama........
RizikISTRAŽIVAČ

okt 2013.

Ona je outdoor i sta da je pustim ili skim jer je dosta hladno u zadnje dane :/ ??

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se