LEGACY
sadnja u vrećicama za smeće
18 odgovora2,517 pregleda
choki123
POZNAVALAC1.235 REP71%
→ Ambasador
choki123POZNAVALAC
okt 2007.
okt 2007.#1
...........zanima me da li je itko odavdje probao uzgajati u vreicama za smee,mislim malo prakti
nije je u vreicama za smee nego u kantama,a i jeftinije sigurno,ja sam si zamialjo da mi mogao probat idue godine,pa eto ato vi mislite,o tome,loae.....dobro?:pat:pozdrav
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
elephant0rAMBASADOR
okt 2007.
okt 2007.#2
Po meni osobno bolja opcija je iskopat rupu, stavit pogodan mix zemlje i udri.. nevidim potrebe za vrecom..
ako je lokacija balkon il nesto slicno onda nevidm kako vreca za smece moze bit prakticnija od kante..
Ako netko ima bilo kakav razlog zasto bi ovo bilo ucinkovito osim radi troska drage volje bi ga saznao :icon_lol:
36 REP72%
→ Istraživač
okt 2007.
okt 2007.#3
ja sam tako radio
ali sam to radio zato sto sam ih morao seliti
i zato ato su mi rasle na stablu oraha
u duploj vre
i za sme
e izbuaeno radi viaka vode
i stavljeno u jutenu vre
u
i sve to skupa na drvo
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
b r a i n c h i pAMBASADOR
okt 2007.
okt 2007.#4
wow, jos jedan...
Jesi prvi put na ovome forumu? :icon_lol: Uglavnom bio je jos jedan lik sto tako, uzgaja stabla na stablima...
Silent Bob
POZNAVALAC1.323 REP80%
→ Ambasador
Silent BobPOZNAVALAC
okt 2007.
okt 2007.#5
A sto je najjace u Grow Bible-u kazu da ima ljudi koji to cesto rade i zna da bude jako dobro ako sunce ne dopire do tla od krosnje drveta. Plus na to, teze je uocljivo nego da je na tlu ako je gerila gajenje u pitanju.
Jose
ENTUZIJASTA205 REP1%
→ Poznavalac
JoseENTUZIJASTA
okt 2007.
okt 2007.#6
da, nije to lose... ako je drvo lagano za penjanje i dovoljno cvrsto i jako, ljudi cak naprave i jednostavnu platformicu negdje u krosnji, pobrinu se za to da se ne vidi odozdo i samo stave par kanti gore (treba ih ucvrstiti zbog vjetra)... znam za lika koji je to radio, super je islo i nema sanse da se skuzi ako se dobro izabere drvo.
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
b r a i n c h i pAMBASADOR
okt 2007.
okt 2007.#7
Zanimljivo zvuci, ali opet, zajebano za izvesti. Gerila zasadi su teski za odrzavanje, zamisli nositi kanturine vode svaki dan, po ljetnoj ~egi, u aumetinu na 'tajno mjesto' i plus jos penjati se na stablo sa tim kantama, ima da se vratis isklesan ko Konan barbarin nakon tog growa...
offtopic
Jose, jel to HDR fotka u avataru, ludilo boje...
Jose
ENTUZIJASTA205 REP1%
→ Poznavalac
JoseENTUZIJASTA
okt 2007.
okt 2007.#8
hehe, nije tesko ak ima izvor ciste vode dvadeset metara pokraj :icon_lol:
sto se fotke tice, nije hdr... pogodno svjetlo, ISO 400 i dobar nikon fotic (znam iako nisam ja slikao)...
Weed Killah
POZNAVALAC800 REP22%
→ Ambasador
Weed KillahPOZNAVALAC
okt 2007.
okt 2007.#9
mislim da je imati biljke u vreci za smece krajnje korisno... ako te ulove, kazes kao "pa, naravno da znam da je to lose i da se ne smije. Pa, gospon policajac, sto mislite zasto su u vreci za smece? evo ovaj tren sam ih mislio odvest na deponij :))
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
elephant0rAMBASADOR
okt 2007.
okt 2007.#10
ahahah.. a vani strsi mamut od 3 metra sta smrdi na 3 kilometra :rofl:
okt 2007.
1 / 10
okt 2007.
okt 2007.