VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojmoj 1 grow
LEGACY

moj 1 grow

88 odgovora5,591 pregleda
apbtISTRAŽIVAČ

maj 2010.

ovako je bilo nakon 5 dana rasta kad sam ih presadio a ovako je 17 dana nakon sto sam ih van izbacio dole lijevo e s ovom imam problem, bube ju grizu , ali eo pravim ono s koprivom pa bi to trebalo bit rijesenje...

maj 2010.

E ovako, laik sam ato se ti e uzgoja ali nekako mi se ini da imaa previae biljaka na malom prostoru, mislim da bi mogle zaguaiti jedna drugu kad malo porastu...
punoglavacISTRAŽIVAČ

maj 2010.

dobro izgledaju,kad makne muske bice to solidno
apbtISTRAŽIVAČ

maj 2010.

upravo to ;) !
SiDAMBASADOR

maj 2010.

sve izgleda ok za sad, i da ti ostanu 2 ili 3 ~enske opet imaa super urod, sretno!
apbtISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Koliko bi mogao imat uroda od 2-3 ? sjemenka je od dobre vutre sto sam pusio.... tu smo rupu iskopali i stavili 100l zemlje za cvijece, nesto treseta i ove obicne zemlje... jel ima tko jos kakav savjet za rast bla bla? obrezivanje , kako to ide?

maj 2010.

141.IPB Ovo ti je otprilike najbr~e i sa svim odgovorima koje tra~ia:)
apbtISTRAŽIVAČ

maj 2010.

pozdrav eo bio jucer na sajtu iso pospricat s onim protiv insekatata ( napravio od koprive ) vidim jedna je zaostala, ove ostale fino rastu, ovo je 33 dana nakon sto sam ih presadio van , ova slika di je ovaj list to neznam sta je, trebao bih neko rijesenje toga.....
cmfsrleISTRAŽIVAČ

maj 2010.

to ti je neka bubica ppojela , rastvor koprive bi trebao da pomogne... samo mi bode ochi to shto si prskao biljke po najvecem suncu oO
apbtISTRAŽIVAČ

maj 2010.

bilo je oko 18h
sknkISTRAŽIVAČ

maj 2010.

apbt jedno pitanje dal si ih gnojio i koliko?
apbtISTRAŽIVAČ

maj 2010.

nisam nista, samo zalijem svakih 4-5dana i to e to, nikakve vitamnine ni nista nisam stavljao, to planiram sada kada pocne sunce jako rokat, malo za rast ....
sknkISTRAŽIVAČ

maj 2010.

kako onda ti ima tako puno istova, meni recimo ima biljka 2 mjeseca a ima pola manje listova ne go tvoja a ne kuzim zasto?
FlipsilonENTUZIJASTA

maj 2010.

Mozda druga sorta?
apbtISTRAŽIVAČ

maj 2010.

jbg mozda ti nisi priredio teren, ja sam kopao dubinu 2 ipo aaova i napunio to s 100l zemlje za cvijece, nesto treseta i obicne zemlje.... a sorta moja je neam pojma koja jer sam to uzeo sjeme iz dobre dumine.....
sknkISTRAŽIVAČ

maj 2010.

aha... ok hvala vam na odgovorima....
apbtISTRAŽIVAČ

jun 2010.

napokon prestala kisa i danas prvi dan sunca i to je 33c bilo, osao do cura i imam sta vidit sve biljke su pogodene s tom bolesti, neam pojma sta je to, listovi trunu, prehrana ili? sta da radim, sve se odlicno razvijaju, jednoj sam odrezao glavni vrh i pocela su 2 ras sad iz toga.... zanima me rijesnje ove bolesti listova ! hvala !
GanjaPowerENTUZIJASTA

jun 2010.

Na listovima se vide rupe od nastale dijelom nametnika(ateto ina)- najvejrovatnije pu~ ili skakavac. Trebaa pesticid i pu~omor. Ja preferiram hemikalije ispred organske zaatite, jednostavnje br~e i efikasnije. :) Jesi li ih gnojio i sa kolikom dozom?
apbtISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Znaci da sa biokillom samo spricam i to e to? Gnojio, s cim ? jednom sam ih zalio s nekom prehranom i nijednom vise.... preporucas nesto ? hvala
delboyLEGENDA

jun 2010.

Pusti gnojivo, pusti biokill. Lagano samo, vidim ve si i rezao topove. Prvi put radia grow i ve kompliciraa. Nemoj , pusti nek se biljke razja aju, neobilazi ih esto, nego svaka 3-4dana i dovoljno da im dajea dovoljno vode. Ako imaa problema sa insektima i ateto inama, samelji eanjak u mixeru na sitnu kaau, ostavi u 5 litara vode tu smjesu 24h i ocijedi. Smrdit e ko kuga, ali to se i tra~i. Sa time poapricaj ,smrdit ea ti, biljke i sve skupa zajedno, ali nee ih niata viae grickati...svi bje~e od tog smrada, vjeruj mi...provjereno! A gnojivo, bez toga se mo~e, u to sam se uvjerio, ako si dovoljno kvalitetnu zemlju i dovoljno nje stavio, nemaa potrebe u ovako ranom stadiju razmialjati o gnojenju.
apbtISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Ma nije prvi put, nego je prvi put ovako ozbiljno ;) .... Koliko cesnjaka na 5l vode da sameljem?
delboyLEGENDA

jun 2010.

S njim nemozes pretjerati , ja sam radio smjesetinu za pobit slonove sa 5-6 eanjaka ako se sjeam. :D `to je daleko previae, stavi 3-4 na 5litara e bit dovoljno! To mozes dugo imati, a kako itam na dhmz, upravo ovaj period nakon ogromnih kiaa uzrokuje pojavu nametnika i ateto ina! Tako da neapricaj sa time usred sun are, ve kad sunce zae ili ujutro.
apbtISTRAŽIVAČ

jun 2010.

3 kiaa ubila ( korijenje istrunilo od vlage ) 3 deru ko lude doljni listovi su malo dobili po picki , ali sve mi se cini ok napreduju ove 2, a ova dole mala a puna listova....
JoeDoePOZNAVALAC

jun 2010.

fino idu...steta za ove 3...:ohno: nisi jos gnojio jelda? mozda bi mogo malo...cetvrtinu doze..? cek da vidis sta ti drugi kazu...:icon_lol: pozz i sretno :sun2:
apbtISTRAŽIVAČ

jun 2010.

s cim tocno da gnojim ?
JoeDoePOZNAVALAC

jun 2010.

s nekim gnojivom za vegetaciju... tu ti sve pise... https://forums.vutra.org/threads/643-Prihrana-biljki ali pricekaj da neko iskusniji potvrdi/demantira moj savjet za gnojenjem :icon_lol: :sun2:
apbtISTRAŽIVAČ

jun 2010.

slikano jucer, inace frend ima 2m , pa sad racunajte kolike su :D ! te dvije su ogromne i jedna je iza njega manja ali je kao grm, puno listova i grana.... ove moje jos nisu pokazale spol, iako na ovim velikim vidi dlacice duzine --- pa si mislim da su kuje ?
cmfsrleISTRAŽIVAČ

jun 2010.

jestu visoke , ali nekako mi se chine da su se izduzile zbog manjka svetla . Zakljuchio sam to jer sam 3-4 greshkom posadio na mesto koje nema mnogo svetlosti , i izgledaju potpuno isto , ove shto imaju skoro ceo dan direktnog sunca su dosta razgranate i visoke ...
apbtISTRAŽIVAČ

jun 2010.

i ove se granaju i imaju sunca jakooo jakoooo tokom dana.... ;)
arapISTRAŽIVAČ

jun 2010.

prelepe biljke

jun 2010.

DA vas ja pitam nesto....jel bas potebno gnojiti i hraniti..ja svoju sam stavio zemlju i lepo reste....jeli gnojenje i prehrana neophodna!!??? samo je prskam vodom svaka 3-4 dana ako je potrebno
punoglavacISTRAŽIVAČ

jun 2010.

moze i bez gnojenja ako je zemlja dobra,ali obavezno stavi djubrivo za list da vidis promjenu kako ce da poraste a listovi dobiju tamno zelenu boju.
apbtISTRAŽIVAČ

jul 2010.

eo 01.07.2010 08.07.2010 sve oke zasad, ovi zuti listovi to je normala ?
apbtISTRAŽIVAČ

jul 2010.

eo ove dvije ogromne i jedna mala al bombasticna :D

jul 2010.

Veri najs .... Mi lajk veri ma !!!
apbtISTRAŽIVAČ

avg 2010.

velikeeeeeeeeeeee dvije i jedna sitna al dinamitna :)
SiDAMBASADOR

avg 2010.

dobar grow nema ata... pratit u ovaj dnevnik, zanimaju me finalni detelji lepo ovo zgleda!

avg 2010.

jebeno je nea ata...probaj sljedee godine naruiti sjembe za vrhunske puailice
apbtISTRAŽIVAČ

avg 2010.

za osobne upotrebe ce i ovo biti odlicno !
zuz1AMBASADOR

avg 2010.

Stvarno su se lijepo razvile u visinu,jel stavljas gnjojiva? Bit ce za pusit ako ovo lijepo privedes kraju :)
apbtISTRAŽIVAČ

avg 2010.

stavljao sam neku prihranu neam pojma koju, sad cu uzet plantella cvet do jedno 15.9 cu s tim, i oko 10.10 idu dole
e bas me zanima kako ce to izgledat na kraju... vec vidim punu kantu vrhova :O
iwentgoISTRAŽIVAČ

sep 2010.

a lol... ljubomoran sam jako xD ja sam imo 2 u sumi al jedna je zakrzljala a druga nije narasla ni 40 cm.. ista visina od 6-8 mjeseca a bila je na suncu i nakraju se osusila al skroz :S iduce godine vise truda
apbtISTRAŽIVAČ

okt 2010.

Propalo !
zuz1AMBASADOR

okt 2010.

Pa sto im je bilo?Netko ih ukrao?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se