VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojPrvi put
LEGACY

Prvi put

28 odgovora1,626 pregleda
ultra'90ENTUZIJASTA

apr 2009.

Evo, bacio se i ja na outdoor. Nije skupo, a zanimljivo je :sun2: Ovako, sjemenke su proklijale 9.4., 10.4. sam ih stavio u casice i odnio van jer ih nigdje drugdje ne mogu drzat. Jucer sam ih otisao pogledat i izasle su polako van, znaci male su i za sada izgledaju dobro. Slike uskoro :)
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Lijepo..samo nastavi tako i nemoj bit jedan od onih koji rijetko stavljaju slike =)
FlegyPOZNAVALAC

apr 2009.

sam tako nastavi...mozda bi ovo trebalo premjestiti u dnevnik uzgoja... :)
ultra'90ENTUZIJASTA

apr 2009.

ako admin ili mod zeli premjestiti, slobodno :) jos su sad vrlo male, i ne vidi se dobro kad je slikano mobom, a punjac za bateriju od fotica nemrem naci :D ali, slike ce bit uskoro, i cesto cu ih stavljat :) pozdrav
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Onda OKej...nemoj nas iznevjerit =)
ultra'90ENTUZIJASTA

apr 2009.

Dobro vecer. Evo stize updejt, s pomalo losim vijestima. Naime od svih 7, sve su izasle van i izgledalo je to odlicno. A danas, kada sam dosao na sajt, ostala je samo 1, naime ostale je kao nesto pojelo. nasao sam stabljiku, ali bez tih malih listica, perfektno odgriznutu. Stvarno neznam cemu da se vise cudim, dal tome sto ih je vec sad nesto pojelo ili tome na koji nacin je to odgriznuto. Jedna je cak bila prerovana, od dolje prema gore, ma uzas. Ostala je 1, nju sam uzeo i drzat cu je neko vrijeme doma na prozoru, da ne ostanem i bez nje. Sutra stavljam nove sjemenke klijat, tako da uskoro idu i nove biljke, jer sanse da ce mi ta 1 biti zenska vjerojatno i ne postoje :D evo slike : Recite kako vam se cini :)
FlegyPOZNAVALAC

apr 2009.

e to se zove groznom srecom...al mozda se oporave i budu jace nego sto ti to mislis da ce ikada biti :icon_lol: nadajmo se da ce biti cura :) znaci ubrzo mozemo cekati nove slike cim proklijaju sjemenke? :bis:
ultra'90ENTUZIJASTA

apr 2009.

naravno, kroz par dana =)

apr 2009.

meni je zec pojeo biljku, mogue da je i tebi...sad sam napravio ogradu od trnja oko druge pa valjda nee i nju
delboyLEGENDA

apr 2009.

ZEC ??? uuuu jebote...uuu jebote... dobro da sam ovo pro itao!! :)

apr 2009.

ala je zeko omastio brk xD
FlegyPOZNAVALAC

apr 2009.

hm ja pak mislim da su meni kukci gricnuli biljkicu al sva sreca postoji sretstvo protiv takvih stetocina pa cu da dobro okruzim oko moje dobro sredene zemlje :) bome nije losa ideja to s ogradicom malom il jos bolje stavimo onu zicu na solarno punjenje sta ljudi stavljaju da im divlje svinje neidu u polje... :):vb_whip:
TarkiPOZNAVALAC

apr 2009.

Pazite se divljih svinja, evo meni iskopalo nesto 3 biljke ja bih reko da je vepar jer srna nema shanse da dodje tamo di su moji biljoni a sta da radim s veprom, jos ce i mene pojest ako mu dodjem tamo kenjat :D mater im!
PikavacISTRAŽIVAČ

apr 2009.

kakvi vepri kakvi zecevi kakvi bakraci -ekipa PUZEVI su nam neprijatelj br 1. zato puzomor nabavit i mirna mladost bebe.. bar dok malo ne poraste onda smo mirni kaj se jeb puzonja tice...
ultra'90ENTUZIJASTA

jun 2009.

Pozdrav ekipo. Prvo, ispricavam se sto se nisam javljao 2 mjeseca, bilo je i problema i svega oko sajta, svaki put nesto pojelo biljke. Prije 3 tjedna, krenuo smo ispocetka, na odlicnoj lokaciji - visokoj garazi, na krovu, a krov je okolo sve omeden drvima, tako da mogu jos tamo biti barem 3-4 tjedna. Za sad, kolko se meni cini, to ide super. Danas su sve biljke (3) presadene u vece teglice. Evo i slike, pa komentirajte: Nove slike kroz 2-3 dana Pozdrav :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se