VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojSuper Thai
LEGACY

Super Thai

108 odgovora6,612 pregleda
GarincoENTUZIJASTA

maj 2009.

Danas sam dobio seme,jel kasno da ga zabodem u zemlju? Generalije Super Thai x Skunk (Outdoor) !C?5@ "0X;0=4A:8 :A B2>@ (!?>Y0HZ8) Euro19,00 This Sativa from Thailand has a surprising high. 20X A0B820 87 "0X;0=40 8<0 87=5=0RCXC[5 28A>:0. It's a tall and slender plant with a nice herbal flavour. "> X5 28A>: 8 <@H02 18Y:0 A0 ;8X5?>< 18Y=8E 0@><0. Well suited for outdoor cultivation because of it's very early flowering. 0 ?>3>4=0 70 C73>X =0 >B2>@5=><, X5@ B> X5 2@;> @0=> F2X5B=8F5. Plant Height: Tall; Mostly Sativa 8A8=0 18Y:5: 8A>:8; #3;02=>< A0B820 Buzz Type: Pleasant Sativa High C77 @AB0: @8X0B=> A0B820 8A>:0 THC Level: Moderate; 5-10% "%& =82>: >45@0B5; 5-10% Weeks Flowering : 9-11 "X54=8 F2X5B=8F5: 9-11 Yield (Dried grams per square meter in a Sea of Green): 350-450 @8=>A (ACH5=8 3@0<0 ?> :204@0B=>< <5B@C C <>@C @55=): 350-450 Harvest Month: September - October %0@25AB 5A5F: A5?B5<10@ - >:B>10@ Hvala svima koji bi mi mogli reci sta da cinim.Molim Vas da budete brzi.
NoTrippinAMBASADOR

maj 2009.

Ovo je ko da te neko pita: Doala neka cura,ljepa zgodna,eno je le~i gola na krevetu, neato mi miga, ata mi je initi? Pa ubodi to u zemlju eboga babo.Za svaki slu aj jer je dobra genetika proklijaj i prva 2 tjedna dr~i u aaicama da malo oja aju a onda sadi vanka. I budi brz.
GarincoENTUZIJASTA

maj 2009.

Pa naravno da u to da uradim ali sam ~eleo da pitam jel imao neko iskustvo s njom.Mada se to ne vidi iz pitanja
FlegyPOZNAVALAC

maj 2009.

mislim da ti je bolje da sam iz svog iskustva se uvjeris kakva ti je vrsta biljaka pa ak ti pase klonirat ces ili ces opet istu naruciti a ak ne onda mjenjaj...sam za sve to treba strpljenja i malo truda :) a ne sve na gotovo :)
ecoAMBASADOR

maj 2009.

puno truda i volje..kako ores tako ces i zeti..buro poz...
4herbsPOZNAVALAC

maj 2009.

thai genetike su meni super,tanke sative sa prevelikim i predebelim vrhovima,i joa mjeaana sa skunkom mogla bi bit lijepo iznenaenje,slobodno ti nju posadi u neku kvalitetnu zemlju na dva tri tjedna,i onda prebaci u zemlju ili kako god ve ~elia i nema problema!
GarincoENTUZIJASTA

maj 2009.

Hvala Bogu da je neko dao konkretan odgovor.Ja sam se brinuo da nisam malo okasnio sa sadnjom s tim da je skoro kraj meseca,al ipak sam ih zabo u humus i mazicu ih i paziti,kao i svih predhodnih godina,jer bez obilaska sajta nema ni berieta.Hvala na savetu 4herbs
G e r o n i m OENTUZIJASTA

maj 2009.

Nikad nije kasno za posadit mo~ea ti posadit i u 8 mjesecu al koliki urod ces dobit toje druga stvar
GarincoENTUZIJASTA

jun 2009.

Ljudi moji tuga golema .Od 11 semena znate li koliko je niklo?1 i slovima JEDNO ne znam u cemu je problem sve su isto posadjene u humus i sve imale isti tretman,tuzan sam nadam se da ce jos neka se izmileti za dan dva jer su sa danasnjim danom u zemlji 10 dana.Ova sto je nikla ima tri cm i visinu i vec ima 4 listica.***** ti nepouzdane dilere.Ima li neko slicna iskustva?
euforijaAMBASADOR

jun 2009.

meni su neke feminizirane sjemenke znale proklijat tek za 8dana a tebi jos i uz to trebaju i stic do povrsine.. tak da mislim da ce ti ih jos niknut kroz par dana..
GarincoENTUZIJASTA

jun 2009.

Ajd iz tvojih usta u Bozije usi.Ali kako je onda ova jedna iznikla kad sam ih sve na istu dubinu posejao,jer sam imao granicnik og 0.5 cm i u takvu ih rupicu ubacivao i zatrpavao i nabio humus da isteram vazduh onako ne puno normalno, i zalio vodom,ma radim isto vec pet godina i uvek su mi sve niknule,doduse prvi put radim sa skankom,hibridom,sadio sam domaje,i eto kurata sreca da mi se i prvi mi se put ovo sranje od neizvesnosti desava.Ajde daj Boze da bude kako Ti kazes prijatelju,i da proklijaju isklijaju posle 15 dana sto mi je priznacu neverovatno ali ne kosta me nista da cekam i molim se Bogu.Hvala ti i pozz
euforijaAMBASADOR

jun 2009.

i jel bog cuo vapaj??
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jun 2009.

pa ata ih nisi prvo stavio u mokri wc papir il tak neat.. da prvo proklijaju pa ih tek onda stavia u zemlju... meni sve kupovne sjemenke koje sam imo su klijale u roku od 2 dana..sam im treba toplo mjesto i voda.
MeskalitoLEGENDA

jun 2009.

thai stize veoma kasno , u novembru sredinom recimo . Sa sadnjom si okasnio ali sto da ne probas sa dve tri semke , ima sanse . Meni se desilo jedared da sam posadio pocetkom jula i za 5 nedelja je procvetala i odrzala se do 1 novembra kad je bila gotova . Nije bio thai ali .... Nadam se da je ovo konkretan odgovor
GarincoENTUZIJASTA

jun 2009.

Mozda sam pogresio sto ih nisam stavio u papir da proklijaju ali sumnjam,one i u zemlji proklijaju.Jedino sto mi pada na pamet je da su semena bila stara ili da nisam dovoljno nabio zemlju,humus,i da je u humusu ostalo vazduha ???Ali opet sam ih zalivao i voda je taj problem ako je i bio resila.Ne znam usvakom slucaju nikla je samo jedna a i ona je nesto kenjkava,Ima male yute takcice po liscu pa sam malo stao sa zalevanjem,mislim da nije mozda od viska vode,.***** li ga sledeci put ce mi proklijati u papiru,mada opet kazem zemlja joj je prirodno staniste....
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jun 2009.

ko prvo uope nisi trebo stavit u zemlju... ko drugo... moraa odr~avat stalnu vla~nost i toplinu... men su sve kupovne sjemenke izlazile u roku od 24 sata.. ko tree.. uope netrebaa nabijat zemlju.. ak nasuprot.. stavit par milimetara ispod zemlje i sam lagano nasut da ona ato lakae mo~e iza van na svijetlo.. od viaka vode isto nije razlog neklijanja.. imaa sistem klijanja sjemena da ih stavia u vodu i one plivaju.. ~ao mi je.. al nevjerujem da su u pitanju sjemenke..
GarincoENTUZIJASTA

jun 2009.

Ja zaista ne znam ata da mislim iza sebe imam 4 berbe sa domaim semenom prvi put sam dobio seme zapakovano i eto, a sve sam radio isto, ove su uspevale a ova ne,i sad ova biljka ato je jedina nikla je sva tanka vidi se da je druga ija,da nije domaja.Niata sad ata je tu je, ovu emo jednu da isforsiramo da je mazimo da naraste u vis 3 metra :)))
mjesecarLEGENDA

jun 2009.

pozz imam jedno pitanje htjeo bi naruciti sjeme poslao sam e-mail alienu al nisam dobio odg.znal mozda neko jos neki pouzdan growshop da dobijem sjeme sto prije.treba mi hitno.hvala

jun 2009.

Strasno sjeme, imao sam biljku thai stick x californian skank koju su ukrali 10ak dana prije branja. Trpi malo nizu temperaturu, nije mnogo zahtjevna, a sto je glavno sativa je i to prava!
GarincoENTUZIJASTA

jul 2009.

Pa Bog cuje vapaje,i pomaze.Ta jedna biljka raste napreduje ali ima zute flekice po listovima,ne svim ali ima ih ,sad sam malo stao sa zalivanjem mislim da je od previse vode.Sta mislite Vi o tom problemu braco po oruziju?
ecoAMBASADOR

jul 2009.

fotka.?.ak ti nije problem,pa ce braca mozda imislit nekaj..
GarincoENTUZIJASTA

sep 2009.

Jbg.fotka mi je baa problem ~ao mi je.Elem dakle biljka je Bogu hvala ~enka i lepo raste sad ja sam ograni en prostorom al samo u visinu dakle zid od 2,20 m.Mislio sam da biljku koja je ,e sad je to malo nezgodno i komplikovano,prvo sam seme stavio u malu aau ,pa kad je naraslo nisam ga vadio iz aae nego samo opsekao dno u posadio , tj samo postavio ga u flaau koka kole,kad je preraslo flaau ja sam opet otsekao dno flaae,pa je postavio u bokal od 5 lit vode rose,kad je i to preraslo sad mi je biljka u kanti od 25 lit.Sad vidim biljka je krenula i prei e visinu zida,ja sam mislio da je pa~ljivo polegnem na zemlju sve zajedno sa kantom da je okrenem za 90 stepeni,imam odli an uslov za to sama konstitucija biljke je takva da na jednoj strani ima grane a na drugoj ne tj idu sve na jednu stranu jer je pokraj oraha pa joj on krade svetlo i ona se cela okrenula ka svetlu a i dok je biljka rasla stavio sam uz nju atap da se ne slomi i ta no grane onako sa jedne strane idu na drugu ,a iz iskustva znam da biljka se okree prema suncu.Pa pitam Vas ata da radim dal da je spustim i da nastavi tako da raste ili da se em vrh?A to mi ~ao u PM.Ina e izgledom biljke sam skroz zadovoljan vidi se da je druga ija,na grani jako mnogo ima hedova ja ne znam kad to bude zrelo i nabubreno kako e to da izgleda :),nisam je probao i neu dok god se ne osuai.Pozdrav svima i ako neko neato ima da ka~e slobodno samo napred.
GarincoENTUZIJASTA

okt 2009.

LJUDI POMAGAJTE SAVETIMA !!! Molim Vas !! Ovaj post od gore samo da se nadove~em primila se ok je rasla je sve lepo do danas kad je kod mene ne severu Vojvodine kiaa vetar i ok 7-8 stepeni :( Gledajte kakvo je vreme posadio sam je vidite i sami 26 maja, po ela je da se pretvara u hedove mislio sam da e biti bogatija ali eto ata zna i na vreme zabosti seme ima ih ali mali doduae ...Ka~ite mi koja je donja granica temperature vazduha koju biljka mo~e da podnese. Mislim treba mi joa najmanje dve nedelje ovog Miholjskog leta i da ona ono zavrai svoj ciklus bie malo zakr~ljavija zato ato sam kasnio mnogo sa sadnjom i tu i doplazi pitanje. `ta mislite hoe li ona izdr~ati ovo vreme? Molim Vas dajte neke odgovore jbt.vodim monolog.Hvala.
SuperAngelPOZNAVALAC

okt 2009.

Sranje... sativa nemo~e ispod 10 stupnjeva celzija.Vjerujem ti da nije joa ni pribli~no gotova ali ata se mo~e. Ja bi je ostavio, dobro podbo io kolcima pa malo eae obilazio. Ako padne mraz ili ispod nule cepaj.
Noname_ENTUZIJASTA

okt 2009.

Kao ato je napiso Angel daj joj potporu nekim kolcima da ju vjetar nebi slomio il sli no...a ato se ti e temperature,prati biljku ona e ti pokazat sve(kako joj odgovara ta niska temp.)normalno ako bi snjeg il mraz,tad sjeci
GarincoENTUZIJASTA

okt 2009.

Ej u pravu ste oba dva ini mi se da je baa krhka,jutros mi se odlomila jedna grana u samom kolenu kod stabla iako je bila lepo i ne~no privezana za kol eve,~ao mi bilo al eto probau je poato je do sad nisam dirao a i donja je grana manja.Zna i sativa ne mo~e ispod 10 st. Sranje.***** ti ~ivot :(.Aj pa u Vam javljam kako je.Hvala Vam prijatelji.
ZonoMAMBASADOR

okt 2009.

ja sam snoju pusta ispod 10 i nije joj smetalo.po biljci ces najbolje videti jel joj smeta ili ne.mogao bi baciti neke slike pa da vidimo.
GarincoENTUZIJASTA

okt 2009.

Ma prijatelju drage volje bi to uradio da mogu.Biljka je lepo narasla razvijena je u potpunosti po ela je da ide u hedove pre 10-ak dana ali ovo hladno vreme ju je usporilo .Joa je u zemlji i ok je za sad,pustiu je dok ne sazri nadam se da od ponedeljka ide lepae vreme i da e je to spasiti . Hvala Vam na odgovorima ZoNoM malo si me umirio,hvala ti.Aj javim Vam se joa.Pozdrav.
GarincoENTUZIJASTA

okt 2009.

ZoNoM kakav ti je bio thai skank?Dobar?Odli an?

okt 2009.

Ja Garinco imam isti problem. Hladno vreme. I ja sam iz Vojvodine, do duae ne severne ali je vreme isto. Moja je po ela cvetati tek u Septembru, naj radije bi joj dao joa 10ak dana. Sad baa gledam prognozu za 5 dana, naj ni~e dnevne 2-3*C! Bio ju e obiaao, ne izgleda loae, a ka~e mi kolega da je u etvrtak bilo mraza jutarnjeg. O igledno da joj nije niata, malo polegla od kiae i to je to. Nadam se lepaem vremenu od srede. Hdedoh oka iti fotku ali mi nije poalo za rukom....
GarincoENTUZIJASTA

okt 2009.

Ma mojoj ako mraza i bude ini mi se nee joj nauditi jer je u zavetrini nije na otvorenom.I moja deluje ok i ja bih joa jedno makar 10 dana sunca .Gledao sam je ju e hedovi su se formirali biljka deluje zdravo,mislim mogli bi hedovi biti vei ali ini mi se da je to cena kasnog sadjenja(zakr~ljalost)ato se ti e mesnatosti i veli ine hedova.Sama biljka ima jedno 1,70 m.u visinu.Od utorka kap bie malo sunca ja nemogu da je berem ne zrelu.Nemam srca.Ju e gledam po ela je da zri vidim po neku smedju dla icu,ali mislim ipak da e mi trebati joa 3 nedelje najmanje jer se po ovako hladnom vremenu ini mi se da i ona stagnira.Ne znam.Molim samo Boga za Miholjsko leto.
GarincoENTUZIJASTA

okt 2009.

Ljudi joa mi je biljka u zemlji tek sad po ela da otvara bele dla ice u onako malim hediima,jel neko imao iskustva sa kasno uzbranom ovom vrstom biljke? Jel neko imao biljku u zemlji u ovo vreme? Kako e ispasti ? `ta mislite? Biljka izgleda skroz zdrava, ali ovo vreme, nema Sunca kad joj je najpotrebnije, a opet kontam hibrid je??Nisam pametan.
ZonoMAMBASADOR

okt 2009.

Moja nije bila thai nego durban poison i ubrao sam ga negde oko 10.novembra.Nista joj nije falilo i bila je vise nego dobra za pustiti.Ako izgleda zrdavo drzi je i dalje samo pazi da se ne pojavi budj.Ako se pojavi odma cupaj taj deo biljke.Bila je i moja na ovom vremenu i nista joj nije bilo. POZ
GarincoENTUZIJASTA

okt 2009.

Budj??? Joa je u zemlji ~iva i zdrava,deluje mi samo da su joj siromaani vrhovi,hedovi, al sve je to kontam zbog kaanjenja a posledica je u koli ini,verujem da bi bila vea i bogatijih hedova da je na vreme posejana. Ina e biljka mi nekako deluje vitko dal je to osobina sativa ne znam al ova je takva i kad je protljam malo miriae na limun.Ju e joj je bilo 6 meseci ta no ~ivota,nadajmo se da e dostii svoju ~ivotnu kulminaciju i da emo onda je ubrati,osuaiti i smejati se tome kako smo brinuli kako e sve ovo ispasti :))
GarincoENTUZIJASTA

nov 2009.

Jutros je malo mraz udario,nekoliko hedova mi se zabelelo,ali je u toku dana bila skroz ok,noas sam je prekrio listovima od novina,onako po jedan list papaira preko grane da je malo zaatiti, nadam se da e to biti dovoljno a da joj nee slomiti grane te~ina papira.Treba mi joa 10-ak dana da bude zrela sve manje sumnjam da e uspeti. :( zbog ovakvog vremena :( bele dla ice svud po njoj sad treba da potamne ali dal e uspeti Bog dragi zna.
GarincoENTUZIJASTA

nov 2009.

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr smrzao sam se al baa ,stiaem sa sajta,moram poraniti da ne budem sumljiv,zna i JEDAN LIST NOVINA(Politika,Ve ernje,Madjar So,Jutarnji list,Dnevni avaz,Oslobodjenje,Slobodna Dalmacija i dr.neka mi ne zamere oni koje ne nabrojah jer ne setih se njihovih naslova :) :) ) PRESAVIJEN PREKO GRANE JE ODLI NA ZA`TITA OD MRAZA.Provereno.I joa da bi uniatili dokaze prisustva novina taman ih jedan po jedan list pa~ljivo zapalite ispod biljke da joj toplota dima joa malo razbije hladnou ,pa~livo popalite te listove papira i nastavite pratiti prognozu :) Kontam i novine su kao i biljka celuloza u veini i one privla e na sebe mraz,i tako je i bilo, na novinma je bilo baa puno mraza viae nego od preksino,al je biljka fakti iki nedodirnuta,poranio sam da joj skinem to sa nje da uhvati ato viae svetla a i nije mi zgodno ii na sajt kad ja god po~elim.Uglavnom idem nou i ranom zorom :/
GarincoENTUZIJASTA

nov 2009.

Joooj muko moja predji na drugoga,noas je lepo uauakam papirom jutros dodjem ono donja grana slomljena al se dr~i na kori malo sam je podvezao ako se spasi spasi ako ne dosta mi je svega.Pred zrenjem je,al nikako nee da krene da zri nema valjda dovoljno toplote.Sve viae gubim nadu da e da sazri.Onog agro tekstila nema za kupiti nije sezona ,ma poludeo sam sad joa ova susne~ica i kiaa u PM.Novine su se i noas pokazale kao dobra zaatita od mraza ali eto vetar je jedno donju granu slomio na mestu gde se grana odvaja od stabla,na samom smoju,i ona prva je na tom mestu pukla .To su im slabe ta ke. Daj Bo~e Sunca joa samo nekoliko dana.Molim te.

nov 2009.

Ina e nisam pesimist , ali zar ti stvarno mislia da e biljka sazrit zbog par sun anih dana ? Ako dosada nisi pred samim krajem onda se neisplati zamarat i izgubit sve zbog 5-6 sun anih dana. dA bi biljka odradila svoje do kraja potrebno joj je 10tak (ili viae)dana toplog i sun anog vremena, a kako se ini niata od temperatura iznad 15-2oC---http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&param=Hrvatska&code=14240 U svakom slu aju bitno je kako ona stoji sa trichotomima trenutno ... ako ih ima ... super , ako ih nema jbg. Ja ti ~elim sre u , a i jedna makro fotka cvijeta nebi bila na odmet ! Sretno
GarincoENTUZIJASTA

nov 2009.

Jebi ga ljudi kad nemam taj kabel od fona da Vam poaaljem sliku. Makro fotka? Ma ona je EXTRA velika i formiranih hedova,sitne mikroskopake dla ice,su po svim hedovima ona je i danas zdrava ,i ~iva, ak mi se ini da ona grana od ju e i dalje ~ivi na onoj tankoj traci od kore,vidim da joj listovi stoje normalno nisu se ono spustili i opustili,pa mo~ete zamisliti biljku od 6 meseci i 10 dana da je Miholjsko leto bilo kako treba da bude ona bi se sad suaila ali....Nego shvatite me nemam srca je ubrati jer znam da nije to to.To bi bilo kao da uberem zelenu jabuku??? A 6 meseci je mazim i pazim.Ne bi valjalo mislim. Prognoza???Vidim, znam,al ~elim da verujem da joj je ,,metabolizam,,usporeni da joj treba iae vremena,ma nemam ustvari poima viae ne znam ata misliti. Stvarno nisam pametan.Ajde savetujte me ata da radim,dal da berem ili da ekam joa?.I jutros sam iaao na sajt,i opet su se novine pokazale super protiv mraza,sa uvale su je od mraza,joa sam malo usavraio,uauakavanje.Ponesete nekoliko atipaljki za vea i lepo obmotate granu u sa atipaljkom je u vrstite da je vetar slu ajno ne skine sa biljke. Sve to fercera sem Sunca :( Ponavljam Vam sve male bele dla ice su izaale ,sad razmialjam dal da je izvadim sa korenom pa da dozri tako, ili ni sam viae ne znam.Dajte ljudi pomagajte savetima.Bilo koji savet ili mialjenje ili iskustvo dobro e mi doi.Hvala svima.
NoTrippinAMBASADOR

nov 2009.

Rjeai neku sliku.Ovako ti niko ne mo~e re.Al svjedno ti nee sazrit dokraja jer imaa joa mo~da nekih 10ak dana najviae.Ja ti savjetujem da pogledaa prognozu i prije idueg sranja od vremena cepaj pa ata dobijea dobijea.A nemaa baa ni izbor neki. Sretno ti trihotomima bilo :)
GarincoENTUZIJASTA

nov 2009.

Pa iskren da ti budem i ja sam tako mislio,zna i jutros kad sam bio sam vrh je po eo da zri dla ice su postale smedje ,braon,i znam da imam u najboljem slu aju 10-ak dana,i to da me Bog pogleda pa da ih poaalje ,ova prognoza mi se ne svidja ali samo makar da krene da zri ,kad je ja izvadim s korenom i okrenem naglava ke u polumrak i vetar na suaenje joa e ona malo da dozri ,ali mislim da mora da krene s tim procesom.Abie na kraju to ato ka~ea cepaj pa ata bude.A lepo izgleda ,ateta.A majku mu kako me je ove godine nije ialo.Od semena do evo sad vidite kako je :)) uvek frka i briga :))
#34POZNAVALAC

nov 2009.

da li se sjeaa da pistili posmeu prerano kad je temperaturni stres u pitanju? Ipak dr~im ti fige ;)
GarincoENTUZIJASTA

nov 2009.

Ma brate nije to,pa nisam mali imam i ja neko iskustvo doduae ne sa skankom ali sa domajama i prvim reprodukcijama imam. OK mo~da si u pravu ali kako to da je samo vrh do~iveo temp.stres. a drugi delovi nisu? I ne znam kako da Vam opiaem (~ao mi ato ne mogu da fotkam) znamo kako dla ice po inju da menjaju boju.Evo me stigao sam pre sat vremena sa sajta .Kiaa je padala celu no a ona eno je stoji,reaio sam da je berem u nedelju jer jer kod mene do nedelje kao ,,obla no sa sun anim intervalima i bez padavina,,.Pa ata Bog da.
GarincoENTUZIJASTA

nov 2009.

}iva zdrava zri polako,berem je u nedelju jer ka~u kod nas do nedelje joa Sunce.Nisam mogao verovati da e opstati.Kakva e da bude?To Vam javim.
GarincoENTUZIJASTA

nov 2009.

Dakle Bog nas je pogledao sa ovim suncem,imam biljku joa uvek u zemlji i tek sad se vidi ona prava zrelina vrhova,hvla Bogu a bilja je pokrivena mrazem jednu no prvu,i niata.Zaista odraslim biljkama mraz (jedan dva)ne mo~e mnogo naatetiti.Sad joa ovih 7 dana sunca i berba,danas je 18 i .Nikad nisam brao tako kasno.
ZOKIAMBASADOR

nov 2009.

ja bi dao celu biljku za tvoje slike :) nemogu da verujem da nemas ni jednu sliku da nemas nekog ko ima aparat mobilini ili kameru li sta got :) svasta :)
GarincoENTUZIJASTA

nov 2009.

Dakle ovako,danas je ubrana.Dla ice pokafenele oko 60% ubrana sve zajedno sa korenom i okrenuta naglava ke da se suai .Poslednjih dana je kod mene bilo Sunca ali ova dva samo gusta magla, hedovi su joj se napunili i deluju mesnato prekriveni milionima dla ica,meni deluje ubedljivo.Joa se javim da Vam ka~em kakav je kvalitet.A ato se ti e slike,objasnio sam imam fon ali nemam kabel za prenos slike,a drugog ne vodim na sajt nikad,jer im neato znaju dvojica to viae nije tajna.Pozdrav prijatelji pa se ujemo kad se osuai. :)

nov 2009.

Posudi nneki foti ... tolko pri e i da na kraju nevidimo koji hedi . Pa to nebi bilo uredu ! :D
GarincoENTUZIJASTA

nov 2009.

Hebi ga brate nije mi do fotkanja sad razmialjam dal e da valja imam samo tu jednu a i nju moram bratski da podelim sa ortakom, molim Boga da bude dobra, a mislim da nee biti loaa.Sad samo treba biti strpljiv i osuaiti je natenane u polutami i na promaji.Dok ona ne bude suva onoliko koliko treba to nije to.Ovo ato smo probali zeleno na ortakovo insistiranje obeava.Za sad toliko a biete obaveateni o svemu .Dobrom nadam se :) Ova biljka je interesantna jer sam sa sadnjom kasnio MESEC DANA !! A i ubrao je 21.11 jel iko kasnije ubrao outdor biljku?
GarincoENTUZIJASTA

dec 2009.

Niko??? Mi nismo izdr~ali probali smo je ne skroz suvu (suaimo je prirodno ,okrenuta naglava ke u polutami i promaji,al ovo vla~no vreme pa to ide sporo) slo~ili smo se da je dobra,zadovoljni smo .Ima onaj lagani fazon(sativa jel tako?) i da e biti joa bolja kad se osuai.E sad bi Vas pitao oko suaenja.`ta mislite da joj ise em grane i stavim je u kartonsku kutiju,sad se ne mo~e ubudjati a i nema je puno,pazio bi,njoj bi u kutiji trebalo 4 dana najviae da se skroz osuai kad je u ovom poluosuaenom stanju,al neko re e da PAPIR UPIJA THC???Pa sam Vas hteo pitati za savet ,suaenje i da mi odgovorite na ovo .Da li papir upija THC ?Hvala. p.s pitao sam ovo joa negde ali zbog promene izgleda foruma sam se pogubio :(
mjesecarLEGENDA

dec 2009.

vidio sam da si ovo pitao i teglica ti je odg.da papir upija thc i da nije preporucljivo da se stavlja u te kutije prije teglica,sto je ne odnes na neko toplije mjesto npr.kuci il negdje mozes se strpiti par dana dok se ne osusi pa onda u teglice,zar je toliki problem da je nemozes smjestiti par dana na neko toplo mjesto,u svakom slucaju sretno
GarincoENTUZIJASTA

dec 2009.

Nisi ti teglicu dobro razumeo.U kutiji je kod ortaka na sobnoj temperaturi.Kako nam Bog da,kod mene nismo mogli al kod njega je ok.Poluosuaena skinutih hedova u kartonskoj kutiju rastresita,komotna kutija,na sobnoj temperaturi bie spremna za puaenje za tri etri dana.Hvala svima ,joa se ujemo o kvalitetu.
TropicoLEGENDA

dec 2009.

A cek malo, cijeli dnevnik bez slike iti jedne biljke???':sick::ohno: EDIT J....E sta smo osjetljivi...LoL
GarincoENTUZIJASTA

dec 2009.

A ato bi joj ti sa slikom?Toliki ekspert mo~e da po onome ato opiaen da sazna dovoljno ne da mu treba slika,slika ne zna i niata u ovom slu aju,biljka je rasla zdrava kad sam imao neki problem reaio sam ga ,ti hoea sad da ka~ea da ako ti nalepim sliku da ea da joj daa dijagnozu???Molim te....Evo ako mo~ea da zamislia osuaenu biljku jel ti to teako ? Pitam za suaenje?Nisi primetio (jel si se s ovim smajlijem potpisao)Ustvari viae ne pitam uradili smo kao ato rekoh. A dnevnik se vodi ne bez razloga,tebi to ne vredi objaanjavati jer te se ne ti e. Ako nemaa ata pametno rei molio bih te da ovde viae ne dajea komentare,ekstremno sam osetljiv na komentare tog tipa koji nemaju veze s pitanjem.Budi Bog s tobom.
GarincoENTUZIJASTA

dec 2009.

Tuga ljudi :( probao sam je i neko me je ~estoko zajebao uvalio mi je loae seme,joa od po etka kad mi je od 11 nikla samo 1 znao sam da neato nije u redu,sad je malo osuaio u kartonu smotam pljugi niata!Drugu neato kao naduvan sam.Poludeo sam!!!Kao da puaim slamu,jel znate koliko je sati kad razmialjam da je bacim,a to u i uraditi to je obina konoplja .Pa ja ne mogu verovati da je ortaka ovaj zajebao.Ni kurcu ne valja :( Poludeo sam ,em sam vremena na nju potroaio em rizikovao,iaao u atare,ma znate i sami, i na kraju puaenje al kurca :(

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se