imam veliki problem! Imam biljku u kanti od 30litara, i sve je bilo u redu s njom do danas...kad sam dosao zaliti svoju biljku uocio sam da mi je netko ogulio onaj zeleni vanjski sloj stabljike, znaci sad od razine zemlje pa 10cm u visinu uopce nema onaj zeleni vanjski sloj...znam da kroz tu koru biljka dobiva sve hranjive tvari. zanima me hoce li to ostaviti nekakve posljedice na mojoj biljci i ako hoce kako mogu rijesiti taj problem
lako ja nju premjestim na drugo mjesto jer je u kanti, samo me zanima hoce li uvenuti, znam da ako se na visegodisnjoj biljci oguli kora na jednom mjestu skroz u krug oko grane onda nakon nekog vremena cijela grana uvene i osusi se
neznam kako je kod tebe možda si samo zabrijo na to da ti je neko ogulio...ako doista jest pokušaj spasiti stvar tako da zamuljaš blato u vodi i s tim premažeš taj dio ili kupi onu smolu u poljo apotekama s kojom mažu grane kad otpile na drvetu
Mislim da nema potrebe za slikom,jer svi znamo kako to izgleda.Kupi ju i premještaj na drugo mjesto pod hitno,pa ako preživi,preživi.....osim baš ako si siguran da nije neka životinja.Sretno.