LEGACY
NAJISPLATIVIJIH 5 - Fem
34 odgovora2,241 pregleda
banema
ISTRAŽIVAČ171 REP81%
→ Entuzijasta
banemaISTRAŽIVAČ
apr 2011.
apr 2011.#1
Dajte neki predlog za 5kom feminiziranih semena a da su za razumnu cifru 20-25e....bilo bi dobro da im je klijavost dobra i da podnose ovu nasu klimu......nikako GreenHouse klijavost im je jako losa po sopstvenom iskustvu.
bozga
LEGENDA8.043 REP30%
→ Zmaj
bozgaLEGENDA
apr 2011.
apr 2011.#2
Pogledaj si ponudu od Delta 9 ili Big Buddha, skuplje su par eura ali da kupujem 5 fem uzeo bih neato od njih... Nirvana ima u tom cjenovnom okviru dosta raznih vrsta. Ne znam to
no koja im je klijavost.. Female seeds X line su 20 eura za 5 fem. Veina indica i neki sativa hibridi hibridi mogu pod normalno i ovdje sjevernije...
peace
boz :sun2:
P.S. Predla~em ti Superstar od Delta 9 (26e) ili Bubblegummer od Female seeds X line (20e).
Fukmondo
AMBASADOR3.140 REP47%
→ Legenda
FukmondoAMBASADOR
apr 2011.
apr 2011.#3
Ace mix fem. 6 komada za 20 eura,samo sto je pandorina kutija,citao na stranim forumima da je vrh vrhova;)
pa kazu:
ACE FEM MIX is recommended to all those either indoor or outdoor growers
who enjoy with varied gardens and are looking for high quality feminized
seeds at a very affordable price.
Lp.
23 REP46%
→ Istraživač
apr 2011.
apr 2011.#4
E, glede greenhouse seeds-a.. Kupio ja 5 komada fem. Himalayan gold i 5 kom. fem Super Silver Haze.. i sve ja stavio klijat po provjerenoj metodi prvo namakanje pa papirnati ru
nik bla bla.. i
ekam ja,
ekam i prolaze dani pa niata.. Sreom ima tu jedan ortak ato zna znanje.. uzo ih on otvorio ljusku zubima izvadio cackalicom embrio ( i ni jedan nije slomio) i piknuo ih u zemlju.. nakon oko 8 dana proklijao skoro sve.. 4 od 5 himalaya a ona peta isto ali tek nakon 20 dana :) Super silver haze zasad 3 od 5 ostale 2 se joa
eka.. Mislim da se od stajanja ljuska teako otvara.. bojim se da je ovo jedini na
in.. mislim
itao sam na netu lik ka~e da je njihovo sjeme najbolje piknuti drito u zemlju poslje namakanja 24 sata. i
ekati.. jbga ja nisam mogo
ekat pa smo ih sve otvorili zubima.. samo oprezno da se ne zezne embrio. Puno muke oko tog sjemena ali eto, isplatilo se.. skoro sam odusto od greenhousa ali probat cu ih ponovo pa ako opet nece klijati opet ce zubi da rade. Pozdrav svima!
banema
ISTRAŽIVAČ171 REP81%
→ Entuzijasta
banemaISTRAŽIVAČ
apr 2011.
apr 2011.#5
E sad mi kaza........prekljuce sam bacio 4 kom fem The Church jer su mi stajale mesec dana u papiru......u svakom slucaju hvala, dobar fazon
Socrat
ENTUZIJASTA288 REP22%
→ Poznavalac
SocratENTUZIJASTA
apr 2011.
apr 2011.#6
Ka~u da je sjeme Barney's Farm-a meu najboljima ato se tie klijanja...
Nisam sluaao nikakve grozote ato se njih tie.... (u usporedbi s primjerice Strawberry Haze-om od GreenHouse-a... koji znaju, ku~e o
em pri
am:sun2:)
Tako da ti je Barney's sigurno thumbs up!
23 REP46%
→ Istraživač
apr 2011.
apr 2011.#7
Zao mi je sto to cujem.. ali nisi ti kriv brate.. kak imaju obraza tako ljude za..bavat sa sjemenom.. to bi sve trebalo ici prirodno.. bas su gadovi..
bacalula
ISTRAŽIVAČ92 REP28%
→ Entuzijasta
banema
ISTRAŽIVAČ171 REP81%
→ Entuzijasta
banemaISTRAŽIVAČ
apr 2011.
apr 2011.#9
) mi je pao na pamet........jel neko gajio ovaj hibrid?
I ovaj skank sam gledao......,Sensi je OK koliko znam
bozga
LEGENDA8.043 REP30%
→ Zmaj
bozgaLEGENDA
apr 2011.
apr 2011.#10
Dutch passion na stranim forumima nema neku reputaciju, ka~u da nevalja!
Purica
POZNAVALAC1.456 REP95%
→ Ambasador
PuricaPOZNAVALAC
apr 2011.
apr 2011.#11
Evo u roku od 30sati proklijalo svih 5 sjemenki iz greenhousovg sativa mix a taj paketic stoji kod mene vec preko godinu dana i sve su uspile, znaci super silver haze , arjan's strawberry haze , arjan's haze #1 , neville's haze i hawaiian snow.
bacalula
ISTRAŽIVAČ92 REP28%
→ Entuzijasta
bacalulaISTRAŽIVAČ
apr 2011.
apr 2011.#12
nisan naisa da ih se negdi gadi po forumima a sam sam se uvjerija da i nemaju za sto..tj,profesionalci su u svome poslu...a ti imas valjda godina i iskustva pa vjerovatno vidis i sam da marketing igra veliku ulogu u njihovome poslu..
Bubblegum
ISTRAŽIVAČ54 REP3%
→ Entuzijasta
BubblegumISTRAŽIVAČ
apr 2011.
apr 2011.#13
Evo ja sam narucio 5 semenki Spliff GOLD Bubblegum 99.9% female seeds(1 sam stavio na klijanje direkt u saksiju i nikla je posle 3 dana. Nakon 7dana od stavljanja u saksiju narasla je 7-8 cm) seme je kostalo 24€ narucio kod http://www.cannabis-seed-bank.eu/
I 10 semenki Special Kush #1 - Royal Queen Seed Feminised koje kostaju 21€ i dobio 1 gratis seme bele udovice. Za 2-3 dana sve idu u saksiju pa tamo sredinom maja van na tajno skroviste :)
bozga
LEGENDA8.043 REP30%
→ Zmaj
bozgaLEGENDA
apr 2011.
apr 2011.#14
Bubblegum koliko je trebalo da stignu sjemenke od kad si naru
io?
peace
Bubblegum
ISTRAŽIVAČ54 REP3%
→ Entuzijasta
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
apr 2011.
apr 2011.#16
O
ea re
i da si 2 dana bio u Amsterdamu i ponio sjemenke sa sobom ili?
apr 2011.
1 / 18
apr 2011.
apr 2011.