VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojPreuranjeni grow i oborine
LEGACY

Preuranjeni grow i oborine

54 odgovora3,682 pregleda
VajperPOZNAVALAC

mar 2020.

Pozdrav 10 razliciti feminizirani sjemenki su u saksijicama vec,stavljene na klijanje prije 7 dana i neke vec lagano izbijaju iz zemlje ali imam problem sto od sutra javljaju za Posavinu kisu, snijeg nocne temperature i do -2 a dnevne 5-6 samo za razliku od ovih u peoteklih dana koje su oko 20 danju a nocne 5-6 sto je okay za biljku .Sta da radim ? I da kazem da nemam plastenik ni indoor koji bi bili ideala za ovakav trenutni problem

mar 2020.

Hitno bar malo umjetnog svjetla. Skombiniraj par led zarulja,neki ormar,kutiju kartonsku. Prezivjet ce 10 tak dana,malo se trgnuti. Onda s njima van. Na osuncani proplanak.
VajperPOZNAVALAC

mar 2020.

Nazalost nisam u mogucnosti takvo sto nabaviti zbog korone sve zatvoreno i moram trazit drugo rjesenje I kako prognoza kaze radi se o 3-4 hladna dana i onda ide ponovo sunce

mar 2020.

probaj naci providne bidone za vodu od 5l,ili ako ti saksijice mogu stati u flase od 2l,preseces na pola i ubacis,vratis odrezani deo, cisto da ih kolko tolko zastitis. mozda neki mini plastenik sa parcetom najlona,budi kreativan...umotas ih u providne kese...
VajperPOZNAVALAC

mar 2020.

Mogu li ih drzati na prozoru tih par dana ako bas dodje do snijega i minusa?

mar 2020.

pa naravno da mozes...ja sam mislio da su ti vec u out i da nemas mogucnost uneti ih unutra..slobodno na prozor i nemas problema za tih 4-5 dana.
VajperPOZNAVALAC

mar 2020.

https://prnt.sc/rkobk9 Nadam se da je ovo okay ,ali od 11 komada 2 lsd su izasla 3 red dragona i jedan peyote critical ali svi max centimetar visine i skoro nijednoj nije spala ona prva ljuska pa se nadam da im nije ni potrebna toliko svijetlost ovih dana jer stvarno je tmurno vrime u Bosni. https://prnt.sc/rkogp8 ove autose jack 47 sijem od 5. Mjeseca i idu u kukuruz i ove case sam oblijepio 2x izolir trakom jer sam cuo da korijen nevoli svijetlo.

mar 2020.

ovde si dve godine i cuo si??? :fuck: gads
VajperPOZNAVALAC

mar 2020.

Da

mar 2020.

a sto si fotkao tu plasticnu flasu.
VajperPOZNAVALAC

mar 2020.

Malo da reklamiram kiselu vodu haha .Cisto da vidite kako izgleda i jel dobro ali cim sutite znaci da pase

mar 2020.

sta kako izgleda, nista se ne vidi, ja i dalje ne kontam cemu sluzi
VajperPOZNAVALAC

mar 2020.

Da zastiti biljku od niskih nocnih temperatura .Vidis unutra je casa sa zemljom i tek izaslom biljcicom

mar 2020.

i gde to drzis, takvih 10 imas. bolje drzi unutra na prozorskoj dasci kad si tako rano krenuo
VajperPOZNAVALAC

mar 2020.

11 tocnije :)Pa i drzim na prozorskoj dasci iznutra i drzat cu jos 5 dana dok zahladjenje ne prodje.(Javili su snijeg ovi dana i par dana minuse nocu) I kad otopli idu na dvoriste vani a te flase cu stavljati na saksije samo nocu da bi zastitio od potencijalnog mraza i opcenito nizih temperatura

mar 2020.

Neces valjda u dvoriste saditi 10-11 biljaka? Si lood? :D
VajperPOZNAVALAC

mar 2020.

Ma jok hahahah bit ce tu u saksijicama pa pocetkom 5. Mjeseca na neko bolje mjesto (:
YaichiiAMBASADOR

mar 2020.

na bolje mjesto u dvoriate :D hahaha dobra dobra xD drzim fige da uspije
VajperPOZNAVALAC

mar 2020.

Na bolje mjesto od dvorista* haha
AutomatikISTRAŽIVAČ

mar 2020.

@StrainHunterJamaica kak ide?
VajperPOZNAVALAC

mar 2020.

Evo snijeg je otiso , sunce se vratilo malo sam bezbrizniji :))
AutomatikISTRAŽIVAČ

mar 2020.

Sretno :)
YaichiiAMBASADOR

mar 2020.

vele kod mene -4 u etvrtak xD ....... znaci bu mraza i zime opet ....... danas vani puae ko ludo ( a da je ipak stavia s unutarnje strane prozora xd ?
AutomatikISTRAŽIVAČ

mar 2020.

Pa mislim da je i mislio s unutarnje...meni ja danas jedna proklijala i sad je na na prozoru iznad radiatora na 23 stupnja ::listomahanje::
VajperPOZNAVALAC

mar 2020.

Pokrijem ih plasticnim bocama nocu i smatram da to dovoljno:))

apr 2020.

Imam 3 biljke visine oko 15-20cm sa jako tankim stablom. jel se mo~e posaditi vani u dublju rupu, tako da e bit vani oko 5cm. `ta e bit sa stablom o e sagniti ili e biljka pre~ivjeti?? L.p Cuba i hvala za odgovor
changadmtLEGENDA

apr 2020.

izduzile se zbog manjka svetla...zakopaj do prvog sprata listica, i teraj dalje. pobrini se da ih presadis u kvalitetnu zemlju!

apr 2020.

moze, terace novo korenje iz stabla sto je u zemlji, ali da li ces to docekati zavisi od vremenskih(ne)prilika.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se