VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojPametna pumpa za Outdoor grow
LEGACY

Pametna pumpa za Outdoor grow

85 odgovora5,422 pregleda
JayzCroENTUZIJASTA

apr 2021.

Pozdrav, Tema se radi o digitalnoj pumpi(12€) ima 8 izlaza za vodu I moze pumpati (1.8L)1800 mililitara vode u maksimalnom trajanju rada 99 sekundi. Svaki od 8 pitara bi dobio 225ml.Olaksat ce mi puno jer nemoram onda svaki dan po vrucini na misto,planiram staviti 8 autoflowera u pitare od 10-15L. -Maksimalni razmak u danima zalijevanja je svakih 9 dana,moze se stavit 1-9 dana. -Maksimalni period zalijevanja je 99 sekundi sto je 1.8L -mogu se staviti i 4 biljke pa ce moci pumpati 450ml po biljci! Baterija izdrzi 2 mjeseca ako zalivate svaki dan: Ova pumpa ce mi dosta pomoci jer cu svakih tjedan dana dolaziti pognojiti i doniti 14L vode na sajt i staviti da ima za zalijevanje! planiram staviti 8 autoflowera. Stavit cu za pocetak da zaliva 2 puta na dan pu cu dolaziti svaka 2tjedna i donositi 14L vode! Ako nekoga zanimaju informacije u vezi prozvoda pitajte,narucen je preko interneta, Platia san ga 12€ sa postarinom,dođe na adresu za 22-30 dana. Hvala na pracenju,pozdrav:vutra:
BlackCherryENTUZIJASTA

apr 2021.

Baza, svaka cast na pronalasku ovakve opreme.. samo ja bi se prije upustia u takvu avanturu sa tajmerom na slobodan pad. Sto veci kanister koristis, manje obilazis..
JayzCroENTUZIJASTA

apr 2021.

Razmislja san i o vecoj od 25L ali isto mi je kad moran svaki tjedan-dva dolazit pognojit,pozdrav;)
mesterZMAJ

apr 2021.

ja sam malo skepti an prema tome, imao bih i neku alternativu na tvom mjestu
ThemistoclesPOZNAVALAC

apr 2021.

Odlicna stvar ali po samom sebi znam da nebi mogao da ne idem da ih vidim svaka 2 dana tako da je meni to nepotrebno. Da se nadovezem,malo ti je 10-15l daj curama prostora da rastu

apr 2021.

To je ok naprava za indoor. Bez problema 7 dana mediterana.
Banki10AMBASADOR

apr 2021.

Sam isprobaj prvo koliko dugo to zapravo radi da se ne bi zajebo stavi da ispumpava svih 14 litara odjednom pa vidi dal ce prezivit kak se spada. I po mogucnosti digni karnistar iznad lakse ce motoru bit radit kad krene lijevat van. Mozda jos da stavis ko backup neku kvalitetniji battery bank za mobitel tipa anker?
GREEN1109ENTUZIJASTA

maj 2021.

GREEN1109ENTUZIJASTA

maj 2021.

Je li bi funkcionira ako bi stavija pored biljki boce od 10 litara i da lagano naliva?
GREEN1109ENTUZIJASTA

maj 2021.

A di nabaviti takav tajmer?
GREEN1109ENTUZIJASTA

maj 2021.

Triba zaliti 20 biljaka u liti svaki dan pa bi mi odkicmo dosa taj digitalni sistem
dzidzoLEGENDA

maj 2021.

emu toliko biljaka?
GREEN1109ENTUZIJASTA

maj 2021.

Od viska ne boli glava
Paddy PimblettENTUZIJASTA

maj 2021.

I od pravila foruma glava ne boli isto
GREEN1109ENTUZIJASTA

maj 2021.

Koje pravilo je po tebi prekrseno

jun 2021.

Odli na stvar! Sve je viae, tih sitnica, koje nama pomognu! Naru io sam timer za vodu, dobio ovaj drek za terat gamad sa sajta:) @JayzCro ,kako te slu~i, ovo za zaljevat? Jer uzima vodu ravnomjerno i sl?

jun 2021.

2000 miliampera...hmm.. Malo sam skeptican da drzi toliko dugo baterija, racunaj ako je toplo-vruce da ce se brze prazniti. Pogledaj neku mini solarnu plocu na usb da to puni
ivan333POZNAVALAC

mar 2022.

S koje si stranice narucio pumpu?
BizzzoZMAJ

mar 2022.

Neznam bas da ces dobiti tako brzo odgovor. Last seen December 2021. Ali kada vec dizes temu evo neki odgovor. Imas wifi pumpi na baterije u zadnje vrijeme podosta. Evo jedna koju ja koristim. Ova se spaja na WIFI, ima USB punjenje i mozes staviti i obicne baterije. Konkretno ovdje je Amazon, medjutim imas ih i pod NEDIS wifi water pump. Max 32-35 eura.
ivan333POZNAVALAC

mar 2022.

Mozes li molin te objasnit princip rada toga
BizzzoZMAJ

mar 2022.

Pa isto sta i u prvom postu. Jedina razlika je sto je ova pumpa za 10 biljaka. I sto se spaja na wireless.
ivan333POZNAVALAC

mar 2022.

Znaci ti mobitelon namistis kad ono pusta vodu i jel ima odreden broj litara?
BizzzoZMAJ

mar 2022.

Nema odredjen broj litara. Ima vrijeme koliko dugo pusta vodu (max 30 minuta) ii interval(min 1h max 7 dana). Ako nemaa wireless onda mo~ea naatimati samo ove intervale. Nemaa se kako spojiti mobitelom jel ako pumpa nije spojena na niata. Medjutim, pumpa ne mora niti na wireless da bi radila. Model i sve ostalo ti piae na slici gore.
ivan333POZNAVALAC

mar 2022.

Oprosti ako san dosadan,a na intervalima..mozes mi reci tocno ime pumpe i kako pusta vodu

mar 2022.

pogledaj na botanika stranici imaju ti slicnu pumpu na baterije zaljeva 10potova i dode nekih 200-300kn,neznam tocan broj vode koju izljeva ali ako je malo-moraa stavit manje biljaka da pre~ivi ljeto,po meni dobar izbor ako mo~ete samo jednom ili dva puta tjedno na sajt..nisam je kupio no dobar covik mi je ovo dao da proucim Po meni je ovo u redu ako bi stavili 2 photo biljke ili 5-6 auto medjutim za 5-6 photia stavljam kanistar od minimum 310L(220kn)i tajmer na pritisak(200kn) (1-15dana izlijevanja i 30sekundi-2h zaljevanja.Lp sefe! I Bizzzo cisto informativno Jajzcro mi je stari account zato je i zadnji pregled tako davno,no tu sam nebrini haha...pozdrav Bizzzo i neka bude uspjeana sezona;)
ivan333POZNAVALAC

mar 2022.

Kako da upisem tu stranicu na google?

mar 2022.

:grrr: Ovako! :grrr:

mar 2022.

@024 grow Imam tu pumpu lezu mi, to isprogramirati, lakse pislati ponovo sputnjik, ako mislis na daljinu koristiti, obavezno nadji neki adapter sa dovoljno miliampera, da moze gurati i da se spoji na napajanje, jer pumpa sa svojom baterijama radi, tj ne radi konstanto, pa je nemoguce izracunati protok/vreme. Solarni panel koji dobijes nece ti u tome pomoci ni kad je ob u boxu, jel baterijama kroz par sekundi pada drasticno napon, jbg, kina.

mar 2022.

Dada shvaam to a i ne uzimam takvu pumpu pa se ne zamaram jer da je koristim znam da bi bilo problema,uzimam tajmer na pritisak tkd. sretno:thumb:
ivan333POZNAVALAC

mar 2022.

Ovo planiram uzet..ima li neko iskustva i sto vam se cini? Hvala
BizzzoZMAJ

mar 2022.

Nemoj bolje. Eno je stoji kod mene, kratko crijevo ima gdje povla i vodu, plus radi samo na AA baterija. U~as!
ivan333POZNAVALAC

mar 2022.

Moran nac neku u HR da se moze kupit
BizzzoZMAJ

mar 2022.

Neznam sta da kažem. Isprobao sam sve. Ovo stoji i doslovno kontam da bacim u smeće. Nemoguce mi zvuci da nemate niti tekući račun. On je dovoljan da si naručite wifi pumpu. Nije poanta kod nje wifi, nego to sto ima mini USB priključak pa se može ustekati u powerbank. Bez powerbanka odnosno akumulatora baterije vise Od 10 l vode niti jedna pumpa od ovih do 50€ neće ispumpati s baterijama :)
ivan333POZNAVALAC

mar 2022.

Znaci meni treba to za outdoor za 5 foto biljaka,ajd reci mi koju pumpu da narucim i sta mi jos sve treba uz pumpu ..ozbiljno mislim poslusat cu sta kazes vidim imas iskustva
BizzzoZMAJ

mar 2022.

Pa tipkao sam vam vec gore iznad i napisao koja pumpa. Može i ova iz original posta autora teme. Znaci pumpa s mikro USB i Akumulator za punjenje baterija od barem 25 000 mA/h. Pumpa Royal Gardineer Wasserpumpe: Automatische WLAN-Bewässerungsanlage BWC-20.app für 10 Topfpflanzen (WLAN Bewässerungscomputer) id=B092R2YCK6;tld=de Ova baterija se napuni ako imaš 48 sati direktnog sunca, sama od sebe na ove panele. Ja imam i odlicna stvar. Doduše ne koristim za pumpu, medjutim na godišnjem se svi telefoni pune na to a ono na sunce :) 4. godine kako radi. Kao sat :) X Dragon 5 Solar Panel id=B078N6MKK3;tld=de adapter s barem jednim USB barem Kabal mikro USB.
ivan333POZNAVALAC

mar 2022.

Problem je sto nemam signala tu gdje mi treba
ivan333POZNAVALAC

mar 2022.

To je meni za outdoor,gdje nema signala pa je malo teske za pohvatat i razumit
ivan333POZNAVALAC

mar 2022.

A za tajmer ne triba WIFI? Koliko shvacam tajmer je kad namistis svako koliko ce se pustati voda i koliko dugo ce teci? Nemojte zamjerit sta mi morate sve crtat
BizzzoZMAJ

mar 2022.

Da. Kod kuce na WIFI nastimas kako hoces da se pumpa ponasa. Znaci tipa svakih 24 sata da 30 minuta pumpa vodu. I kad odneses na sajt, ona ima te podatke u sebi i ne mora biti spojena na wifi da bi izvrsila program. Medjutim, ovo sve je vise za indoor. Preporuka je dobra od kolege iznad. Stavite kantu od 20 litara vode negdje na vislje malo kod biljaka i kupite onaj strik odnosno spagu koja ima kapilarno svojstvo i biljka ce si sama vuci vodu. Spaga za navodnjavanje
ivan333POZNAVALAC

mar 2022.

Odlicna se cini ta apaga za navodnjavanje Samo sta ja neman pojma koja je to spaga

feb 2025.

Pozz, zanima me kako se zove ova pumpa i gdje se moze naruciti. Izgleda kao odlicna stvar pa bih volio provati. Pzz✌️
ivan333POZNAVALAC

feb 2025.

Pogledaj u bauhausa

feb 2025.

Hvala na odg. Budem pogledao.

feb 2025.

Na Temu i tamo ukucaj wifi pumpa za navodnjavanje . Da si ukucao u Google,isto ih ima.
ivan333POZNAVALAC

feb 2025.

Jeste li ikako odradili sezonu s tim i objasnite postupak
sergio11AMBASADOR

feb 2025.

Ja je koristim, top stvar!
BizzzoZMAJ

feb 2025.

Ajmo svi Nazad na poniatavanje. itajte prvi post. Ovo je tema za outdoor. Znaci vani. Bez struje. Bez wifi. Bez kerefeka nego s osnovnim opcijama i baterijom. Da netko barem hoe s razumijevanjem pro itati nego cijela kolona. I to bez konkretnog infa nego samo klacenje. :fuck: Postao je obi aj ulijetati u teme i razbacivati se informacijama samo da se razbacuje, neovisno da li info ima smisla i tendenciju da nesta objasni i rijeai ili da zakomplicira.

mar 2025.

Narucio s Temua, stigle. Ne izgledaju lose na oko ubrzo ce proba pa cemo vidjeti kakve su. Hvala na odg Bizzzo legendo pozz  nemoj kaj za mjerit novi sam. Nisam stigao sve prouciti..
BizzzoZMAJ

mar 2025.

Ne zamjeram, nego, u ovoj istoj temi piae sve samo na prvoj stranici tako da ne treba ni tra~iti jel :) pomalo samo i javi kako radi. :rasta:

mar 2025.

[bez sadržaja]

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se