LEGACY
Hy-Pro Amnesia - Ljeto 2008 - Klonovi
14 odgovora1,869 pregleda
Silent Bob
POZNAVALAC1.323 REP80%
→ Ambasador
Silent BobPOZNAVALAC
jul 2008.
jul 2008.#1
Biljke su zasadjene prvih dana maja, dok je majka bila u sred cvjetanja. Prvi snimak snimljen je 15. juna, drugi 24. juna, a treci je snimljen 6. jula. Visina najvece biljke je oko 120 cm. Pocele su da cvjetaju jos pocetkom juna, tako da su sada masne i smrdljive. Ne diraju ih insekti previse, tu i tamo ima po neku rupu na listu. Pauci obozavaju da prave mreze iznad njih, svaki put moram da ih sklanjam i oni se opet vrate. :)
LucidDream
AMBASADOR3.067 REP45%
→ Legenda
LucidDreamAMBASADOR
jul 2008.
jul 2008.#2
Kako resavas problem sa paucima?jer meni non stop napadaju jednu biljku...ne mogu se izboriti sa paucinom...
loobi
ENTUZIJASTA317 REP29%
→ Poznavalac
loobiENTUZIJASTA
jul 2008.
jul 2008.#3
E ja sam skontao jednu stvar sto se pauka tice, nasao sam dosta paucine oko svojih biljaka, i jedno vrijeme sam ih sklanjao, a onda mi je sinulo da ostavim, jer paucina hvata druge insekte, i ostvaio sam i primjetio poslije par dana da mi pauk nije nagrizao biljku (do tada bilo manjih ostecenja) o super mi sluzi kao odbrana od drugih nametnika... e sad dal sam ja u pravu, il se tripujem nemam pojma
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
jul 2008.
jul 2008.#4
nece pauk pogristi biljku, biljku grizu oni ostali nametnici ako si primjetio, kricavo zeleni kukci...izgleda da ih privlaci taj miris, a ovo sa paukovom mrezom ti je super ideja,..pauk nece ostetit biljku, bar sta se tice mog osobnog iskustva...uzgojio sam neke vrste pauka na biljci i nisu je dirali...:icon_mrgreen:
Silent Bob
POZNAVALAC1.323 REP80%
→ Ambasador
Silent BobPOZNAVALAC
jul 2008.
jul 2008.#5
Tako je meni svaki put na sajtu, ne mogu da prodjem od toliko paucine i ogromnih pauka od nekoliko centimetara, pa moram da ih sklanjam. Svaki put se oni vrate sa novom i boljom mrezom punom insekata. :D Drugi nametnici se rijetko vrzmaju po biljkama, ako ih ima, uklonim ih silom. :P
balcan_smoke
LEGENDA5.303 REP3%
→ Zmaj
balcan_smokeLEGENDA
jul 2008.
jul 2008.#6
ina
e tamo e ti sadia ima najviae razli
itih vrsta paukova na svijetu
i dobri su jer ubijaju neprijatelja :hehe:
bozga
LEGENDA8.043 REP30%
→ Zmaj
bozgaLEGENDA
jul 2008.
jul 2008.#7
Ve su mrcine lol!:icon_lol:
Kad su proklijale? Do kad si ih dr~ao u indooru i kad si ih stavio van, kak' su bile velike?
Stvarno odli
no izgledaju, sve pohvale!
Ja sam 5.5. stavio sjemenke Satori (8), Speed Queen(8) i Hashberry(6) u zemlju i uspjelo proklijati 12 bljaka, na kraju samo dva Satori i dva Hashberry-a uspjela.
Najvei Satori je oko 70cm, a Hashberry oko 30ak cm.
Imam dojam da ne rastu dovoljno brzo za 2 mjeseca kad vidim ovakve postove... :icon_arrow:
Kakva je to Amnesia? Jel' ima haze-a u sebi ili je to ona Amnesia - Vijetnam- Jack Herrer/C99/Skunk?
Cheerio
Boz:sun2:
Silent Bob
POZNAVALAC1.323 REP80%
→ Ambasador
Silent BobPOZNAVALAC
jul 2008.
jul 2008.#8
Majka je proklijala negdje u februaru/martu, a klonove sam uzeo u aprilu, da bi ih zasadio u maju. Ta Mama koju sam ispusio je bila odlicna, cak sam uspio da napravim i koje sjeme sa njom.
Amnesia je oko 90% sativa i jeste haze. Cini mi se da je nesto slicno Sominoj Amneziji, ali je ova totalni undergorund. :P
jul 2008.
1 / 8
jul 2008.
jul 2008.