VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojhrana za ptice sjemenke
LEGACY

hrana za ptice sjemenke

24 odgovora7,161 pregleda

jun 2011.

imam joa jedno pitanje za vas znalce sestra mala ima tigrice papige , i kad sam bio mlai znali su re ak te murija uhvati s sjemnkama ka~ea da je to hrana za ptice, moja je uvijek bila lol da bi dobila nedavno od nekog neke vitamine za papige ka~e ona da je jedna papiga udna i da joj je dala vitamiine i da je jela i da joj je bolje, j gledam u posudicu i nije mi jasno ka~em joj daj da vidim te vitamine a kod ono zbunjola vre ica puna sjemenki konoplje, neznam ja dal su to od vetra s thc-om ili kaj, ali konoplja je 99% kaj mislite, jel mogue, piae u dole lijevom kutu da ima nekih vitamina, neznam dal je to op enito sastav tih sjemneki il je neato dodano stavio sam jednu u vatu da vidim hoe li proklijat, i je pocrnila ali mi se ini da su prestare i da nee, budem vidio. ak pusti klicu bacit u ju negdje onak bzv isto da vidim kak e izgledat....
herb-o-logistENTUZIJASTA

jun 2011.

Koliko ja znam sjeme konoplje je za one vee vrste papiga, ne za tigrice... Ne znam, mo~da sam u krivu ali ja im nikad nisam davao od konoplje. Svojim tigricama sam do sada davao isti proso i prije kojih mjesec dana sam po eo kupovat proso obogaen vitaminima i mineralima. Papige su kroz neko vrijeme ~ivnule u odnosu na prije. Pogledaj ako zajedno sa sjemenkama ima i crvenih/zelenih zrnaca. Ako ima onda su sa dodatkom vitamina. Ako nema onda vjerojatno piae sastav sjemenki. Samo da ti ka~em, ne nadaj se da ea neku vutru iz toga uzgojit. To su sjemenke industrijske konoplje koja sadr~i minimum THCa (manje od 1%).

jun 2011.

a vjerojatno je industrijska, tj. 99.9% da je. niko nije lud da samo tako prodaje sjemenke u hrani za ptice. isto ko i konoplja za primamu za ribe...
SulundarAMBASADOR

jun 2011.

Izgledace potpuno isto u vegetaciji..kasnije ce izbaciti oba pola(hermafrodit) i nece liciti ninasta. Ne igraj se uzaludno

jun 2011.

lol, da tak izgleda ku~im sad, to je inae bila dobra spika za moje doma totalno su iste ko prave, a imao sam jednu pravu (ko je pro ito moju temu "puknuta klica" zna ) i onda sam reko da sam aibno ovu iz vitamina u teglu, i rasta rekla ma stavi meu cvijee slobodno, hehe prije nek ste mi ovo rekli mislio sam wtf puna vre ica sjemenki, zamisli bacit tu cijelu vre icu u polje i da vidia ~i~e i kad se murija skupi hahaha sad u ak mi ona moja prava se posuai ovu stavit za ukras, to i ak mi nau ne mogu mi niata

jun 2011.

da, skupi se rija i pokupe tebe pa se ti onda vadi i objasni da to nije prava nego industrijska...
herb-o-logistENTUZIJASTA

jun 2011.

Ne isplati se zbog toga najebat. U Hrvatskoj se na~alost mo~e legalno uzgajat samo jedna (flajaman sorta) od viae sorta industrijske konoplje dok se sjeme smije posjedovat i od drugih industrijskih sorti kao hrana za ptice, prihrana za ribe... Tak da ako ti posadia ovo ato imaa (ato se totalno ne isplati zato ato nema dovoljno THCa) iako je industrijska sorta (osim ako nije flajaman ato je mala vjerojatnost) idea na sud itd. itd. kao da si uzgajao bilo koju drugu sortu koja se puai. Ne isplati se riskirat zbog toga.

jun 2011.

ma zajebavam se ja, ne mislim ja to niat za ozbiljno i ovu jednu koju sam pikno je viae radi fore, ja sam odrasto uz grass, i sve vezano uz njega mi je super, od izgleda i filmova do "okusa", al kak idem prema 3 banke (da da 3k, a zvu im taka balavo), rijetko kad da i zapalim, ono kad bude prilika a frke sam imao prije nekih 7g i znam kak sve to mo~e izgledat, tak da nisam lud, pogotovo kak su sve rigoroznije kazne
SecretGardenENTUZIJASTA

jun 2011.

Ovako:ortak mi je dao semenku indenticnu cannabis-u koju je njumu dao neko,e sad semenka je ogromna!:D Kao 3 normalne kada bi se spojile,i seme navodno potice iz hrane za ptice ali holandske ! xD I eto :D Obavestavacu vas o ovoj biljci :)
SulundarAMBASADOR

jun 2011.

secretgarden
SecretGardenENTUZIJASTA

jun 2011.

Ova moja je bila mozda jos i veca ! hahah :D Ma bice prepustena prirodi i samoj sebi :)
SulundarAMBASADOR

jun 2011.

imao sam i vece,punu kutiju,ova je ostala tek toliko za poredjenje. Polen leti kilometrima,prenose ga insekti,pa cak i ti...Neka je ako si resio,ali pored onakve genetike gerilki ovo njesra ti ne treba ni za posmatranje.
SecretGardenENTUZIJASTA

jun 2011.

Kad bolje razmislim-skroz si u pravu

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se