VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojDa li se radujete skorašnjoj berbi?
LEGACY

Da li se radujete skorašnjoj berbi?

110 odgovora6,773 pregleda
CAMENTUZIJASTA

sep 2010.

Nema viae smea s ulica, nema jadnog indoora (sorry indoorci jednostavno po kvaliteti se ne mo~e mjerit s outdoora) , joa malo pa kidanje , trimmovi e dat par litara ulja za kuhanje slastica >.> , netko e hash ah......... kao pripremanje za zimnicu :costumed-smiley-027

sep 2010.

Neznam, nebi se baa za kvalitetu slo~io s tobom, kvantiteta je sigurno puno vea, ali za kvalitetu i nisam tako siguran :P :) sretno svima sa pripremanjem "zimnica" :D
delboyLEGENDA

sep 2010.

Da radovanje, najgori dio ... sad kad je vec skoro pa gotovo ,sad je tek frka, paranoja dere na 5 na ina. - kiaa,vlaga i vrijeme openito - nametnici -nikad neznas s njima -drotovi -drugi ljudi koji vole vutru -plijesanj od previae vlage u zraku, kiae, mraz ,,,,bla bla bla svaata mi pada na pamet...
MeskalitoLEGENDA

sep 2010.

Daj neku sliku da vidimo kolko si blizu berbi :icon_lol:
SiDAMBASADOR

sep 2010.

:thumb: meska avetinjo, najja i si :thumb: @delboy, paranoja buraz :)) jebote, taman kad se bli~i kraj, vreme je zasralo stvar... navodno od nedjelje e biti bolje, (GLEDAM ZA ZAGREB I OKOLICU) takoer paranoja na : vrijeme, kiaa, snijeg, mraz, drotovi, i takoer drugi ljudi koji vole vutru, ali njih emo lagano nabit na patku, ko te jebe, nisam ti ja suplier za tvoje potrebe, growam za sebe i pitaj boga ako u imat do slijedee berbe, joa da bi nekom davao sastrane,.. tako sam se zeznuo par puta, kao "DOBRI PRIJATELJI" dat u mu malo kaj sad... *****,... ne isplati se... vutra samo ispari ... puaim solo i bok :sun2: :icon_lol:
CAMENTUZIJASTA

sep 2010.

Nema paranoje ako niste govorili ljudima i ako ste lijepo sakrili biljke, ako netko i ima mo~e uzet xanax i smirit se. A svoje biljke neu da slikam, jedino teglice kad sve bude gotovo. Pretopstavljam da ljudi u kontinentalnoj Hr e dosta izgubit zbog ovog glupog vremena......:ohno: Super lemon haze i BB yay
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

radujem se definitivno , ali za smirivanje ~ivaca sam zadnjih 10 dana na lokaciji s m-48 pa ko voli nek izvoli do ! guerilla hardcore style

sep 2010.

Ja sam upao u totalnu paranoju :| od svega navedenog. A sad mi je nesto napalo biljku ... `to je nije napalo kad nije bila ovako debela, cvetna i masna bilo bi mi lakae. Nego sada na korak od veselja.
aost100ENTUZIJASTA

sep 2010.

meni je jedino paranoja od toga sta nemam paranoje. . i jedva cekam da kusnem prvi srk - kad me zaljepi na sto na ina - moj proizvod. O DA.

sep 2010.

Evo da budete jos sretniji u ove zadnje dane pri berbu meteorolozi najavljuju lijepo vrijeme bez kise :icon_biggrin: ...
Teglica_UnkaAMBASADOR

sep 2010.

samo sta znaci ta rec kvalitet???
CAMENTUZIJASTA

sep 2010.

da biljka pod kontroliranim uvjetima nikad se nee mjerit organskoj sa cijelim spektrmp terprnoida ato umjetna svjetla ne mogu postii , probaj jesti raj icu ispod cfl-a ili hps-a i vanjsku, primjetit ea razliku

sep 2010.

Jao ja se vec setam sa makazama okolo. Tresem se da upnem malo da bacim u rizlu.
zuz1AMBASADOR

sep 2010.

I ja sam sve nervozniji sad pred berbu,mene ne brinu toliko stvari koje vas brinu.Ja se najvise bojim hoce li mi biljka izdrzati do berbe jer sam je kasno posadio :( Svim srcem se nadam da hoce.Evo htio bi vec sad probati plod mog truda pa evo zanima me moze li se pusiti headic pravilno osuseni al da je skinut u 3. tjednu cvjetanja,znam da je punoooo losiji nego kad je zrel ali pitam hoce li imati neki rad bar ili okus?
SiDAMBASADOR

sep 2010.

joooj joa malo, fini hedovi e bit za berbu, jedva se eka... neke e biti gotove za tjedan - dva, a neke malo du~e uglavnom berba je jako blizu.. nadam se da e do kraja proi sve kako je bilo do sada! takoer paranoje su prisutne, jedva ekam da to pose em i da budem malo na miru!
SulundarAMBASADOR

sep 2010.

...nista preterano...kasno sadjenje,losi vremenski uslovi u vegetaciji...treutno nisam prezadovoljan,a ni ne nadam se cudu. Prostor za susenje ce zjapiti polu prazan ove godine sa ne ispitanim kvalitetom... Mozda indoor blago popravi situaciju
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

slatko-kisele brige , ata drugo da ka~em :)

sep 2010.

ma moa mislit kak se radujem, samo ekam da mi isko i pokoji ir na ~elucu, ovogodianja out sezona mi je srednja ~alost. 4 special kusha-a od royal queena viskoa 2.50 + metara tek u 4 tjednu cvatnje, vani nema sunca ni za lijek, vlaga, kiaa, srne i ze evi....jooooj

sep 2010.

Evo malo da se razonodimo i poradujemo :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
delboyLEGENDA

sep 2010.

ma samo me svrbi briga sa svakim odlaskom, jedna kula koja je bila u zraku, je sad ukoaena u koso... itam ko fol zbog temperature i ovog zasranog vremena vani. Od plijesnjivosti se bojim najviae pored toga svega, a i dane ra unam hoe li biti dovoljno, a joa me frka i mraza da se nebi dogodio prije vremena... I to sve zbog istjecanja nafte koja je poremetila klimu u cijelom svijetu, kako sam sino skonto na tom podru ju je toliko nafte iscurilo da taj dio mora koji ''grije'' i utje e na dobar dio europe nam je poremetio sve planove, za sve je kriva prokleta Amerika! :D
CAMENTUZIJASTA

sep 2010.

Neznam baa tko je kriv za ato ali u ili smo iz geobotani kog predmeta da smo mi joa u ledenom dobu tj. glacijalu , ali what a hell ionako mrzim Ameriku ... za vrijeme uope nema problema cijeli dan sunce, suho ma prekrasno ps.probao sam tehniku nanesi polen na samo jedan bud s kistom, vidit e mo ato e biti s experimentom satori x super lemon haze ak48xla confidental i satori cmnonn babbies :costumed-smiley-027
SulundarAMBASADOR

sep 2010.

taj remix si skoro ukomponovao ili se vec primecuju copyje;)?
delboyLEGENDA

sep 2010.

Evo malo informiranja o trenutnom mjesecu pa da podijelim sa vama, eka nas Bablje ljeto, samo nam je to joa ostalo... Bablje ljeto je dio jeseni, dakle ono po inje nakon astronomskog po etka jeseni, no nakon ato je ve nastupilo razdoblje hladnog vremena. Karakteriziraju ga sun ani i ugodni, natprosje no topli dani, a u zraku je prisutna izmaglica. Vjetar je uglavnom slab i puae iz smjera juga. Noi su vedre i hladne. Bablje ljeto obi no traje oko tjedan dana, no mo~e trajati i du~e. U nekim godinama se takav period ugodnog vremena javi i nekoliko puta tijekom jeseni, dok se drugih godina uope ne javi. Ako se razdoblje lijepog jesenskog vremena javi potkraj rujna i u listopadu, ono se naziva i miholjskim ljetom, prema Sv. Mihaelu, iji se blagdan obilje~ava 29. rujna. Ugodno i toplo razdoblje jeseni mo~e se desiti i u studenom, kada se naziva martinjskim ljetom prema Sv. Martinu (11. studenog). Pa evo nikad nisam volio toliko babe ko ovih zadnjih dana, prizivam sve babe nek dovuku joa tih 7dana ljeta...
CAMENTUZIJASTA

sep 2010.

Ja nemam pojma zakej svi luuuude za tim vremenskim prognozoma .delboy ti si sigurno iz kontinentalne hrv? Na jadranu apsolutno nema problema eto gledam termometar jebenih 29 stupnjeva , za skapat joa je do sada deralo sunce ko ludo ..... remix to je polen od satorijevke i ak48, i nanesen polen na pistile pojedinih grana navedenih sorti... viae ne kupujem sjeme bezobrazno su skupi. :D...
Ganja2112ENTUZIJASTA

sep 2010.

Jako se veselim skorasnjoj berbi (prvi grow), pa za svaki slucaj, dal netko ima sliku s primjerom pljesnjivog heada... Posto svi spominju pljesan, a prvi put sadim pa da nebi bilo neugodnih iznenadjenja... Biljka izgleda jako zdravo, al posto sam hrv kontinetalac i vrijeme nije naj valja biti oprezan. :D
SulundarAMBASADOR

sep 2010.

razumeo sam te Cam,pitam jesi li skoro oprasivao ili vec imaju naznake semena?
delboyLEGENDA

sep 2010.

Evo Remus je uslikao close up slike, i to da nisam vidio njegove slike mozda nebi tako prepoznao dobro, svaka mu ast, lupio sam mu REP+ zbog ovog, a kako je meni dobro doalo evo i svim kojima ce dobro doi u borbi protiv ovogodianjeg najveeg neprijatelja ! https://forums.vutra.org/threads/6714-Early-bratulja-skunk?p=145826&viewfull=1#post145826
CAMENTUZIJASTA

sep 2010.

tek sam prije par dana nanio polen.... a tek u je cvjetanju, tako da nema naznaka sjemena...barem kako sam ju er gledao taj bud, ali se nadam....i to kako :D
SulundarAMBASADOR

sep 2010.

miskim da si zakasnio sa oporasivanjem,vidim juce na mojoj tek zelenkaste semencice. Potrudi se da odrzis u zivotu te budove,steta bi bilo da ostanes bez potomaka gore navedenog.

sep 2010.

Neznam ata da ka~em...:violent018:

sep 2010.

molim za vasu pomo, dobri ljudi, evo poslusah druge da ce bit sunce i da nista ne poduzimam, a evo kisa vec par dana,,,sta da ucin im, osim da pocnem mislit svojom glavom, al sta je tu je... da li da ih pustim da se malo osuae ako ikad svane sunce, ili da ih poberem ovako mokre? hvala vam

sep 2010.

Po ni misliti svojom glavom.To je dobro.Ako se zjbea drugi puta neea:)
zuz1AMBASADOR

sep 2010.

sad kad si ih vec pustio ostavi ih do prvog dana sunca :),bit ce sunca jos ne brini,evo moje se vec vani suncaju trenutno :D
MeskalitoLEGENDA

sep 2010.

Radujem se .....
sensimanISTRAŽIVAČ

sep 2010.

ljudi samo da javim da je u mojoj basti prekjuce bila berba. prinos je zadovolavajuci, moja procena je 100 do 150g suvih skroz istrimovanih hedova, a danas pravim hash ulje od trima pa cu javiti sta sam uradio.
CAMENTUZIJASTA

sep 2010.

UUUskoro:hehe::hehe: joa jedan tjedan za veinu , neznam ljudi koji piau hash ulje misle na ono otapanjem u kemijskom otapalu ili jestivo ulje jer na forumu uope nepiau eat report , valjda svi lajkaju smoke Kanibacakes :hehe:

sep 2010.

Radujem se svakoj berbi .... Jel to retorika ili ata ??:watchplant:
CAMENTUZIJASTA

sep 2010.

ne zapravo pitanje je bilo oko radovanja za lansiranje novog produkta ca iaenje wc-a , Rose :no: uf ...malo me zanjela serija koju gledam carry on

okt 2010.

Sta mislite oce li ova moja devojcica da valja kada stigne :) ? Klinite na sliku za uvecanje: http://img830.imageshack.us/img830/6339/img00041p.jpg

okt 2010.

:watchplant::thumb:
CAMENTUZIJASTA

okt 2010.

Kako su milje no bjele ja bi je sada maknuo za high high .....sad e kiaa na mene :/

okt 2010.

Moram da sacekam jos malo. Ovo su cvetovi koji su dosta napredni. Imam unutar biljke cvetove sa skroz prozirnim trichovima koji su manje napredni. Cak se razmisljam da uradim parcijalni harvest.
CAMENTUZIJASTA

okt 2010.

baa sam mislio rei parcijalni harvest da bude i high i stoned i da sazriju svi cvjetovi... ali fckin stress za biljku
zuz1AMBASADOR

okt 2010.

Sto bi bio parcijalni harvest?Nagaam da je to harvest gdje se skinu samo odreeni headovi na biljci tj. oni koji su zreli a ovi ostali se ostave da jos sazriju..ali to je stres jer biljka osakacena ostane Jel dobro mislim?

okt 2010.

Ne bas hedovi. Vise cele grane koje su uznapredovale vise od ostalih. Meni je recimo sredina najgora. Vrh i ove na dnu su skoro gotove.

okt 2010.

[bez sadržaja]

okt 2010.

I pozdrav svim ljudima dobre volje ma gdje god bili
CAMENTUZIJASTA

okt 2010.

Cijela bilja sadr~i thc u tragovima ali grane , gran urine se mogu iskoristit samo na principu grane , listovi ne baa korjen, triminzi, budovi plus butan plin pod tlakom ....> hash ulje,bez plina samo trimmovi od liaa led/otapalo metodom, jedno za hash jdrugo za ulje...

okt 2010.

i u pravu si kad pore~ea vrhove zrele,biljka stagnira od 5-15 dana ovisno kolko je osakaena( iz vlastitog iskustva)...ja sam sve male(nedonoa ad) grane porezao ostavio samo pune i zna se kakve i mogu re i da svi kifovi manje viae istovremeno dozriju...porezao najvee liae sve u jednom danu upravi iz razloga ata biljka stagnira kad ju diraa,ali isplatilo se jer su se nakon 10-tak dana popunili ostali vrhovi iznad svih o ekivanja a kvaliteta odrezanoga(znai grane s kifovima manjima od malog prsta) je sasvim u redu...a kakvi e da budu tek normalno tretirani (na suaenje mislim) a ne u rolu(pe nici) na brzaka....hehehe
CAMENTUZIJASTA

okt 2010.

Sad da ti neko ka~e da li ima lagao bi te jer nepostoji niti jedna znanstvena studija gdje su uporeaivali postotke THC-a u svim djelovima biljke analiti im metodama, ali ima u tragovima zna i ako ~elia puait treba ti pola kile korjenja da se napuaia i viae , zato na velikoj skali ide to otapanje da bi se iskoristili svi djelovi, ja sam uvjek bio u uvjerenju da se suai izokrenuto kako nakon manikire oni mali listovi bi lijepo pokrili budove , kad se uspravno suai izgleda nakaradno i odlamaju se ti listii jer stoje kao trnovi ...... nema logike kolanje sokova kod biljke kad je capnea ve im zatvoria sve provodne elemente (za epe se zrakom)

okt 2010.

Nisu me razumio 100%...nema veze sa zatvorenom vre icom u korijenu nego dal sa tim ata suaim zajedno sa korijenom naravno okrenutu naopako dobivam malo na kvaliteti?
CAMENTUZIJASTA

okt 2010.

Ma govorim ti provodnim elementmai u biljci (zovu se traheje i traheide) oni kao naae krvne ~ile, kad se biljka odre~e ili iskupa korijen (obi no se re~e bez korjena) onda se te cijev ice ispune zrakom ( to se zove kavitacija ) te nema provoenja nakon jednog dana ... dobijea na kvaliteti na estetskom izgledu zar ne ?

okt 2010.

HVALA PUNO!! Stavio sam i post(poseban) gledam malo itam znai razlika je neprimijetna u kvaliteti ako is upam biljku sa korijenom i okrenem ju od one kad re~em cijelu biljku pa joa pore~em vrhove velike od glavne stabljike i okrenem ih naravno
CAMENTUZIJASTA

okt 2010.

Gubia samo na vremenu tako ,samo ti njih po guidu na ovom sajtu suai , curing nakon toga i bit e baa ono ato zaprvo je trebala biti :)

okt 2010.

E drugari. Taman sam po eo da se radujem i noas dune oluja i polomi mi 3 grane. Otvoreni prelomi te sam ih odsekao. Ima dosta trave ali 50% toga nije zrelo. Ostavio sam onu jednu granu ako se povrati da dovrsi. Kakva tu~na slika. Treso sam se pola sata. Tolike dane je drndam i gledam i sad na kraju ovo da me sjebe.
desperadosISTRAŽIVAČ

okt 2010.

Da se pohvalim malo.. http://img683.imageshack.us/i/dsc07358fw.jpg/

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se