LEGACY
Hitno potrebna pomoc,hermafrodit
10 odgovora2,368 pregleda
7 REP14%
→ Istraživač
jul 2010.
jul 2010.#1
imam 4 biljke od kojih je samo jedna pocela cvijetati,i vrh je pun cvijetica na kojima nema ni malo sjemena,ali ispod vrha mozda 10-15 cm vide se sjemena a odma u istom cvijetu se nalazi zenski cvijeti,znaci sjeme pa odma cvijet,,,sta da radim ,da je iscupam iz korijena ili da probam da sjemena ostranim,vrh je vec poceo da raste i na njemu nema sjemena,,ostale 2 biljke su oko 1,20,,,a jedna je 1,90,a jos nisu pocele cvjetati..hvala unaprije
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
jul 2010.
jul 2010.#2
hmm poato je jedna samo, mo~da bi bilo dobro da ju ostavia..
neznam nisam pametan... jednom sam odr~ao hemafrodita do kraja... bilo je ok, samo je bilo zajebancije oko
iaenja...
dat e se on puait, bit e manje potencijalan naravno, ali ako nema druge ostavi si ga... ove koje nisu po
ele cvjetati ili nisu pokazale spol ostavi joa... trgaj ih tek ako poka~u da su muake
najviae ti tako mogu pomo... malo zeznuta situacija!
Odin_of_Asgard
POZNAVALAC1.455 REP95%
→ Ambasador
Odin_of_AsgardPOZNAVALAC
jul 2010.
jul 2010.#4
a bogami ni pravi odgovor nije na odmet.....ako ostale nisu pokazale spol, a ti ne ~elia imati sjeme ( e, da usput to ato ti zovea sjeme, to ti je isto cvijet, samo muaki,koji opraai ~enski i onda se u istom stvori sjeme) ti ljepo to makni od ostalih, ako imaa neko mjesto daleko od boxa ili sajta,pa nek' on stoji, ako ne,
upaj van i bacaj i
ekaj da ostale pokazu spol.....pozz
Odin_of_Asgard
POZNAVALAC1.455 REP95%
→ Ambasador
Odin_of_AsgardPOZNAVALAC
jul 2010.
jul 2010.#5
a bogami ni pravi odgovor nije na odmet.....ako ostale nisu pokazale spol, a ti ne ~elia imati sjeme ( e, da usput to ato ti zovea sjeme, to ti je isto cvijet, samo muaki,koji opraai ~enski i onda se u istom stvori sjeme) ti ljepo to makni od ostalih, ako imaa neko mjesto daleko od boxa ili sajta,pa nek' on stoji, ako ne,
upaj van i bacaj i
ekaj da ostale pokazu spol....
...bit e barem jedna ~enska, ako nisi neato zaj**** sa uvjetima u box-u....pozz
grower0000
ISTRAŽIVAČ69 REP13%
→ Entuzijasta
grower0000ISTRAŽIVAČ
avg 2010.
avg 2010.#6
cupaj to van....i na mjestu iskopaj 1m rupu i zakopaj ga unutra....ako sadis travu onda sadi posteno a ne neke hermice....sjebat ce ti ono za sto se trudis....to je moj savjet pa kako zelis!
jul 2010.
1 / 6
jul 2010.
avg 2010.