VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojHitno potrebna pomoc,hermafrodit
LEGACY

Hitno potrebna pomoc,hermafrodit

10 odgovora2,368 pregleda

jul 2010.

imam 4 biljke od kojih je samo jedna pocela cvijetati,i vrh je pun cvijetica na kojima nema ni malo sjemena,ali ispod vrha mozda 10-15 cm vide se sjemena a odma u istom cvijetu se nalazi zenski cvijeti,znaci sjeme pa odma cvijet,,,sta da radim ,da je iscupam iz korijena ili da probam da sjemena ostranim,vrh je vec poceo da raste i na njemu nema sjemena,,ostale 2 biljke su oko 1,20,,,a jedna je 1,90,a jos nisu pocele cvjetati..hvala unaprije
SiDAMBASADOR

jul 2010.

hmm poato je jedna samo, mo~da bi bilo dobro da ju ostavia.. neznam nisam pametan... jednom sam odr~ao hemafrodita do kraja... bilo je ok, samo je bilo zajebancije oko iaenja... dat e se on puait, bit e manje potencijalan naravno, ali ako nema druge ostavi si ga... ove koje nisu po ele cvjetati ili nisu pokazale spol ostavi joa... trgaj ih tek ako poka~u da su muake najviae ti tako mogu pomo... malo zeznuta situacija!
FlipsilonENTUZIJASTA

jul 2010.

a i slika nikad nije na odmet.
Odin_of_AsgardPOZNAVALAC

jul 2010.

a bogami ni pravi odgovor nije na odmet.....ako ostale nisu pokazale spol, a ti ne ~elia imati sjeme ( e, da usput to ato ti zovea sjeme, to ti je isto cvijet, samo muaki,koji opraai ~enski i onda se u istom stvori sjeme) ti ljepo to makni od ostalih, ako imaa neko mjesto daleko od boxa ili sajta,pa nek' on stoji, ako ne, upaj van i bacaj i ekaj da ostale pokazu spol.....pozz
Odin_of_AsgardPOZNAVALAC

jul 2010.

a bogami ni pravi odgovor nije na odmet.....ako ostale nisu pokazale spol, a ti ne ~elia imati sjeme ( e, da usput to ato ti zovea sjeme, to ti je isto cvijet, samo muaki,koji opraai ~enski i onda se u istom stvori sjeme) ti ljepo to makni od ostalih, ako imaa neko mjesto daleko od boxa ili sajta,pa nek' on stoji, ako ne, upaj van i bacaj i ekaj da ostale pokazu spol.... ...bit e barem jedna ~enska, ako nisi neato zaj**** sa uvjetima u box-u....pozz
grower0000ISTRAŽIVAČ

avg 2010.

cupaj to van....i na mjestu iskopaj 1m rupu i zakopaj ga unutra....ako sadis travu onda sadi posteno a ne neke hermice....sjebat ce ti ono za sto se trudis....to je moj savjet pa kako zelis!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se