VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojKrow grow :)
LEGACY

Krow grow :)

75 odgovora4,151 pregleda
dev1cePOZNAVALAC

maj 2020.

Pozdrav, sta se radi :) ja se javljam sa ovim mojim pokusajem, ne znam sta je, iz neke dobre vutre, ostavio sam par komada mozda od prosle godine pa reko da probam... i evo je danas :) pa ako imate sta da mi kazete pisite da bih trebao da uradim ili ne ili nesto tako :) meni se cini da bas dobro raste i bas joj je stablo debelo jer je na vjetru skoro svaki dan dok ima sunca, kad pane noc ubacim je u stan jer je oko 12 13 stepeni uvece pa da se ne mrzne :D

maj 2020.

pa ovo ti je zlo i oʞɐdoɐu napisao jos pre sedam godina i ti opet :D Nemojte puno pisati! Čovjek nema vremena čitati toliko! Ukratko mu objasnite! Evo ovako: [*]uzmeš saksiju [*]uzmeš zemlju [*]uzmeš sjeme [*]staviš zemlju u saksiju [*]staviš sjeme u zemlju [*]zaliješ [*]čekaš da nikne [*]gledaš kako raste [*]zaljevaš povremeno [*]opet gledaš kako raste [*]opet zaliješ tu i tamo I tako do jeseni... e da, možeš i gnojivo isto ponekad stavit. Eto, to je ukratko. Nema puno čitanja, jelda? E sad, pošto je ukratko, ništa ne znaš i nećeš dobit ni grama, jer fali pun kufer informacija. Jel ti sad jasno zašto trebaš pročitat ono sa linkova?
dev1cePOZNAVALAC

maj 2020.

ne znam ko si ni sto si pa me ne moras ni napadat tako odma a tek ne za neki post od prije 7 godina kojeg se vjerovatno ni ne sjecam :D hvala ti na info, nisam mislio da mi se obracas kao retardu ali ono, opet fala ti :) ako je ovo sto sam otvorio ovakav topic na ovakvom mjestu pogresno, zatvorite ga i bez podjebavanja molicu ;) tu sam za neku info pricu itd ne da se svadjam, ako moze tako ako ne prijatelju samo zaobidji post i pusti me zivota ti :)

maj 2020.

@dev1ce Ako si planirao outdoor za pocetak je presadi u zemlju ili neku saksiju od 30+ litara ili u kantu od jupola, kako god ti lakse...naravno napunjenu kvalitetnom zemljom. I nema potrebe da je unosis u stan nocu, samo ces poremetiti ciklus dan/noc. Nocne temperature iznad 10 stepeni ne smetaju :)
dev1cePOZNAVALAC

maj 2020.

planirao sam outdoor na krovu jer dobija svjetlost od 5 ipo 6 ujutro do 8 uvece pa neka je tu :) znaci mora veca saksija.. vidjecu sjutra da nabavim neku vecu, imam kantu od jupola :D ahhaha ali isto, ne bih da bude prevelika, necu da bude upadljiva puno :) hvala, slikacu je kad je prebacim u kantu

maj 2020.

Ne moze da ne bude neupadljiva s obzirom da tek krece 6. mesec i da ce rasti bar jos 3 meseca. Batali tu ideju sa krovom i nadji neki sajt sto dalje od kuce...prijateljski savet :D

maj 2020.

Ideja je zanimljiva ali po meni previse rizicna, ja bih poslusao kolegu kako kaze i nasao neki sajt sto dalje od krovova i ostalih upadljivih lokacija a ako vec kazes da biljku unosis u kucu uvece znaci uslove za grow box verovtno imas pa smatram da je to mnogo bezbednija opcija, kako god puno srece ti zelim. ::listomahanje::
dev1cePOZNAVALAC

jun 2020.

tako brate :) zato sam se i javio odje, da cujem jos par napusenih mozgova da ne budem sam :D a ne kao onaj prvi odma me napade nesto ne znam sta bi :D fala ljudi, razmislicu o tome, nije da imam puno opcija a zao mi je da ovo bacim, htio sam nesto kao da je vezem zicom da napravim zbunic neki da ne ide u visinu ali nisam toliko strucan pa nisam nista uradio na kraju... danas idem sajt da trazim

jun 2020.

ovo je pitanje ili ne znas sta se i zbog cega desio "napad" ? pa da te podsetim ondaK https://www.vutra.org/threads/prvi-mi-je-put-pomoc.10342/ 11 godina si ovde, koliko je jos proslo od tog topika sto je zavrsio na djubristu; nisi se udostojio da bar procitas te linkove koji su ti postavljeni... i vracas se sa maltene istim pitanjima?!!!
BadiZMAJ

jun 2020.

bome si brz :D
dev1cePOZNAVALAC

jun 2020.

ako nisi neki moderator ili nesto zamolio bih te da me ne spamujes, na svaki li forum mora da postoji jedan verbalni fajter sto je ovo :D

jun 2020.

da, da, izvini uredjaju, necu vise, ali ti si mene zaspamovao, ne ja tebe :) pa nije jos kasno https://www.vutra.org/threads/treniranje-kanabisa-scrog-sog-fim-lst-hst-by-data-sid.6664/
Z&NZMAJ

jun 2020.

Deco mir! Da nebi bilo ::poguzi::
dev1cePOZNAVALAC

jun 2020.

a dje si brate vise, dodjoh posle 15 godina da vidim sto se radi ovaj me s katanom docekuje na vrata.. fala ti :) moga si ovo i na pocetku da napises a ne da tu da me citiras od prije hrista :D
dev1cePOZNAVALAC

jun 2020.

ljudi ja sam nesto radio nego ne smijem slike izbacit odma ce grouchy da me izhejtuje kako sam najgori i kako ne citam :D
dev1cePOZNAVALAC

jun 2020.

grouchy brate :D ja cu okacit pa me izhejtuj i ako je bas prelose da bacimo to da se ne muci ni biljka a ni ja :D
.i.ZMAJ

jun 2020.

i dvadeset postova kasnije joa nema info ni koja je sorta (pa makar iz "one dobre trave ato....") koja je zemlja, hrania li je ikako, re~im zaljevanja itd.... pa ti nemoj hejtovati, evo neu ali brat bratu, ako ve pitaa za pomo ili mialjenje daj nam neato da pomognemo, hebat ga kristalne kugle ove godine ne rade zbog tog covida i 5g mre~e pa se dijagnoze daju po starinski. Na temelju slika i relevantnih podataka. Ne izgleda skroz loae ali po rubovima listovima vidia da se neato loae deaava, slikaj lijepo tlocrt i bokocrt da bude vidljivije sve to skupa (zakloni ili slikaj prema zidu da se ne vidi grad obzor itd, lako te se locira) pa e ti mudriji od mene rei u emu je problem.
dev1cePOZNAVALAC

jun 2020.

brisi onda slike kukala :D nisam obratio paznju a vidim ne mogu da obrisem pa nek obrise neko ako moze :) da budem malo pazljivij, fala
dev1cePOZNAVALAC

sep 2020.

dje ste momci sta se radi :) nije me bilo dugo iskreno muka mi je bilo da postujem jer se nisam nesto ni trudio ali evo na kraju krajeva da podijelim pricu :D ova sa slike je postala muzijak jako brzo ne znam zasto, pored nje sam imao jos jednu malu eto cisto kao pokusaj SCROGA da vidim sto ce ispanut.. relativno kasno posadjen ali ipak nije lose ispalo na kraju :) evo par slika iz par perioda a sjutra cu ja mislim ili preksjutra da je berem pa vam saljem slike i utiske kakva je :) mislim da je sjeme lemon haze nisam siguran jako lijepo mirise, imala je sunce od kad izadje do kad zadje, mnogo vode, dobila je i malo sugar royala i alga bloom nekih 7 8 dana zadnjih sam to nabavio... inace samo voda i obicna zemlja. :) na nekim slikama se vidi, pukla mi je bila na pola skroz vjetar je slomio kad nisam bio kuci, i krenuo da se oprostim od nje i reko aj necu i kao izmisljam kako da to ispravim i eto vidjecete na slikama kako mi je uspio moj most :D
dev1cePOZNAVALAC

sep 2020.

evo jos malo

sep 2020.

YO_SECuPpeU a da ti to ostavis jos mesec dana?
dev1cePOZNAVALAC

sep 2020.

ahhaah predpostavio sam da ces mi se ti javit :D nisam brate okacio zadnje slike, danas cu slikat pa cu postavit da mi kazes realno kolko bi je jos ostavio :)
dev1cePOZNAVALAC

sep 2020.

eo od maloprije slike :)
dzidzoLEGENDA

sep 2020.

Nahrani to i ostavi jos
dev1cePOZNAVALAC

sep 2020.

eo slike od juce, kolko jos da se ostavi :)
Z&NZMAJ

sep 2020.

...26 dana,11 sati, 36 minuta i 42 sekunde... U utorak ti gundjalo odgovorio. Jesi posluaao ovaj savjet? Mraavo je to...pognoji.
dev1cePOZNAVALAC

sep 2020.

jesam brate sve poslusao odma isti momenat :) i evo i dalje radim isto samo ne bih da okasnim jer vidim da gori po malo jer je i dalje kod mene vruce :(

sep 2020.

ne gori ona od vrucine nego od previse hrane na tako malu posudu. kako je zalivas/hranis?
dev1cePOZNAVALAC

sep 2020.

nije gorela do sad od hrqne a isto joj dajem.. alga bloom 20ml u 2l vode, i royal sugar jako malo na 2l vode, bukvalno par kapi jer znam da je jako.. jednom na 24h to radim, s tim sto dajem hranu 4 5 dana pa samo vodu 2 dana

sep 2020.

znaci spalio si je :D hrana ide jednom nedeljno, a izmedju, po mogucstvu i voda. ovo sto si ti uradio je zasicenje zemlje, koje ionako nema dovoljno, hranom i solima, biljka to ne moze da iskoristi, dolazi do nakupljanja i ... u narednih nedelju dana daj joj samo vodu na treci, cetvrti dan, kolicinski trecina od zapremine te saksije.
dev1cePOZNAVALAC

sep 2020.

neka si mi reka :) vazda ti fala, nocas odma 2l vode i jutroa sam isto 2l samo vode
LikDesniENTUZIJASTA

sep 2020.

Sretno
daktilografAMBASADOR

sep 2020.

Ne brini se, napunie joa, budi strpljiv joa malo. Da me niko ne shvati pogreano: ali napravi ga brat u onom potu za cvee na terasi i sa vodom istom i to na krovu :mario:: Iz mog skromnog iskustva opuaten ali posveen pristup je pola posla :clap::
dev1cePOZNAVALAC

sep 2020.

ne pratis postove.. nije to to
dev1cePOZNAVALAC

sep 2020.

poz ljudi, samo da se javim, danas sam joj presudio :D sprema se nevrijeme bas narednih dana i nema vajde vise da stoji pa sam odlucio da zavrsavamo :) evo par slika a javljam se kad se testira

sep 2020.

5N3x-TZzrRA
dev1cePOZNAVALAC

sep 2020.

jbg, nisam bio odgovoran u smislu pisanja nekih dnevnika dana datuma itd :) ali eto malo sam se iscimao ne previse pa cini mi se da cu bit zadovoljan ;) vidjecemo ali iskreno kako mirise ja sam vec odusevljen :D ljudi sta je ovo?

sep 2020.

Meni li i na neku bu/gljivicu. Treba jako dobra ventilacija pri suaenju da ne bi zbualo. Kod mene je vlaga uvek preko 80% ovih dana tako da i pe na drva radi ako imam nesto na susenju.
dev1cePOZNAVALAC

sep 2020.

hahah brate nesto jako sitno kao male tackice koje se krecu, mada maklo se odma cim sam izbacio na vjetar.. ima po koja i dalje ali to je tolko malo da je nemoguce :D a krece se..

sep 2020.

Onda nemam pojma sta je... :D Prave li neku paucinu?
Z&NZMAJ

sep 2020.

[bez sadržaja]
StipeZMAJ

sep 2020.

spidermites
vamzemaljacPOZNAVALAC

sep 2020.

miteseri napadaju

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se