LEGACY
Preuranjen grow i oborine
28 odgovora1,981 pregleda
Vajper
POZNAVALAC974 REP42%
→ Ambasador
VajperPOZNAVALAC
mar 2020.
mar 2020.#1
Pozdrav 10 razliciti feminizirani sjemenki su u saksijicama vec,stavljene na klijanje prije 7 dana i neke vec lagano izbijaju iz zemlje ali imam problem sto od sutra javljaju za Posavinu kisu, snijeg nocne temperature i do -2 a dnevne 5-6 samo za razliku od ovih u peoteklih dana koje su oko 20 a nocne 5-6 sto je okay za biljku .Sta da radim ? I da kazem da nemam plastenik ni indor koji bi bili idealno za ovakav trenutni problem
Vajper
POZNAVALAC974 REP42%
→ Ambasador
Vajper
POZNAVALAC974 REP42%
→ Ambasador
VajperPOZNAVALAC
mar 2020.
mar 2020.#4
Zanima me jos decki eto neke su krenile izlazit neke ne a sad sam ih stavio na unutarnju stranu prozora za naredna 4 -5dana koliko ce trajat zahladjenje i oborine pa me zanima jel moguce da ti par sto se te izasle iz zemlje za pola centa ,da jednostavno uvenu ili da one ostale ne niknu u nedostatku sunceve svjetlosti?
Vajper
POZNAVALAC974 REP42%
→ Ambasador
VajperPOZNAVALAC
mar 2020.
mar 2020.#5
Ja jesam malo pozurio ali mislio sam da su hladni dani iza mene jer ovih dana je sve bili i do 23 stepena danju nekad a nocu min. 5 celzijusa keoz cijeli 3. Mj a kako vidim malo me vrime prevarilo
Badi
ZMAJ177.232 REP
BadiZMAJ
mar 2020.
mar 2020.#6
Zato najprije pogledaa prognozu za 20 dana unaprijed.;)
Bez nedovoljno svjetla e se izdu~it, ako imaa stavi ih pod atedne ~arulje (CFL), barem neke od njih.:)
Vajper
POZNAVALAC974 REP42%
→ Ambasador
VajperPOZNAVALAC
mar 2020.
mar 2020.#8
I nisam u mogucnosti kupit zbog korone zbog koje je sve zatvoreno
Jojoman
ZMAJ46.169 REP
JojomanZMAJ
mar 2020.
mar 2020.#9
Ako mozes dr~i ih bar tako uz prozor unutra,izdu~ivat e se pa ih podupiri ne
im da se ne polome dok ne bude vrjeme za vani.. ne razumijem da u duanu ne mozes nai cfl ili led ~arulju,duani rade joa uvjek
Vajper
POZNAVALAC974 REP42%
→ Ambasador
Vajper
POZNAVALAC974 REP42%
→ Ambasador
VajperPOZNAVALAC
mar 2020.
mar 2020.#11
Ovako sam odlucio dakle jos 3-4 dana ce bit na unutarnjoj strani prozora i onda kad se dnevna temp popne na 20ak idu vani ali posto ce nocne temperature bit oko 4-5 naredna 2 tjedna jel okay da postavim na svaku saksiju odrezanu flasu (gornji uzi dio odrezan) i flasu okrenem naopako ali samo da tokom noci drzim sta kazete?
Jojoman
ZMAJ46.169 REP
JojomanZMAJ
mar 2020.
mar 2020.#12
Pa i 1 grlo samo bi ti igralo ulogu ako bi nasao ledicu od tridesetak w, ili cfl samo da ih odr~ava dok ne zatopli. im se po
ne vrjeme proljepaavat po
etkom 4mj, presadia ih na site,ukopaa izdu~eno sve do prvih listova i preko svake stavia plasti
nu bocu da ih atiti od ni~ih temperatura..ne znam kakav si s elekrikom,mozes spojit ~arulje i bez grla samo trebaa dobro izolirat
Edit.nemoj post za postom pisat,edituj
Ovo ato si pitao u zadnjem postu,mozes, nee njih ni 0 ubit ali mraz hoe.. boca ti radi razliku od bar nekoliko stupnjeva,ako je temp. Npr 2, u boci je bar 3,4,5.prere~ea dno,stavia preko biljke ali skinea
ep obavezno radi zraka i da se ne skuhaju ako sunce izae.ne trebaa rezat gornju stranu,dovoljno
ep skinut
Edit 2: ja sam ih stavljao u plasti
nu gajbu onako u
aaama,gajbu bih omotao prozirnom plasti
nom folijom, foliju malo izbuaim da ima kisika,isto radi posao..sve se moze ako imas volje dovoljno kao ato vidia..ako ti je brendiranog sjeme ateta da propadne..ali nemoj iznositi prije 4mj nipoato,
ak i da sunce udari..ina
e, nista bas ne dobivaa ranijom sadnjom,isto ti doe posadio je ti 15 .03 ili 15.04..za ubudue..
Vajper
POZNAVALAC974 REP42%
→ Ambasador
VajperPOZNAVALAC
mar 2020.
mar 2020.#13
Okay jel to samo da nocu drzim plasticne boce na njima ili? I drugo pitanje ;Jel moram busit neke rupe da dotok zraka bude prema biljcici?
mar 2020.
1 / 15
mar 2020.
mar 2020.