VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojvremenske neprilike
LEGACY

vremenske neprilike

14 odgovora1,380 pregleda

mar 2011.

zna i zanima me jel imal ko kad problema sa tuom ili ti ga ledom. poato sam sad trenuta no na nekoj lokaciji di svake godine udari kroz ljeto par dobrih nevremena praena tuom. bli~i se sadnja i pripremam se razmialjam o faktorima i nekim stvarima pa da to uradim profi(nisam sadil joa biljke samostalno al sam dvije god u il i gledal kak to moj frend radi pa sam djelomi no sa svim upoznat) ..sad sam u nedoumici jel biljke zasadit negdi uz drvee da nisu na direknom udaru(znai budu zaatiene djelomi no al opet neznam sad kolko u popuait radi :sun2:)...to jest da ne dobe po piksi..:ohno: ima ko kakvi savjet il da idem na sreu....
TarkiPOZNAVALAC

mar 2011.

Ne bude im niata od tu e.. malo ih potu e, ali narastu joa vee :sun2:
DževadISTRAŽIVAČ

mar 2011.

hahahah nije hejt samo je smeano ispalo pis

mar 2011.

Moje su proale godine pre~ivjele tu u ili'ti led.....nikakvih znakova nije bilo kad je sve proalo.Nemoj im samo sunce uskraivati,jba led.
neoISTRAŽIVAČ

mar 2011.

u Srbiji prosle godine ove lopuze pokrale taj fond za kupovinu protivgradnih raketa tako da umesto 10 imalo po 2 rakete...poljoprivrednici pukli nacisto bar u mom kraju...ne verujem da su vutroljupci prosli bolje...grad ili ti led bio kao pesnica...idi na srecu tj.na sunce...
travarišISTRAŽIVAČ

maj 2011.

:ohno: ju er podve er pal led kod mene sve se bojim i vidit ata je s planta~om :ohno:
razmanLEGENDA

maj 2011.

najvjerojatnije im nije nista..al provjeri u svakom slucaju,ak treba kojoj pomoc dignut se.Y vrijeme je zadnjih par tjedana odlicno,sunce kisa sunce kisa....
travarišISTRAŽIVAČ

maj 2011.

nije im niata biljke su visine oko 20-30 cm tu i tamo mi odkinulo il probuailo koj list.. ata se vremena tie dosta je i sunca i vlage nisam ovih 3 tjedna 2 puta moral zaljevat

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se