VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojZetva savijeti
LEGACY

Zetva savijeti

24 odgovora2,665 pregleda
KichoISTRAŽIVAČ

okt 2010.

Pro itao sam negdje na forumu da biljke bolje nave e sjei nego u zoruu ! Eh sada ja imam pitanje za vas.Ako vam je sajt daleko od kue, kako uspijete dovui biljke do mijesta gdje suaite ! Da li ih izre~ete, ili ?? i u emu ih donesete, nisam to mogao nigdje na forumu nai! Pozzz za sve :icon_lol:
euforijaAMBASADOR

okt 2010.

Meni je dost lako.. Samo me polja dijele od bilja pa na ramenu heh Al ak nemozes cijelu isfurat normalno da rezes, e i bilo bi dobro u neke taperver posude pa u torbu... Jer ak blizu ljudi prolazis svi ce znat kaj imas u torbi...
KichoISTRAŽIVAČ

okt 2010.

A mo~ea li mi rei da li ima kakvog uticaja to ato je izre~ea,milism da li gubi na kvaliteti i sl ? BTW Kad smo ve tu, da li moram puno da provjetrajem i to kada budem suaio...pozz
KrejzyPOZNAVALAC

okt 2010.

Biljci treba konstantno svjezi zrak dok se susi ( tj da bude dobra razmjena starog i novog zraka ) jer ce se pocet kvarit zbog vlage koja se zadrzava. I miris se itekako osjeti.

okt 2010.

Gdje si Kicho...kuo stara :) Sje ea brate kad mo~ea a nosia ovisno o mjestu gdje ti je sajt koji si odabrao :)

okt 2010.

izrezes ih stavis u vrecu, ako nemoras nemoj ih lomit niti razbijat, u gupek i samo po gasu, a ako nemas auto onda skini bocne grane do peteljke stavi u vrecu u torbu i pomalo po sumici. doma ih okrenes naopacke neki ventilatorcic da puse i kontroliraj svaki dan. I da miris se osjeti dosta, neke se sorte i previse osjete.

okt 2010.

Ja sam samo pobrao vee kole i stavio u vre u i magla.... sve sitno i i fluffy sam ostavio prirodi....
SocratENTUZIJASTA

okt 2010.

Gangsta!
ZOKIAMBASADOR

okt 2010.

saseko si zelene hedove nononononoo joj
NoTrippinAMBASADOR

okt 2010.

Ja ako je ljep dan:sun2: napravim piknik, razvalim se na travu kraj biljozi i cap jednu po jednu, odvojin badove , oaiaam skoro do kraja i sve tako ureeno stavim u jednu ogromnu staklenku (ima 7,8 litara). Pojeden sendvi , zapalim joa jednu, teglu u rusak i lagano aetnjica prirodom do auta i to je to, a dalje ata bude. Ovo ata ja radim ne bi savjetovao svakome, nego rae ko hejz munja obavit to i adio, a meni je mjesto takvo da sam sigurniji kraj biljaka nego igdje drugo pa nema ~urbe:icon_mrgreen:

okt 2010.

Ako mislia na moju sliku....istina par dana ranije je iala nego ato je trebala...ali sve u svemu bile su spremne :) Ovo ti je slika jednog heda...slikano 10-tak dana prije berbe... Ako ti se da'...pro itaj DaBog da mu prisjelo... :(

okt 2010.

Pa nisam ni ja neato brz ...ja si isto sjednem i odstranim sve fan listove i grane , jbg nisam se sjetio ponjet sendwich , pa cak ni vode, al jbg .... pa na kraju potrpam to u one kecere ato bake furaju na plac ... i onda amug do auta . :)
aost100ENTUZIJASTA

okt 2010.

pri aa snjom zadnje trenutke da zna da ce se transformirati u savraen oblik -dim- koji ce te nositi mozdanim valovima i planinama, koji ce te srezati odmah pri prvom uvla enju tog dima kroz separator -plua- gdje ce thc otii do krvi i tako pokucati na vrata tvog mozga...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se