VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojRano presadjivanje na sajt
LEGACY

Rano presadjivanje na sajt

13 odgovora1,428 pregleda
CopemaniaENTUZIJASTA

avg 2019.

Drage kolege, ovako, po etnik sam u ovome, imam 2 automatika, koji su trenutno izrasle nekih 7cm, imaju po 5-6 listova, e sad, desilo mi se da su ispale iz aae i naravno uredno sam i ne~no vratio, po eli su donji listii da se suae, da li je zbog jakog Sunca ili previse zalivanja? I glavno pitanje, poato su ve malo ~ukaste, da li je problem da ih prebacim na sajt? U plasteniku, da li e pre~iveti s obzirom da su listii malo po~uteli? Mislim da je sad pravo vreme da ih presadim u plastenik, nego se bojim da su previae male i da nee mo~da izdr~ati stres.. Molim za savet, hitno, hvala puno.
CopemaniaENTUZIJASTA

avg 2019.

Btw danas su ispale iz aaa, a listii su po~uteli prekju e, pa zato pitam jer zbog Sunca jakog ili zalivanja.. Mislim da je najpametnije da ih presadim u plastenik. Hvala brao ko god da se javi
flop87ZMAJ

avg 2019.

listici su ti pozuteli zato sto su prerasle casu, treba im zemlje, tj hrane ,presadjuj sto pre.
CopemaniaENTUZIJASTA

avg 2019.

Hoe li pre~iveti biljke? S obzirom da imaju 20tak dana
flop87ZMAJ

avg 2019.

pa verovatno hoce, ne mogu ti to reci, zavisi od tebe, vremenskih uslova, zivotinja itd. samo presadi sto pre.
BadiZMAJ

avg 2019.

Ti donji listii su kotiledoni, biljka e ih ionako sama odbaciti...dobro ti ka~e flop87, presauj to ato prije u kvalitetnu zemlju.:)

avg 2019.

Vid, imamo novog mentora:D, pohvalno:zvizd:

avg 2019.

https://www.vutra.org/threads/ako-imate-problem-ovdje-mo%C5%BEete-pitati-iskusnije-%C4%8Dlanove-za-pomo%C4%87.11083/post-648239 Ima ovdje sve i svaata! Viae lanova e vidjet post, ali dobili ste odgovor! Zemlja je najbitnija stavka u growu i tu netreba atedjet. Sretno

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se