VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojkasno presađivanje,HELP
LEGACY

kasno presađivanje,HELP

14 odgovora1,124 pregleda

jun 2012.

ljudi ja imam jako mali prostor nekih 40 kvadrata,tu sam napravio 35rupa i posadio u svaku po dvije biljke,sad su stare oko 3 mjeseca i to je sad ungla,sve su oko 130cm,i ini mi se da viae nema mjesta,kako ih sad malo prorjediti a da se ne osuae,naravno rje je o vanjskom saenju
BladeZMAJ

jun 2012.

A ata ti mislia kako ih prorijediti? Druga stvar Vutra org sajt je protivnik odnosno ne podr~ava komercijonalni uzgoj a 40 kvadrata prostor i 70 biljaka nije za osobne potrebe sigurno,nije! Tako da od mene imaa rep - odma u startu i neu ti niata drugo rei. }elim ti sreu da te ne ulove i svako dobro

jun 2012.

nemam ja kupljene sjemenke,proale godine od 30 komada zasaenih bilo samo 6 ~enskih
not smokeLEGENDA

jun 2012.

prvo sto si sadio 2 u jednu rupu pokusaj da ih razdvois ako su se jako zamrsile onda jednu unisti i gledaj da ostane zemlje kad na korenu kad presadujes komotno bacaj napolje smorice se i oklembesiti 3 dana posle ce piciti to se i meni desilo morao sam prosle god. preneti u 7 mesecu kazem malo se smori par dana i posle pegla zali samo kad presadis i ne zalivaj par dana sretno pozz i sledeci put razmisljaj malo nesadis kuruz nije to zajebancija bolje da si narucio 5 sativa fem.brend nego da se jeb.. sa govnima dobio bi na tih 5 da pusis ko ker citavu godinu kvalitet!
mega monkPOZNAVALAC

jun 2012.

Potpisujem gorenje ti odgovore. nikako dvije po rupi. ostavi jednu po rupi pa e to biti 35 biljki onda ia upaj joa 15.. Nemoj se zezat da nedaj bo~e nej--ea.. dosta ti je 20 i previae a 50-50 ti je muako-~ensko i to bi ti trebalo biti dovoljan omjer..imat ea nakraju dosta uroda a manje je rizi no..ili preseli na par lokacija da nebude sve na jednoj jer ako jedna pade imaa drugu ili tre u.. }elim ti puno puno SRE E i budi oprezan..

jun 2012.

poativam svaki savet,al kao ato sam pitao prije mogu li se oporaviti biljke ako ih sad odvojim tj.presadim na drugu lokaciju
mega monkPOZNAVALAC

jun 2012.

mogu ako si pa~ljiv s korjenom
not smokeLEGENDA

jun 2012.

ja mislim da sam ti lepo napisao

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se