VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojAK 47 - autoflower - outdor
LEGACY

AK 47 - autoflower - outdor

88 odgovora9,974 pregleda
orbitLEGENDA

mar 2012.

Pozdrav ljudi, dosta sam star korisnik, ali nisam neznam kako aktivan na forumu, sada sam dosao u mogucnost nabaviti sjeme za AK47 auto.. Ideja mi je proklijati sjeme u vati, ubaciti ga u casice od jogurta dok ne izadje malo i nakon toga prebaciti u tegle od cca 5 litara i to staviti na dvoriste... znaci, za cca 15ak dana bi islo na dvoriste... Vase misljenje o tome ? jeli mi to pametno s obzirom na temperature itd..sto kazete ? hvala ps, nemojte me napast na nacin da nisam citao itd, jer sam se zaista nacitao ovog foruma i imam konkretno pitanje za misljenje i savjet, hvala

mar 2012.

mislim da je joa uvijek prerano, mlada e to biti biljka i slaba, a vani su po noi temp. nekad preniske, moje mialjenje

mar 2012.

dobar strain, tegle od 5L su taman minimum za auto, a kakvo ce vreme biti napolju za 15 dana pojma nemam, nema smisla stavljati ih napolje ako temperatura nocu nije iznad bar 10*C, u ovom periodu uvek postoji opasnost od mraza (mada, zavisi i od toga gde zivis, a to ne znam ;)

mar 2012.

Automatike posadi sredinom 4. mjeseca , izbaci ih van po etkom 5. , beri sredinom 7. :))

mar 2012.

Evo, ja baa gledam naru it to sjeme i mislim ih stavit u sobu kraj prozora...s obzirom da vani nemam mogunost... pretpostavljam da to mogu, u toj sobi ne grijem, a temperatura je uvijek "ugodna", izmeu 15-20 stupnjeva.
2cvENTUZIJASTA

mar 2012.

Ideja mi je proklijati sjeme u vati, ubaciti ga u casice od jogurta dok ne izadje malo i nakon toga prebaciti u tegle od cca 5 litara i to staviti na dvoriste... znaci, za cca 15ak dana bi islo na dvoriste... Ja imam iskustva sa tom sortom:b_cyclops: i vrlo je dobra za uzgoj, a ja li no je prebacim kad ona poraste na cca 20cm ili barem 4 para listova, neznam zaato bi je stavio tako rano van pa nju mo~ea dr~ati bilo gdje samo da nije hladno i da ima osnovno svetlo zato je autoflower. Kakva je za konzumirati neznam jer ja to ne prakticiram a sigurno je na forumu neko ko je zna iz tog stajaliata:nana:.
not smokeLEGENDA

mar 2012.

ne sadi napolje pre aprila propasce pogotovo automatic on je brzo gotov ne zuri

mar 2012.

automatik moze da izdrzi nocne temp. od +10, ali ne valja ako je duze vreme ispod toga, mada ni ja ne bih sadio napolje pre kraja marta
orbitLEGENDA

mar 2012.

Okej, stajat ce do pocetka 4. mjeseca u kuci, a onda cu ih izbaciti van.. Sada trazim preporuku za zemlju, koju da odaberem, postoji li neka koja je pogodna za tegle, vanjski uzgoj itd, po mogucnosti da je nabavljiva u bauhausu, baumaxu ili pevecu... hvala

mar 2012.

100 x receno, teraj composanu ili teramagmu
orbitLEGENDA

mar 2012.

Bas sam searchao forum, al nisam nasao, kljucne rijecii su mi bile zemlja, koju zemlju, koju zemlju koristiti hvala puno
Big LLEGENDA

mar 2012.

U bauhausu imas composanu, a u mercatoru terra magmu... ;)
orbitLEGENDA

mar 2012.

Znaci, Proklijale i stavljene u casice, stoje u prozoru, prva dva listica su pustile van... jedino sto malo idu u visinu, manjak svjetla..jbg Za cca 10 dana racunam da ce se presadjivat, idu u tegle od 8 litara, u composanu.., nakon toga, stajat ce u prozoru do pocetka 4. mjeseca i onda idu van... savjeti, prijedlozi ?

mar 2012.

pazi samo da ti ne procvetaju za to vreme u prozoru ;) trebao si odmah saditi u 8L, ja moje ne presadjujem... ako ti je u prozoru manjak svetla deformisace ti se za 10 dana, sretno dalje, k'o sto rekoh, lep strain, steta ga unistiti
orbitLEGENDA

mar 2012.

Znaci, da ih vec presadim ? Koji je "trigger" autofloweru za prelazak u cvat ?

mar 2012.

druze, ne znam kako izgleda, rizicno je presadjivati ako se izduzila, da je ne slomis, moras jako pazljivo ceo busen prebaciti, mozda sad bolje da malo ojaca kad je vec tako da ces morati presadjivati, postavi neku fotku... nema nekog trigera, zato je automatik, procveta izmedju 14-og i 21-og dana
Smokey McPuffAMBASADOR

mar 2012.

`to se njih tie, auto sorti, nemaa beda i da ih odmah stavia van. Njihova genetika je Ruderalis, podrijetlo istona europa, tj, navikle su na te temp. Problem ti je jedino koliina dana joa. nekih 13 sati je jedva a to ti nije dovoljno. Imat ea urod jedva za pljugu... Isprobano. Tamo krajem 4-og mjeseca ih baci tek za 50g+
BizzzoZMAJ

mar 2012.

Kraj 4 savjet. S tim da ako su vec sada u casama nista od toga :) Cemo da vidimo sta ce ispasti iz ovoga :spliff:

mar 2012.

samo mala korekcija, genetika Automatic AK 47 je AK 47 x Lowryder, a sam Lowryder je krizanac Williams Wonder x Northern Lights #2 x Mexican Ruderalis, tako da u njegovoj genetici nema nicega iz istocne evrope edit: @orbit, znas li ko je proizvodjac semena, Lowlife Seeds il' GrassOmatic...
proGrowerAMBASADOR

mar 2012.

@PowerSeed ali sta nije sam Ruderalis porijeklom iz Rusije? a ovi iz Mexica im ukrali.. hehe ;) Cannabis ruderalis - Wikipedija

mar 2012.

ja sam govorio o konkretnom strainu Automatic AK 47, inace, ruderalisa naravno ima na potezu od severne madjarske do rusije, ali nije iskljucivo vezan za to podrucje: "Similar Ruderalis populations can be found in most of the areas where hemp cultivation was once prevalent. The most notable region in North America is the midwest, though populations occur sporadically throughout the United States and Canada. Without the human hand aiding in selection, these plants have lost many of the traits they were originally selected for, and have acclimatized to their locale. Though they contain little THC, these plants hold large potential for use in breeding, both in hemp and marijuana applications. Early flowering and resistance to locally significant insect and disease pressures are but a few of the important traits present in these feral populations. Thankfully, despite years of US government sponsored eradication programs, these wild plants still remain in bountiful abundance." izvor: cannabisculture.com s druge strane, postoji recimo Ruderalis Indica, hibrid koji proizvodi Sensi Seeds, a koji u svojoj genetici ima Hungary/Russia Ruderalis x Indica, no kod auto ak 47 je u igri meksicki ruderalis, peace
Smokey McPuffAMBASADOR

mar 2012.

samo mala korekcija, genetika Automatic AK 47 je AK 47 x Lowryder, a sam Lowryder je krizanac Williams Wonder x Northern Lights #2 x Mexican Ruderalis, tako da u njegovoj genetici nema nicega iz istocne evrope Ali opet ima Northern Lightsa. Uglavnom,da skratimo, prerano je joa za auto! :icon_arrow:

mar 2012.

jest, ima NL#2, al kakve on ima veze sa istocnom evropom ili ruderalisom? no, ajd da skratimo pricu, nadam se da sam dao dobar pregled genetike za auto ak 47 i slazem se da je jos ipak rano za napolje jer biljka nece napredovati, ne mora da znaci da ce propasti ali ce sigurno stagnirati
orbitLEGENDA

mar 2012.

a jbg, vidjet cemo sto ce biti... imam jos 5 komada, pa ce one oko 5og mj...

mar 2012.

Ja ove godine za outdoor planiram Northern Light Automatic da li ima neko iskustva sa njom?
HypersorENTUZIJASTA

mar 2012.

Vi fakat svi nemate apsolutno pojma samo ste nacitani previse a iskustva vidim da bas i nemate. To sto ste procitali negde da pocinje u sredini 4 mjeseca outdoor sezona e pa to i nije bas tako Ja sam imao 2 godine fenomenalan outdoor i sadio sam 15.3. -dok budu vama tek proklijale moje ce imati 4-5 para listova :vb_wave: ---------- Post added at 02:33 ---------- Previous post was at 02:29 ---------- ... recept? stavi casicu na mlade biljke i napravi rupu na vrhu.to ce joj biti stit od hladnoce i puzeva... Vutra je jaka boljka,i moze prezivjeti hladnocu,a ove noci i nisu tako hladne bilo je i gorih ..Uspjeva!
orbitLEGENDA

mar 2012.

Pa zato smo svi tu, da pomognemo jedni drugima... Btw, hvala na postu.. I da, sto je sa Northern Light-om, bas me zanima...Hvala
vigierPOZNAVALAC

mar 2012.

ja vise ne morem ekat. Proklijali mi 2 AK automatica i 2 snow rydera, izbacim ih vanka kad porastu desetak cm. Kod mene je ve toplo i po noi, ju e sam se kupao u moru. Sretno svim growerima ove sezone!
orbitLEGENDA

mar 2012.

hehe, zakon... sada je i u sjevernoj hr dosta topo, mislim da moze bez beda ici van...
BladeZMAJ

mar 2012.

}elim sreu
SimasZgAMBASADOR

mar 2012.

Poka~i nam neato ato si uzgojio, pa da vidimo tu tvoju mudrost... edit..ako mo~ea postati...
BladeZMAJ

mar 2012.

Uz ovo ato je aime napisao pojasni nam malo svrhu growati 2 mjeseca viae nego ata treba? Ako nisu automatici u pitanju ovako i onako nema berbe do jeseni zato te ne kontam,growati 6 mj i viae samo poveava aanse da te sklepaju....al eto kad ulovia malo vremena prosvijetli nas mo~ea i na PM da ne spamamo temu...BDW isprike svima zbog toga
orbitLEGENDA

apr 2012.

Ola ljudi.. Imam biljku staru 11 dana, raste u composani s granulama perlita... planiram je gnojiti kada bude na cca 30 dana, ali bi se pripremio... s obzirom da je autoflower, koje gnojivo da koristim ? sto preporucate ? raste ispod 4 CFL-a, 3 x 6700 k + 1 2700 k evo kako izgleda nakon 11 dana hvala

apr 2012.

a sta je u pitanju... odlicno izgleda, nabavi neko kvalitetnije gnojivo za cvetanje, zavisi sta ti je dostupno, izbor je velik ... da, sad vidim da si ti pokrenuo ovu temu, auto ak :) samo furaj edit nakon odgovora: pa nabroj do cega mozes da dodjes
orbitLEGENDA

apr 2012.

pa i uzeo bi neko oke gnojivo, al neznam koje, zato i pitam...
orbitLEGENDA

apr 2012.

Vidim da su ljudi zadovoljni sa Pallantela Cvijet gnojivom... jedino sto me zabrinjava, dali je dobro za autoflower sortu ? dajte help please
GreenRyderLEGENDA

apr 2012.

.....a zasto bi bilo lose?......jedino ako ih spalis........za AF samo crvenu Plantelu cvijet, nakon 3 tj pocnes s trecinom doze i pomalo svako trece zaljevanje i po potrebi lagano povecevas dozu.......

apr 2012.

Ako koristis Composana zemlju, uzmi i Composana gnojivo za cvatnju samo. Za vege ti je dosta hranjivih tvari u samoj zemlji. A, naravno, Composana na svojoj zemlji preporuca Composana gnojivo za maksimalni efekat, a nije skupo i ima ga tamo di si i zemlju kupio.
orbitLEGENDA

apr 2012.

Oke, pogledat cu za Composana gnojico za cvat, ako nema, alternativa ce biti Palantella Cvijet... Sada, dali je normalno da su mi 2 korjena izasla kroz rupe od posude u kojoj je posadjena (vec su se toliko razvili)

apr 2012.

zasto ne bi bilo moguce, sto ne stavis neku fotku
orbitLEGENDA

apr 2012.

Ma znam da je moguce, jer vidim da je izaslo...., ali, dali je normalno, dali se to Vama dogadjalo ? Strah me da ne sj*ebem biljku tako da joj ostetim taj korjen koji je van izasao odozdola, i sada teglica stoji na korjenu... steta... Evo je danas, 14ti dan od klice... mislim da oke napreduje...
orbitLEGENDA

apr 2012.

Evo par slikica od danas... danas joj je 15ti dan... pogledajte: korjen o kojem pricam... i visina biljcice da vidite.. Peace

apr 2012.

vrijeme je za veu teglu...
orbitLEGENDA

apr 2012.

Mislis ? ovo je 10 l i unutra cijela vreca composane...

apr 2012.

10 litara? a onda nema potrebe, samo ga pusti neka popuni cijelu posudu, ovako je o ito samo u dubinu proaao... nee mu niata biti

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se