VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojstaklenik - problematika
LEGACY

staklenik - problematika

12 odgovora1,449 pregleda

jun 2015.

Prvi put sadim indoor u stakleniku dimenzija 3x2m, temperatura je oko 32 stepena celzijusa a vlaznost varira od 10-60%. Stavio sam 5 kom purple bud i 5 kom white haze Ima li ko iskustva u staklenickoj proizvodnji svaki savet bi mi dobrodosao!!!!

jun 2015.

Pa nije toliko straano 32 stupnja, iako mi to udno zvu i. Malo si me zbunio sa tim da uzgajaa indor u stakleniku. Ako uzgajaa u stakleniku onda staklenik nemo~e biti u sobi, zna i uzgajaa outdoor u stakleniku ako sam dobro shvatio? I kako da je samo 32 unutra. Ina e u staklenicima ide i preko 50 za vrijeme ovakvih vruina. Teako je i u kasno proljee iata uzgojit u stakleniku zbog vruina a kamoli prek ljeta, joa ako mu nemo~ea micati krovne plo e zasebno ili stranice onda tek nema smisla.

jun 2015.

ma indor outdoor *bemli gauglavnom je u stakleniku, nego su semenke za indoor uzgoj. Pa sad dal sam se zezno ili ne videcu. uglavnom temperaatura i jeste veca nego ohladim ventilatorima do 32 stepena inace je vise. Mislis da bi trebao zaseniti necim krov? ili sta ve. Stranice se otvaraju pa luftiram po 3-4 sata dnevno. Znaa li joa nesto mi rei neki savet?
Buba ŠvabaAMBASADOR

jun 2015.

Probaj ga zasjeniti ne im, imaa mre~a raznog tkanja, pa vidi. Definitivno e ti temperatura bit previsoka, jer sam ja prije 2 godine startao sadnice u plasteniku, i bile su ve na dobranih 30ak cm, kad su po ele umirat radi vruine i nisam imao gdje s njima, i ostavio ih tu. Samo su ~utjeli novi izbojci, i sku~io sam na te~i na in da po ljeti niata ispod najlona. A i Cili ti kaze da ea potencijalno imat problema s pljesni. Kad bi temperaturu mogao mre~om i ventilatorima spustit za 4-5 stupnjeva, bilo bi odli no

jul 2015.

Hvala buba avabo, upravo to mi se deaava, temperatura doe do 45 stepeni i radi ventilator i to onaj najja i ali spusti temperaturu za samo stepen dva, pocelele su da ~ute biljke i nemam pojma ata u sa njima, Propade bi purple bud ako neko hoce da mu dam ako ima gde sve je bolje od propadanja.......
Buba ŠvabaAMBASADOR

jul 2015.

To se meni dogodilo prvog puta. Savraeno zdrave biljke, stavljene u mini plastenik tjedan dana dok ne budu u mogunosti i dalje. Svi novi dijelovi koji su rasli su ~utili i pomalo cijela biljka. Ako ne mo~ea spustit do barem 30, onda bolje viae ne pokuaavat.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se