VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojvisina biljak
LEGACY

visina biljak

10 odgovora1,309 pregleda
grassISTRAŽIVAČ

maj 2011.

Pozdrav ljudi. imam jedno pitanje. uvjek san sadia vani i znan prete~no sve kako to ide. al nisan sadia ve godinama.A ove godine san stavia 3 komada, isto nako iz zajebancije. Jednu vani a dvije san proba staviti na tavan. na krovu je stakleni prozor i ima sunca. rastu ka blesave, Pola metra imaju. ve su grane izrasle. Bolje rastu ove dvi na tavanu nego ova jedna vani. E sad zanima me, poato mi je mala visina na tavanu nekih 1,20 m. `to da radin ako budu vee od te visine. jeli pametno otkinuti vrh. jer na vrhu nakraju sezone najviae kifa, cvijeta ima. Namjerno san ih stavia u malo manje posude samo da ne dostignu veliku visinu, al bojin se da bi mogle prerasti 1 metar.
GreenGOPOZNAVALAC

maj 2011.

da, prerast ce ti 1m. a sve ovisi o sorti, ako je indica onda ce ti bit oko 1,50m, a ako je sativa ona ide preko 2m. ne preostaje ti nista drugo nego otkinuti vrh. mislim da ti je prekasno za lst.
neoISTRAŽIVAČ

maj 2011.

mozes jos da radis lst...dok su u vegetaciji...presadi slobodno u vecu posudu i savijaj je...
He-ManLEGENDA

maj 2011.

Stavi slike ako mo~ea, meni se ovako "na prvi dojam" ini da ti se ta na tavanu samo razdu~ila zbog nedostatka svijetla.
hardbluesmanENTUZIJASTA

maj 2011.

ma buraz, OTVORI PROZOR! :-D
SekachAMBASADOR

maj 2011.

Slozio bi se s He-manom... I savjet bi bio da otkines vrh odmah...tako da ti se pocne granati biljka...i kad se razgrana par cm, otkini i te vrhove...pa ces imati nizu, ali grmastiju biljku... ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se