VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojMoj Urod
LEGACY

Moj Urod

36 odgovora2,549 pregleda

maj 2011.

Dobar dan Cjenjena Braco po Biljci ja sam eto odlucio prestati placati..i poceti svoje uzimati...i tako sam prelisto forum od A do Z i odlucio upustiti se u te vode.Uzeo sam od domace Ganje prespostavljam da se Albanac u pitanju sjemenje tocnije receno 20 komada stavio u maramicu zalio vodom i cekao 4 dana , zatim mi je sjeme proklijalo tocnije 11 komada,kupio zemlju uzeo casice od jogurta probusio rupe i stavio u njih po 2 sjemenke.To sam uradio prije 3 tjedna,sada problem mi je mali bio u tome sto sam sve to stavio u jednoj sumi bogu iza nogu u blizini minskog poljajali krenulo je razminiravanje prije par dana tako sam uzeo 4 case od kojih je biljka vec pocela da raste i stavio u podrum od zgrade-(da znam rizicno je ali sta ja mogu,na srecu sve babci neki zive,pa nevjerujem da ce prepoznati,a jos sam na casice napisao"Ne Dirajte paradaz",Jedino sto me muci jeste da su mi biljcice stare 3 tjedna visine su 4cm i imaju 2 male liske ovalnog oblika,iznad njih 2 vece dosta licke pravog oblika i jos 2 liske iznad toga isto pravog oblika,dali ej to sve uredo sa brzinom rasta?...postaviti cu slike sutra da vidite...svi savjeti jako su dobro dosli jer sam novi u sadjenju Peac:smoke18:

maj 2011.

dobar je rast biljke ali jesi vidio jesu li ti sjemenke muake il ~enske?da poslje ne izbacujea muake biljke.sad ti je gotovo ali kada ea opet imat sjemenke da se ne bunia...tamo di se sjemenka ajmo re dr~ala za biljku imaa jedan kru~i di je kao bila peteljka od biljke e ako ti je taj krug pravilnog okruglog oblika onda ti je sjemenka 99,9 posto ~enska.a ako je taj krug jajast spljoaten onda je najvjerojatnije muaka.trebaa dobro sjeme na .koju si zemlju koristio?biljke su ti procvjetale i moraju biti na svjetlu.ima dosta toga ata moraa gledat pazit.daj malo viae detalja neke slikice i tak.nemoj puno zaljevat biljku. i nesmijea stavit dvije sjemenke u jednu aau.svaka mora imat svoje mjesto.nego moooo~da ti je malo prekasno za outdoor
zuz1AMBASADOR

maj 2011.

prvo sto cujem :O

maj 2011.

haha takodjer,koliko ja znam mogu ustanoviti dali je muzijak ili zenka tek nakon 1-2mj zenka ima dlacice a muzija sjemenike ispod grancica Slike su postaviti sutra jer sam fotic posudio,a sto se tice zaljevanja zaljevam pomalo svakih 3-4 dana,i znam da je premali prostor da stavim 2 u jednu casisu ali ja sam uzeo one velike case i sad je gotovo vec su nikle imam 4 liske na svakoj biljci,a sto se tice prekasno koliko ja znam sada je bas i naj idealnije vrijeme da se postave u pritodu jeste da kasnim mali ali jbg :(,drzati su bilje u podrumu jos par dana i onda ih presadjujem van ponovo :)
MeskalitoLEGENDA

maj 2011.

Podrum uglavnom ima malo svetla tako da je malo cudno tamo biljke drzati i nikad ne potcenjuj matorce . Pomoci cemo vise kad budes stavio slike ... Rider ,mislim da te neko prevario za odredjivanje spola a takodje da je kasno za out .
SekachAMBASADOR

maj 2011.

Nije kasno za sadenje...moji jos nisu vani... :P Odmah u startu da ti kazem da se ne zajebavas u opasnim podrucjima jer se ne isplati poginuti zbog par biljki... U podrumu ti se jako brzo mogu unistiti biljke jer nema svijetla dovoljno i poceti ce se abnormalno istezati da bi dosle do svjetla... Ako su vani, one rastu svojim ritmom i tu ne mozes pogrijesiti...samo neka budu na izravnom suncu... ;) Eto jos da ti pozelim dobrososlicu i srecu u uzgoju...nadam se da cemo moci pratiti kroz slike tvoj grow... =) Btw...ignoriraj ono za spol biljke iz sjemenke...

maj 2011.

hvala vam za savjete,i Skach hvala za dobrodoslicu i zelje,sutra idem ujutro da presadim svoje biljke vani jer sam i ja skuzio da jako malo svjetlosti imaju :(.....slike sutra stizu,i samo jedno me interesuje kada bi ih trebao poceti zaljevati gnojivom ?
SekachAMBASADOR

maj 2011.

Gnojivo nije neophodno u outdooru, ali mozes ukoliko to zelis... Kada zapoceti ovisi o kolicini zemlje koju si im pripremio, ako sadis direkt u sumsku zemlju(bez kupovne zemlje) onda mozes poceti gnojiti dosta brzo, ali preporucljivo je iskopati zemlju i staviti u rupu kupovnu zemlju...nekih 15-ak litara minimalno po biljci...onda si miran bar mjesec dana a i vise... ;)
aost100ENTUZIJASTA

maj 2011.

hahahahahhahah aaaa hahahahahahhahaha gr evi me love.
ZiplockENTUZIJASTA

maj 2011.

hahahahahhahahaha dobro da smo saznali,sad emo svi imat stalno ~enke hahahahahha

maj 2011.

vidia ti, kako je ovjek glupo bie... znanstvenici ve 100 godina promatraju biljke marihuane, a joa nisu sku~ili da se mo~e spol znati iz sjemenke. budale ekaju da procvate:watchplant:, a ono tako jednostavno...:hehe:
aost100ENTUZIJASTA

maj 2011.

ja znam da su zenske biljke... jer kupujem samo feminizirano :D
pav1337oENTUZIJASTA

maj 2011.

Stare 3 tjedna, visoke 4 cm, a procvjetale. To majstore! `to neki ljudi znaju lupetat. Pro itao dva i pol posta na forumu, dr~i boga za jaja i sije pamet.

maj 2011.

to je to, hahhahahahhahahahahhahahhahaahhahhaha treba stavit neki test inteligencije za sve clanove prije rege jer ovo je sprdacina hahahahahahahahhahahahahhaaa
defendermaisterISTRAŽIVAČ

maj 2011.

Mozda je lik neki znanstvenik..... pa je otkrio nesto novo.... hehhehehehe (inace se upiaam od smijeha al sad sam se bogami usro....) lol ina
gargamelPOZNAVALAC

maj 2011.

ma to uopce nije smjesno. smjesno bi bilo da sad stavi sliku procvjetale 5 centimetarske biljke....
pav1337oENTUZIJASTA

maj 2011.

Dam se kladit da je i to izvedivo :) Uzmea kutijicu od vrhnja za kavu, stavia malo zemlje, posijea sjeme, pri ekaa da nikne i opalia 12/12

maj 2011.

hahahahahahahahahahahahahaghahaha, kako ga serete... Uljepsan mi je dan na poslu! Hahahahahahahaahahaha, kojih invalida majke ti! hahahahahahahahahahahaha
killing^spreeISTRAŽIVAČ

maj 2011.

citajuci ovo, u jednom trenutku sam pomislio da sam na FAIL BLOG-u a ne na vutra forumu... :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se