LEGACY
Promjena lokacije
22 odgovora1,880 pregleda
iSensation
ZMAJ21.472 REP
iSensationZMAJ
avg 2009.
avg 2009.#1
Bok svima!
Imam mali problem s roditeljima...
4 mjeseca sam uzgajao doma i sad su se odjednom sjetili da to nije u redu i da to odmah ujutro BACIM! A ono, biljka mi je na sredini cvjetanja, pa naravno da ju neu baciti!
I tako sam promjenio lokaciju.
Jedno me interesira: Stavio sam ju unutar nekog aumarka (1-2 grma i 2-3 drva u njezinoj okolini). Neato sunca dopire do nje sad u jutarnjim satima, malo viae e u popodnevnim. Da li e to smetati na rast i razvoj cvjetova?? Jer je do sada konstantno od izlaska do zalaska imala sunce.
evo i slika: http://district2005.blogspot.com/
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
avg 2009.
avg 2009.#2
eh ovo se zove peh,
meni to stalno govore da nije u redu i da se igram sa vatrom, samo cekam i ja i oni da mi jedan dan uleti murija....:2flip:
nego vratimo se na temu,
ako si sve dobro presadio i ako nisi ostetio korijene, sve bi trebalo biti u redu,
ja mislim da ti promjena svjetlosti ne znaci puno jer ionako ce se i to sada promijeniti,
bit ce manje sunca a vise mraka,
samo ti to sve ostavi tako kako je, ako nisi vec, onda ju presadi na sigurnije mjesto...
sve bi trebalo proci ok ako sve napravis kako treba...
najbitnije od svega je da ju presadis u dobru zemlju (citaj kvalitetno tlo), i da pritom ne ostetis korijene...
eto to je od mene, mozda ti netko drugi nesto bolje odgovori, ali ja mislim da ce ti i ovo pomoci
P.S. biljka ti fino napreduje KIU
iSensation
ZMAJ21.472 REP
iSensationZMAJ
avg 2009.
avg 2009.#3
thanks!
Nisam ju morao presaivati jer mi raste iz tegle! Samo sam ju premjestio...
Jedino ato joj je sada malo stiska. Joa sigurnije mjesto sam naaao. Oko nje su koprive i neka divlja vinova loza...
Nadam se da joj to nee donijeti neku boleatinu...
Da, lijepo napreduje, sad sam ju i ja malo bolje pogledao... :-)
Noname_
ENTUZIJASTA485 REP71%
→ Poznavalac
Noname_ENTUZIJASTA
avg 2009.
avg 2009.#4
ja mislim da joj nece bit niata.Ja sam svoju 6 puta nosio vamo-tamo.Bila je ukuci pa na balkonu pa vani pred kucom i nakraju sam ju odneo na jedno mjesto van.Uvjek sam pazio da bude sve kako treba i ni u jednom trenutku nije pokazala da joj ista fali.
20 REP40%
→ Istraživač
sep 2009.
sep 2009.#5
Gde ima kopriva tu je i dobra zemlja za biljke.Jos ako je sakriveno i na juznoj strani onda je idealno
iSensation
ZMAJ21.472 REP
20 REP40%
→ Istraživač
sep 2009.
sep 2009.#7
Razbi dno od tegle i pusti korencice da se prosire i nadju hranu i vodu koliko im treba
Uspeh Ti zelim :)
edited: Blog ti je dobro zapoceo i svaka rec sto si napisao o ovoj Bozijoj Boljci je istina.Nek se zna:goldmaryjane:
SubStylee80
ISTRAŽIVAČ105 REP37%
→ Entuzijasta
ZOKI
AMBASADOR3.848 REP67%
→ Legenda
ZOKIAMBASADOR
mar 2010.
mar 2010.#9
koliko mogu da primeti tebi je biljke duboko u cvetanju je mogu da ti dam savet ako si je ti sada presadio ona bi do prvog juna bila gotova za berbu a to kazem zato sto bi se od prvog vec sigurno pocela vracati u vegetaciju , to ti ne gvorim iz glave nego zato sto sam i ja nesto slicno uradio samo sto moja biljke nije pocela cvetati unutra nego nepolju po presadjivanju ...
tako da bi je je obrao oko prvog juna al bi ostavio se listove i par hedova i pustio bi biljku ponovo da vegetire tako bi uz malo srece imao ponovo berbu negde u oktobru....
samo me znaima koliko dana je u cvetanju ako slucajno pamtis i ostavicu ti link kako je to meni bilo sa cvetanjem obrati paznju na datume ..
https://forums.vutra.org/threads/5133-experiment-cvetajne-u-maju
snoopy90
AMBASADOR3.467 REP56%
→ Legenda
snoopy90AMBASADOR
mar 2010.
mar 2010.#11
ljudi pa koji vam je k...c..da pogledate datume pored postova,lik najvjerovatnije vec popusio.
XxFiAdRoxX
ENTUZIJASTA346 REP37%
→ Poznavalac
avg 2009.
1 / 12
avg 2009.
maj 2010.