VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojNisam siguran :D
LEGACY

Nisam siguran :D

10 odgovora904 pregleda

okt 2012.

ekipoo,prvo da vam se svima zahvalim ato postoji ovaj sajt,puno mi je pomogao u growu. e sad,imam par problema... 1. nemam tehnike da vam slikam biljozu 2. ne znam jel spremna za branje il da ju ostavim joa pa eto,mogu vam objasniti izgled... veina listova otpala,dla ice su veinom smee,na samim vrhovima vrhova su bijele... ina e isprobao sam ju,ubrao malo proali etvrtak,suaio do ju er,zapalio,dobro tu e,ali kratko dr~i,tj kratko dr~i onaj prvi udar,kasnije kao da podmuklo dr~i XD jaooo mislio sam ju dr~at do 20.10. al frendu su ukrali biljku pre neki dan,radovi u polju su blizu nje.. eto,molim pokoji savjet,,ne znam ni kad je to no po ela cvjetat ni niata...

okt 2012.

slusaj ako nemas mikroskop da procjenis kristale a velis da lisce otpada to bi jos malo trebalo biti to i kad se to odcjura do kraja tucice ona vise ako ti je takva situacij poberi ti to sto prije d nebi ostao bez toga......

okt 2012.

da je ~iva,baba Vanga bi ti mo~da slo~ila neki odgovor:icon_lol:
Farmer82AMBASADOR

okt 2012.

po svemu recenom to je otprilike stadij cvijetanja kao i kod moje..za 5 dana moja ce cvijetati punih 60 dana, a planirao sam je ostaviti do 20-tog..btw imas moj dnevnik u dnevnicima pa skicni, mozda ti pomogne..ajd sretno do kraja, pozz
Baki'zENTUZIJASTA

okt 2012.

Mikroskop je tata, mozete naci one male kineske za 5-6e, a sluzice vam ihaha... Krenule kod mene u gradu brdo domacica da se valjaju, i sve kada pogledam ispod mikroskopa i dalje imaju prozirne vrlooo malo mlecnih trihinoma. Izvinite sto je malo off pitanje ali ajd sad', da li trihinomi menjaju boju posle branja i susenja ? tnx

okt 2012.

hvala,usporedit u ;) daa,najbolje to secnut im se osuai sad od kiae :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se