LEGACY
potpuna zastita
24 odgovora2,377 pregleda
22 REP44%
→ Istraživač
jun 2010.
jun 2010.#1
ej ekipo aj molim vas ak mi neko moze pomoci.....zelio bih zastiti bilje od puzeva i slicnih nametnika koji pustaju sluzi i grizu biljku..pa ako mozete u kratko objasniti koji su najbolji nacini i najbolji materijali!!!!!!znaci da ih se u potpunosti rijesim a da nema utjecaja na biljku ta tvar::)))) UNAPRIJED HVALA SVIMA,,,I PEACE BROTHER....
apbt
ISTRAŽIVAČ132 REP55%
→ Entuzijasta
apbtISTRAŽIVAČ
jun 2010.
jun 2010.#2
naberes koprive i stavis ju u vodu da se natopi preko noci i stim spricas biljke svaka neznam 3-4 dana pridvecer .... tako ja !
22 REP44%
→ Istraživač
jun 2010.
jun 2010.#3
hvala..daj mi reci jel to i protiv puzeva i jel steti ta kopriva biljci!!!!
cmfsrle
ISTRAŽIVAČ181 REP87%
→ Entuzijasta
cmfsrleISTRAŽIVAČ
jun 2010.
jun 2010.#4
to je i protiv puzeva i protiv bubica , ali morash da se cimash svaka 3-4 dana da prskash oO
moracesh rastvor koprive dok ti biljke ne narastu 40-ak cm , jer puzomor i insekticidi ih mogu oshtetiti , a sve se to vraca u oktobru kada skupljash plodove svog truda :)
znachi , do 40 cm rastvor koprive a kasnije slobodno neki insekticid i puzomor :)
mada tada puzevi i ne mogu da joj naude :) samo insekticid , i to jednom u 2 meseca !
i nemoj da ih prskash dok cvetaju , osim ako hocesh da pojachash dejstvo :)
shalim se :D
srecno !
22 REP44%
→ Istraživač
jun 2010.
jun 2010.#5
Hvala ljudi na pomoci..ako neko ima jos kakav savjet slobodno recite od viska glava ne boli,,hehehehehee
Socrat
ENTUZIJASTA288 REP22%
→ Poznavalac
SocratENTUZIJASTA
jun 2010.
jun 2010.#6
A jesi jednostavno razmialjao o postavljanju nekakve guae mre~ice?
4 atangice zabijea oko biljke, i oko tih atangica zategnea nekakvu mre~icu (mo~e biti
eli
na, ~i
ana)...
Vrlo je jednostavno, a na taj na
in nemaa brige svaki 3. dan s apricanjem i namakanjem koprive (iako bi ta kopriva trebala biti u vodi do nekih 2 tjedna, dok ne primi jedan odvratan miris, a ne preko jedne noi)
I joa ne utje
ea na biljku (okus, miris itd...)
22 REP44%
→ Istraživač
jun 2010.
jun 2010.#7
a jeste me sad zbunili..neznam kaj da radim,svaki pici po svome..sta sad dva tjedan ili jenu noc????dajte jos savjeta
apbt
ISTRAŽIVAČ132 REP55%
→ Entuzijasta
apbtISTRAŽIVAČ
jun 2010.
jun 2010.#8
ja sam ostavio preko noci i napravio si bio 5l te tekucine i 2tj koliko sam spricao vidim razliku , jer nenapadaju vise i biljke su se u potpunosti oporavile ....
Cro_grow
ISTRAŽIVAČ80 REP20%
→ Entuzijasta
Cro_growISTRAŽIVAČ
jun 2010.
jun 2010.#9
neopetroid+ obicna morska sol , djeluju u kombinaciji odlicno
Bjelac
AMBASADOR2.430 REP27%
→ Legenda
cmfsrle
ISTRAŽIVAČ181 REP87%
→ Entuzijasta
cmfsrleISTRAŽIVAČ
jun 2010.
jun 2010.#11
ti uzmi lepo pomeshaj benzin i so i nece da ti pridje ni konj a kamoli buba ! :)))
17 REP34%
→ Istraživač
jun 2010.
jun 2010.#12
neopitroid je odli
an...ubija kukce u dosta kratkom vremenu al nisam siguran dali djeluje na pu~eve
21 REP42%
→ Istraživač
jun 2010.
jun 2010.#13
mislima da ne jer sam ih ja bio posuo nisu krepali samo su se uvukli na nekoliko sekundi i nastavili dalje....
ali kolko znam, to ih nece ubiti ali oni neidu na podrucja gdje je posuto sa tim praskom...
znaci pospes oko biljke i nece biti puzeva..... bar ih ja nakon toga nisam vio.
Al sam me zanima oce li to ista stetit biljci ako pospem po njoj ukoliko se na biljci nalaze bubice i ostala gamad ???
jun 2010.
1 / 13
jun 2010.
jun 2010.