VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojKasni outdor
LEGACY

Kasni outdor

21 odgovora5,161 pregleda
Evo ljudi imama jedno pitanje s manjkom vremena i svega biljke sam zasadio 1.6 ove godine i jako fino napreduju..nakon dosta čitanja sam ostao zbunjen jer sam vidio da je moguće zasaditi kasnije pa me zanima kako će ići cvjetanje kod njih..odnosno hoce li ce produziti negdje do 10. mjeseca ili ce cvjetati manje biljke i ranije i na njima ce ispast manje ganđe? hvala na odgovoru unaprijed tražio sam na forumu al nisam naletio na ovako šta ispričajteme ako postoji ovaka tema:dada:dada

jul 2012.

A o kojoj se sorti radi?
neka random domaćica.. nije mi problem i ak ispadne ranije samo da bude neke žetve inaće super rastu sliči nekom early budu to je jedino sto znam ma da moze bit nesto sasvim 10 jer nepoznajem baš sorte hedovi su mi tak izgledali po slikama nažalost nemam vise nijednog da uslikam

jul 2012.

Ja mislim da ti nitko nece moci dati pametan odgovor kad se ne zna sorta. Ziv bio pa vidio :)))
hvala svedno..izvjestit ću svakako i pohvalit se sa slikama uroda nadam se :D
matiaAMBASADOR

jul 2012.

Procvjetat će one otprilike u isto vrijeme kao i da si posadio ranije, samo će biti manji urod ali bit će ga definitivno. A kad će završit ne možeš točno znati pošto je sjeme iz paketa, može biti kasna sativa ili rana indica ili nešto između. Sretno :)

jul 2012.

ma ima da bude sve dobro,samo neka imaju sunca i vode....može i gnojiva :icon_lol: 03.07.danas rođene :), pa se ne sekiram:)
BladeZMAJ

jul 2012.

Samo peri......
aost100ENTUZIJASTA

jul 2012.

nemas frke stari ne zabrinjavaj se, ja sam ove godine tek jucer posadio, samo neka bude sunca i nece biti problema..jos uvijek ima 15h sunca :)

jul 2012.

dosao sam do nekih ak47 fem autoflowering semenki pa me zanima mogu li ih uraditi outdoor jos ove godine? moze li se stici?
nenashPOZNAVALAC

jul 2012.

Da, možeš.Biće gotove početkom oktobra. I ne spamaj čovjeku dnevnik tj. postavljaj pitanja u za to predviđene teme. Sretno.
Oten98ISTRAŽIVAČ

jun 2014.

ako zasadim early xxx za par dan dali ce ona uspjeti da procvjet? hitno je... unaprijed hvala
TarzanZMAJ

jun 2014.

naravno da hoce :) al bit ce malo manja posto je imala i kracu vegetaciju, pogledaj malo i o automaticima mozda bas to trazis hh, poz

jun 2014.

ma samo sadi,kasnije će malo i procvast i do kraja ima da bude sve ok ja sam sadio i početkom 7-mog mjeseca pa sam berbio fine hedove :D

jul 2014.

Isplati li se topirati kasno posađenu biljku? (20.06.)

jul 2014.

Što da ne, pa to je dva mjeseca vege, možeš je i više puta topnuti ;)
MarkoMilENTUZIJASTA

jul 2014.

Jer bih mogao ja sada staviti biljke i jer bi sta bilo od njih jer je vec 3.7 Edit: sjeme je neko s ulice

jul 2014.

sacekaj jos malo da biljke procvetaju napolju pa onda... :ohno: sta si cekao do sada, ako imas semena sadi jos veceras
MarkoMilENTUZIJASTA

jul 2014.

jer bih moglo bit nekih malih hedova ako sada posadim nekih 20g je dosta jer znam da je kasno... sljedece godine idem se pravo bacit na uzgoj planirao sam i ove pa je sve propalo ali sada imam prilike

jul 2014.

bice grama ako stavis seme u zemlju za pocetak
pusimmnogotraveENTUZIJASTA

jun 2015.

Pozdrav, nadam se da ova diskusija nije mrtva, nabavio sam sjemenke durban poisona i zanima me je li sada kasno staviti ih na klijanje i uzgojiti outdoor? Sta mogu ocekivati?
StastopojoAMBASADOR

jun 2015.

Nije kasno, slobodno stavi na klijanje i ne brini.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se