VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojmali savjet bi molia
LEGACY

mali savjet bi molia

14 odgovora1,377 pregleda

maj 2011.

iman wembley pyramyd balkonuau stavljena 1.3 sad je procvitala tj pustila piksele bile ima skoro tri tjedna,posuda od 5l isti humus dobro napreduje. gnjoija sam je sa npk 16-8-24 svako 10 dana sad me zanima dali mogu nastavit sa tim ili bas moram uzet nesta sa vise P a manje N?

maj 2011.

e joa neata u po etku je bila cili dan na suncu (dalmacija,od 1.3 do 15.4) sad je malo narasla pa je moram dr~at u kantunu i ima nekih 5 sati direktne sun eve svjetlosti, ostalo je u ladu sve grane su mi pune piksela i volia bi da mi to dobro propupa?

maj 2011.

PIksela...:rofl: VErovatno na pistile mislis... x) Ako su vani, nemoguce da su sad pocele cvetati... ??? BAr ja tako mislim... mozda zbog te hladovine, al opet... nek odgovori neko drugi pozzz

maj 2011.

je je samo ata sam je ja po ea pokrivat sa kutijom u 20h do 8h puna je ona PISTILA
He-ManLEGENDA

maj 2011.

pixela brate :ludaci_lol: a jle ta biljka 1080p ili je hd ready :icon_lol: sku~aj malo san navaren i mozak mi usporen pa ce ti netko drugi dati pametan odgvor ;) welcome btw :vb_wave:

maj 2011.

a prije dva dana sam uze toshibu 1080p ha,ha ne stvarno me zanima ovo kako da je sad natiram da mi to lipo propupa ili da samo nastavim ovako pa da ide svojim tokom
killing^spreeISTRAŽIVAČ

maj 2011.

da se ja pitam, samo bi nastavio tako... e sad onaj ko je reka da je ne^moguce da je proklijala... moguce je :) ako je autoflowering sjeme :)
TarkiPOZNAVALAC

maj 2011.

Sve je mogue osim drvene pei i gumenog ~ara a. Samo ti nastavi kako si krenula, a ato viae sunca, to viae pixela :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se