VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojSušenje??
LEGACY

Sušenje??

30 odgovora3,139 pregleda
GarincoENTUZIJASTA

sep 2008.

Kad sam razgovarao sa prijateljem ka~e mi da prozra an tavan nije dobro mesto za suaenje biljki jer je ka~e pretoplo pa se biljke presuae,a i nije mra an nego polutaman???Gde Vi to i kako radite ,ajte molim vas da ujem jel postoji neko drugo mesto sem tavana za suaenje biljki jeste da je temp. ispod crepa velika ali neea biljku ostaviti tamo mesec dana nego onoliko koliko je dovoljno a ne ni slu ajno previae.Molim Vaaa cenjena razmialjanja.Hvala.
TarkiPOZNAVALAC

sep 2008.

Nemoj suait na tavanu ak je prevrue, ja se tako sjebo jer ako se prebrzo posushi ode potencija u qurac vjeruj znam iz svog iskustva nemoj da ti sav visemjesecni trud ode pa-pa zbog tog sto ti se biljka susila 3 dana umjesto tjedan - 10 dana stavi ju di nije tolko vruce
GarincoENTUZIJASTA

sep 2008.

E hvala ti zna i ortak je bio u pravu.Hvala ti.
GreenManAMBASADOR

sep 2008.

Ako je dovoljno prozracno mislim da nece biti problema,jer ne verujem da ce jos dugo biti ovako visoke temperature.Pogledaj malo dugorocnu prognozu pa proceni.Uostalom izmeri temp. na tavanu pa vidi. ;)

jul 2009.

e ljudi ja imam par pitanja sa susenjem,interesuje me kad zavrsimo berbu kako susiti biljku,mislim ne razumem bas od cega se pravi vutra,jel da sa drske otkinem listove pa ih susim ili samo ostavim onako celu biljku da se sama osusi?

jul 2009.

ajmo pitanje jedno, znate za presani sknk u zagrebu? zanima me koja je to vrsta i kako su ga tako posusili. nije suh do kraja a opet dobro izgleda, gori a jos jace puca. hvala
DirtyDENTUZIJASTA

jul 2009.

*** ******* ***** ** ti vrsta skunk.
ecoAMBASADOR

jul 2009.

sve ludo!!! boze..

jul 2009.

0 bodova? dajte neki odgovor sto se tice susenja. kakav je to forum bez pametnih odgovora.
ecoAMBASADOR

jul 2009.

pametni odgovori za pametna pitanja kako ces osusit da bude spresano!!!..imas na forumu pa procitaj,imas ssve o tome kako da ju osusis!!!!!!! nece ti se nista desit..
punoglavacISTRAŽIVAČ

avg 2009.

ma to ga dileri presuju da ih policija ne optuzi za vangabaritni teret.nabijaju da sto vise stane u kesu obmotanu lepljivom trakom.nista strasno.
caoooENTUZIJASTA

avg 2009.

hahahahaha... jebo lud zbunjenog :D shta je tezhe, kilo presovane ili kilo ne presovane trave? :bis:
ecoAMBASADOR

avg 2009.

gabariti su inace i dimenzije paketa ili tereta...al sumljam da dileri imaju dozvolu za odredene gabarite prjevoza..lol

avg 2009.

ma neznam, mislim da nije to o cemu vi pricate.
SiDAMBASADOR

avg 2009.

zapakiraj i stavi u neku knjigu , eto ti preaane vutre.....:icon_lol: lol @ gabartiZ

avg 2009.

dobra ,dobra:icon_lol:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se