VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojHitan oporavak--puno hvala!!!!
LEGACY

Hitan oporavak--puno hvala!!!!

46 odgovora2,837 pregleda
DinsENTUZIJASTA

okt 2009.

Radi se o balcony growu i iskoristavanju sunca dok je jos mogu e... Biljka mi je normalno rasla vec od 6 mj. ove godine i jedan dan sam ju zalio sa vodom koja je bila stajala 2 dana i od onda sve krenulo naopako,objesila je sve svoje snage i sad neznam sta da radim, sljedece jutro sam joj opet dolio malo vode ali nista ne pomaze, Zanima me u cemu je problem i kako da vratim biljku u normalu ,kako da se oporavi,hitno mi je i molim avs za pametan savjet Puno Hvala unaprijed: Nekad bila: a sad : http://img70.imageshack.us/gal.php?g=dsc05574.jpg
brendPOZNAVALAC

okt 2009.

Nazalost nema oporavka. A sta joj se desilo, najbolje ti znas cime si je zalio...ili mozda neko od tvojih ukucana...
DinsENTUZIJASTA

okt 2009.

Ok,od ovog svega dal se moze izvuci nesto i od ovih cvjetova da bas nije sve propalo?

okt 2009.

saksija mi djeluje zdravo :sun2:
DinsENTUZIJASTA

okt 2009.

Stvar rjesena,biljka vracena u normalu ;) ! Puno vam hvala na pomoci.
chupoAMBASADOR

okt 2009.

pa daj podijeli iskustvo, sta joj je bilo i kak si je u red doveo?

okt 2009.

Umjetno disanje ini uda :))

okt 2009.

daj sliku isuse....;)
ZOKIAMBASADOR

okt 2009.

da ako si ti to vratio u normalu onda cu ja moje hedove da posadim aj daj sliku i mene zanima kakva je biljoza :)

okt 2009.

daj slike da vidimo to udo :icon_lol:
chupoAMBASADOR

okt 2009.

dins..... cemu lagat?
DinsENTUZIJASTA

okt 2009.

Ovo je biljka koja je prekjucer izgledala kao da se objesila.Poato ste mi puno pomogli kako onda sami neznate u em je bio problem.Kad vas ovjek najviae treba nema vas. E pa ne u vam re kak sam to uspio koristite search -ionako ste uvijek najpametniji samo cu vam rec da je biljki falilo kalija i kalcija i minerala. Pozdrav svma i svi koristite search i google, sve piae samo treba itat!!!!
Kushonja O.GAMBASADOR

okt 2009.

Hahahahaha , svaka ast majstore ! Ironija i sarkazam do jaja!!!! Bravo!
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

okt 2009.

Jaoooo, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...nikada neemo saznati veliku tajnu velikog majstora kuhinje???? Da joj nisi mo~da dodao 2 ~lice Vegete??? Reci nam, moliiiiim teeee, neu mo i spavati no ima...oslobodi nas muka i podijeli sa nama veliku mudrost koja je spasila ovu jadnicu... :icon_lol::ohno::vb_whip::icon_lol:
chupoAMBASADOR

okt 2009.

veliki dan je danas: DAN KADA JE BILJKA USKRSNULA treba mu dat titulu ISUS ORGANIZACIJE

okt 2009.

Samo spamate bzvz... -.-
Noname_ENTUZIJASTA

okt 2009.

neznam kako to jedno je moguce:zamjenio biljku
ZOKIAMBASADOR

okt 2009.

slika od pre .. necu da vredjam al nemoj brate bezveze da nas lozis :) to nije moguce samo kad pogledam biljku od pre pa ovu novu cak ima vise listova, ova biljka od one kad je bila suva .. mogli bi napraviti onu igru pronadji razliku al verujem da nema potrebe za to :)

okt 2009.

lol kako la~e lik kompleksi su udo i dalje tvrdim da samo saksija valja i mo~e da se oporavi a kako lije doaao do zaklju ka da joj nedostaju te stvari to je za roman pri a mislim :icon_lol: onoj je korijen ckra pljas ili je presuaila tree nema :bis:
DinsENTUZIJASTA

okt 2009.

vjerujute vi to ili ne ja kazem kako je a na vama je ocete vi vjerovat ili ne.Neki misle da je udo ali ja vjerujem u uda a s ovog foruma odlazim samo zato jer su se tu nasli prepotenti ljudi koji su prebahati i prebalavi za svoju dob tako da hvala svima na pomoci ,bilo mi je lijepo,al kad tad ce vas docekat porcija...

okt 2009.

evo tebi odmah jedna porcija da se ne hladi smijeani ovje e u plavim papu ama sa cvjetiima :icon_lol: ipak je ovo naduvani forum ata si o ekivao konzilijum nemoj da ti bude udan naa smijeh mi znamo kada ne emu nema spasa a kada nedostaju elementi tako da si sada joa smjeaniji ispade da 10 posto ljudi koji pokuaaju da growaju nemaju smisla za humor ato growaa kada ti akodi
DinsENTUZIJASTA

okt 2009.

Bravo balcan smoke,mozes ic nasmijavat klince u vrti mo~da e se oni smijat tvojim forama mada i u to sumnjam... a sto se tice elemenata kad ces ti bit na toj razini da ces znat kaj je sa biljkom onda ces bit kao i ja a zasad si samo negativac koji nema svoj zivot jer da iams zivot nebi tu visio non stop...

okt 2009.

din duao pa zaato nas pitaa kada znaa " klikni nedje na ono za poveavanje tenisa :icon_lol: emu frka ato ti je biljka crkla gajia ih na prozoru ccc samo rizikujea a ato ea da dobijea ve vidia i sam :sun2: samo naprijed i izvini molim te ostani na forumu da nam gataa u kalcijum
mr.skunkAMBASADOR

okt 2009.

ja sam jednom imao takvu biljku osuaila se od prezaljevanja i neko mi re e na forumu da je dobro u posudu ugurati cijev od pumpe za bicikli i pumpati i naravno nisam ga posluaao ali se ni biljka nije oporavila :icon_lol::icon_lol::icon_lol: aala naravno , nego uskoro se vraa neznalica pa cemo cuti njegovo misljenje:icon_lol:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se