VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojFungicidi?
LEGACY

Fungicidi?

24 odgovora2,734 pregleda
bladikilaISTRAŽIVAČ

feb 2012.

Pozdrav.Gledao sam na netu nesto u vezi fungicida,to su poljoprivredni preparati protiv budji i slicnih bolesti biljaka,pa se pitam sad da li bi se to moglo primeniti protiv budji na marihuani u krajnjoj fazi cvetanja kada krenu kise? Ako je neko cuo mozda za neki dobar slicni preparat ili nesto u vezi toga neka da neki savet.

feb 2012.

mani se preventivnog polivanja hemijom, samo kada se bas mora, a kada krenu kise i pojavi se budj, moz samo da skines i spasavas sta se moze, tad prskanje ne pomaze

feb 2012.

Apsolutno se sla~em sa powerseed-om.....nee to po eti pljesniviti do pred sami kraj,ako i po me.A ako i krene,valjalo bi malo upkati te hedove koji su po eli,jer ne zahvati to cijelu biljku odjednom nego mjestimi no. Zna i malo upkaa bu,ako treba i odsje ea biljku ranije...bolje nego apricati sa kemijom koje kakvom.Nailazio sam ovdje na forumu gdje ljudi preventive radi, apricaju sa odreenim fungicidima.Ma bljack.....

feb 2012.

Ma razvuci najlon...Ne apricaj nego sluaaj ljuda ato ti ka~u...iskustvo je u pitanju...
BizzzoZMAJ

mar 2012.

Majka priroda je u pitanju tako da nema smisla fungicidima bilo sta mjenjati. Ako se pojavi plijesan jbg doslovno :D
HypersorENTUZIJASTA

apr 2012.

ovo sa najlonom nije losa ideja kad pocnu kise nabaci najlon da ima neki pad i rijesena stvar :)
cooinaISTRAŽIVAČ

apr 2012.

soda bikarbona moze da se koristi kao fungicid
a sta ja da radim,moje biljke su jos male a stabljika je krenula da odumire,sta ciniti da sipam sodu ili da kupim te fungicide?????pomagajte drugovi !!i da dodam uzgajanje je indor!!

jul 2012.

Nabaci neku sliku,da vidimo sta je u pitanju.....moze biti 100 ku**ca!!!
1044.IPBvidis kako se susi dole do zemlje nekih santimetar dva ima braon boju a gore je jaka biljka????
GewindENTUZIJASTA

jul 2012.

Stari, moraš malo prekopati ovaj forum u potrazi za znanjem, ako misliš išta da ubereš išta sa biljke :) Ovde kod tebe, po mom mišljenju, problem je nedostatak sunca, nedostatak vjetra i višak vode. Kao prvu pomoć evo ti 3 osnovne stvari. 1) Sunca puno, ali samo 3-4 sata direktnog dok su male tako. Kasnije što više to bolje. Znači dogni te roletne i otvori prozor (ako možeš. Ako ne, ne očekuj urod :/ ) 2) Vjetar. Biljka treba dosta strujanja zraka jer će ih on držati niskima i 'nabildanima' (lakši protok hranjivih tvari, čvršća biljka, itd.) 3) Zalijevanje. Ne prečesto i ako se dočepaš kišnice, to bi bilo super. -Pusti da se zemlja osuši ( 3, 4, 5 dana na suncu sigurno može, ali ti sâm ocijeni) pa onda zalij (naveče) sa 1 do 1,5 dcL max. Dalje, kad već pitaš neke stvari onda moraš dati i specifikacije da bi ti ljudi znali dati odg. Znači: koja zemlja, s čim si je miješao, koliko je stara biljka, šta joj radiš, čime je hraniš, šta joj pjevaš, itd.. Ugl. malo obleti forum, bit će ti jasnije :) Pozz
SulundarAMBASADOR

jul 2012.

mnogi se ne slazu,ali mnogi bi onda radije pusili budjave hedove u nedostatku zdravih ili ne bi ni pusili ili bi kupovali tudje i ne znajuci sta je radjeno snjima... JA sam radije za opciju bolje spreciti nego.. Sumnjam da ce trulez napadati ove sezone,susha je:dada Ko voli nek izvoli...sredstvo-protiv-trulezi-hedova.

jul 2012.

Ja mislim da je 90% ljudi prvi grow izgledao kao ovaj od freedoma... dobra stara vremena :ludak

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se