VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojMoj Prvi Outdoor
LEGACY

Moj Prvi Outdoor

72 odgovora4,319 pregleda
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2008.

Alo ljudovi,vec sam dosta na ovom sajtu i dosta sam skupio znanja pa sam odlucia da posadim biljcice... posadia sam u 5pitara i odma nedaleko od njih u Zemlju sam posadia 5 sjemi...proslo je 8 dana i vec ih je nekoliko proklijalo:b_cyclops:... Ps. Zivim na O.Bra u... Pitanje je dali sam pogodia vrijeme??
M_wEeDmAn_88POZNAVALAC

apr 2008.

tocno u sekundu ..... :P jesi, jesi ... mislim da je kod tebe vec dobro zgrijalo s tim da nema onih ispada sa jako niskim temperaturama .

apr 2008.

Evo da ne otvaram svoj topic malo cu spamat ovaj, nadam se da susid sa broca nee zamirit :banana_rasta: I ja sam posadio svoj prvi outdoor, motika, zemlja, pripremljene sjemenke ma sve ~ivo je bilo spremno, onda voznja pa duugo hodanje do spota (sajta) da bi skontali da nismo ponijeli vodu. Pa vi recite da vutra ne akodi hehe. Ali snasli smo se (necu reci kako) i male biljcice samo sto nisu probile povrsinski sloj zemlje i uhvatile prve zrake proljetnoga sunca. Pozdrav svima a posebno susidu!
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

e trublja u, ako si oni koji mislin da si onda emo se vidit, ali pari mi da nis, jer on iam samo 1, a ne 5 osnovat emo ujedinjenje Bro kih travara A i majica Republika Bro sa 5 listi masline je taman na meni :)
umobolikusISTRAŽIVAČ

apr 2008.

Pozdrav! I ja sam novi na forumu... Ja i Svira _Trube skupa sadimo bilj ice :banana: ...i zanima me, ukratko: je li zdravo biljke zalijevati razrijeenim gnojivom? (imamo neki gnoj koji se razrijedi s vodom u omjeru 1 ep na 1 litru vode) Mislim da nam je zbog toga jedna biljka "izgorila".. da tako ka~em :sick:
SLO-EraLEGENDA

apr 2008.

jeste izgorila!!! djubrivo najprije odstoji-6-12meseci kad se dobro izsuai,onda pognojia-pa odle~i zemlja dva meseca-pa u sadnju... za drugi put... jeste li vas dovijca sa sela?
gargamelPOZNAVALAC

apr 2008.

ako kaze jedan cep na litru vode ocito ima neko kupovno gnojivo. imas o prihrani vec dosta napisano pa malo pogledaj. aj napisi koje gnojivo
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2008.

Napisat cu ovih dana koje je gnjojivo...! A da vas pitam mozemo li samo stavljati stajsko gnjojivo umjesto umjetnog? imali li razlike?
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2008.

haha... mozemo... skupilo bi nas se dosta:prof10: Treba napisat na majcu prodajan Uje i }i~u :respect: Evo vam slikica jedna:
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2008.

Jesmo..:shit2:
početnikENTUZIJASTA

apr 2008.

Recimo da biljku ne presadim iz case od jogurta nego je tako stavim vanka da raste i ostavim je u tome i pazim je...:sun2::sun2::sun2::sun2::sun2::sun2::sun2: Kolika moze ona izrast i moge li rodit koji topic u jesen????
M_wEeDmAn_88POZNAVALAC

apr 2008.

eh da.....da je sve tako jednostavno svi bi uzgajali marihuanu :) nista od toga majstore .... ona u casi od jogurta moze narast do nekih (otprilike ) 15 cm i to je to . onda je presadis u zemlju (ako ces vec tako ) i pazis isto kao da je u casi od jogurta :) peace
3ananasa2ENTUZIJASTA

apr 2008.

a jel bi moglo ostavit ih u takoj nekoj maloj saksijici negdje sredinom sedmog mjeseca kad ima manje od 12 sati svjetla(ili joa kasnije) tak da dobijem neke domae lowrydere :) barem koji gram po biljci?
M_wEeDmAn_88POZNAVALAC

apr 2008.

odgovor i mene zanima :) teoretski mozda i da , ali tesko je rec jer tako nesto ...ne kuzim zasto uopce raditi :lml_spam: a opet , fuck theory :hehe:
choki123POZNAVALAC

apr 2008.

Teoretski moea,zaato ne,a mo~ea i ranije kad ima viae od 12 sati sunca tako da im kratia sun ane sate prekrivajui ih s tamnom vreom koja ne propuata svjetlo,amlo zajebano,al ako oea probat mo~e i to...:ninja:

apr 2008.

jel ovo u isto stajsko ubrivo zasaeno ? izgleda kao da si nekoj kravi vezao saksiju ispod repa da li su pre~ivjele ? rastu li ?
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

jao ekipa! neznam ata da ka~em, u aoku sam ujutro kolega otiao vidit, i ka~e da su jebeno napredovale (4 tjedan), uvjeti su bili bez njege i sl, eventualno ako ne pada kiaa pa svako 3 dana 1dl vode, i sunce dobro, te toplo vrijeme I dolazim ja naveer i NEMA!!!!!! netko ukrao, a spot bio jeben, i ja sam se morao vrtit 15 minuta po noi da sku~im gdje je! pa za ubit se, dogodine sve ide indoor!
M_wEeDmAn_88POZNAVALAC

apr 2008.

zao mi je to cuti, ali ocito spot i nije bio bas jeben :cool44: si siguran da je netko ukrao za sebe ? da nije netko copio i put pod noge na panduriju ? lol
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2008.

Tekuce gnjojivo PROFIFLOR classic ?? sta mislite o njemu i kako ga treba koristit i kada?
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2008.

ajmee sranjaa,ja bi poludia... meni odi u ovoj zabiti nemoze doc ni muha...:nana: A koliko ti imas godin?
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2008.

Tri pitanja!! Do koliko cm biljka moze rasti u pitaru od 1.5l? moze li biljka uginut ako joj je premali pitar? I dali je bolje sada kad ih budemo presadivat da ih presadimo u velike pitare ili u zemlju? helppp
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2008.

Rastu ka lude ... isto gnjojivo od magarca..
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2008.

Oprostite sta spamam:icon_cry:...ali sam skuzia da ovo nije bas tako jednostavan posal..toliko pitanja po glavi... Evo jos jedno: Kako da napravim sredstvo protiv kukaca :punch2:?? recept?
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

Koprivu namoci u vodi 24h i mjesaj povremeno.. pa time poli biljku na onu finu prskalicu.. djeluje protiv svih manjih nametnika koliko je meni poznato.. edit: u zemlju posadi ako je moguce
bongashLEGENDA

apr 2008.

Sinko moj, Bro je veliki otok ali ljudi ~ive malomiaanskin ~ivoton, moj savjet ti je da se ostavia orava posla jer ako nastavia ovako, ne predvian ti svijetlu budunost. Shvati ovo kao dobronamjeranu besidu. :cool44: P.S. Vidin da vas je 3-4 sa Bra a, tako da je ovo upueno svima vama ...
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2008.

Hahaha... uvalijea mi paranoju.. ma stari moj neimaj straha ,ja neman buducnost osim::spliff:
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

e jebiga onda, sad doma u vrtal kad je tako... @bongash - cini mi se da i ti dobro poznajea naae kraje, eto, ja san odusta prisilno :| a jbg, tako ti je to
umobolikusISTRAŽIVAČ

apr 2008.

ovi e kad bi meni doma saznali da u~ivam travu... Otac bi me zakucao aakom u zid... A kad bi mi saznali da sadim!! Mislili bi da sam neki anki!! Meni se ini da je indoor najsigurniji ako imaa osiguran prostor... Outdoor je jednostavan, ali Gauchov primjer pokazuje ato se mo~e dogoditi... Ima mali milijun rizika i zajeba kod outdoora... Evo ja sam se pobrinuo za "pesticid od koprive"... Ima li to ikakvog potencijalnog atetnog u inka na biljke?? Mislim da sam ih predozirao... Koliko je dovoljno?
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2008.

evo nove slike: http://img412.imageshack.us/my.php?image=img00711rt2.jpg
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2008.

Umobolikus jucer sam zapali joint od onog dima sa brda sta imamo... doslo mi je za povracat,muka znas koja... bed trip teski :balls:.... ali sam sam cili joint popusi bice to zbog toga i onda sam lipo pogleda seriju Trava i zaspa ka pile...:iloveyou:
umobolikusISTRAŽIVAČ

apr 2008.

U kurcu je puait sam... Zato te i puko bed trip. Ja cu sutra udrit trubu kad iden zalit biljke (pri nego e doden do tebe) :b_cyclops: Pa cu doc u tebe doma udimljen ko stoka. Udrit cu dvi istunke :b_evil: Uf... kad ce vec biljke procvitat.... ko ce cekat...

maj 2008.

moze jedno pitanje...nije mis dalo trazi po ostalim topicima jeli muske biljke masu brze rastu i tanje su
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

ne.. ubiti sve zavisi od 100 vrsta.. i postavio si pitanje na krivu temu!!
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

maj 2008.

Na ove dvije biljke su mi se vec sa strane pojavile neke dlacice- 4 para,znaci li to da je to ~enska biljka??:family1:

maj 2008.

Evo i ja zasadio outdoor. Prvi al je zasad dobro krenulo. :watchplant:Nego imali tu ko iz okolice `ib da zna neki dobar source za ket?:bong7bp: Nisam dugo, a mogao bih.. Info na PM(pwp il mail)! Kad naraste ket bit e aaenja..:family1:
ZOKIAMBASADOR

maj 2008.

Mr. Spinx Nego imali tu ko iz okolice `ib da zna neki dobar source za ket? brate nemoj tako moras malo pravila da procitas nejde to ovde tako... oprez svuda glavo luda...

jan 2009.

pocela joj je dlaka rast po mufu , nevalja ti to , ja bi to depilira :rofl:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se