Nedavni sadržaj od Žorž

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop
 1. Žorž

  - UPITNIK - Koju opciju za placanje semenki najcesce koristite?

  Platio sam direktno sa tekućeg. Nema straha jer uplata putuje na drugi kraj svijeta da bi došla na treći kraj. ...a šalju sa četvrtog mjesta. Barem kod jednog od sponzora, za druge ne znam.
 2. Žorž

  Sjemenke narucivanje

  Ma zajeb, nisu iz Hr nego iz Slovenije, poslije sam saznao. Da ne reklamiram, koristi Google, tako sam ih ja našao.
 3. Žorž

  Sjemenke narucivanje

  Moguće, moguće ali postovi sa foruma umiruju. Očito nešto loše za nešto dobro jer da je tamo sve od prve dobro prošlo ne bih tražio pa ni nabasao na ovu stranicu. Počašćen sam što mogu biti član. Puno dobrih i korisnih tema.
 4. Žorž

  Sjemenke narucivanje

  4. Da li paket šaljete iz RH, tj. da li je paket podložan inspekcijskom nadzoru od strane Carine ili neke druge institucije (tipa krim. policije)? 5. Ukoliko paket dođe do mene, koliko mogu biti siguran s Vaše strane da moj podatci neće biti prosljeđeni nekim drugim osobama ili institucijama...
 5. Žorž

  Sjemenke narucivanje

  Očito ne pričamo o istom shopu. Jel možeš u privat napisat o čemu je riječ. Ovi koje sam ja kontaktirao su bezobrazni i nisu mi odgovorili na nekoliko najosnovnijih sigurnosnih pitanja koja nikoga ne ugrožavaju a povećavaju sigurnost. Ne zaboravimo što naručujemo.
 6. Žorž

  Sjemenke narucivanje

  Bez obzira na obaveznu dostavu svih osobnih podataka koje oni provjeravaju, a ne jamče sigurnost istih? Prije koliko ste to naručili?
 7. Žorž

  Sjemenke narucivanje

  Pozz, jel ima tko kakva iskustva sa naručivanjem iz seed shopa iz RH?