Nedavni sadržaj od Djima

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
 1. Djima

  Spajenje HPS / MH lampe

  Povezao po datoj semi, radi. Hvalaa @Stipe
 2. Djima

  Spajenje HPS / MH lampe

  Pozdrav ekipa,nisam uspeo da spojim komplet,nisam ni bio tu i evo sada sam raskupusao sve i ako ne spamam i ako ima neko voljan da mi pomogne,najednostavnije u paintu da mi nacrta sta gde da spojim i jesam li ovo do sada dobro odradio. Hvala
 3. Djima

  Spajenje HPS / MH lampe

  Sve sam pretrazio, mene uglavnom bune ove dve bele sto idu iz balasta, jedna je lampa jedna je b (vrv balast). Smislicu nesto za vikend pa saljem objasnjenje. Hvala puno @bigeskalibur za asistenciju :)
 4. Djima

  Spajenje HPS / MH lampe

  @bigeskalibur Trenutno,ovako spojen ne radi. A da, upravu si, ballast je iz gs, nov kupljen i radio je samo 2 meseca nakon cega je ugasen i ostavljen u kutiji. Moracu lepo da prespojim i da probam pa javljam.
 5. Djima

  Spajenje HPS / MH lampe

  Hvala na brzim odgovorima. Samo mi je nejasno kako sam bez startera do sada palio i radio je skroz normalno. Mislim da ga samo nisam dobro spojio, tj zice iz balasta sa in i out konektorima. Ipak, hvala na paznji momci :)
 6. Djima

  Spajenje HPS / MH lampe

  Potrebna mi je pomoc oko sklapanja balasta, nisam siguran gde sta ide, probao sam ovako ali ne pali, ako iko ima savet, unapred zahvalan. Inace balast je marke Wansui 250w.