Nedavni sadržaj od Infinity

Hesi Prodavnica Hempatia Organics Nutrients
 1. Infinity

  ChiliHead Outdoor 2021

  GSC prva muško, ostale žene DRAGONI prva žena, treća muško, srednja ne znam:D Malo da se zaigramo pogađanja, ako smeta, slobodno brišite Imam neku teoriju, ako sad profulam da je odbacim totalno:) Želim ti da sve budu žene:respect::respect:
 2. Infinity

  Autoflower / Automatik

  Čekaj onda kraj maja i bit će najbolji mogući:)
 3. Infinity

  1xGSC,1xGG by the order of peaky blinders!

  Nemoj špricat biljke kad je upaljeno svjetlo, odnosno ne smije biti vode po listovima kad radi svjetlo. Pošpricaš nekoliko minuta prije gašenja, mada nema potrebe špricat. Ostalo super:thumb:
 4. Infinity

  Vidio sam NLO

  Ko sad ja s ovim popcornima od Afghan Skunka
 5. Infinity

  Vidio sam NLO

  Hahaha, to da, definitivno. Izađeš ispred zgrade i vidiš ih more takvih::ludak::
 6. Infinity

  Vidio sam NLO

  Nikad nisam vidjeo nlo, valjda i oni bježe od BiH ko đavo od krsta:D Nadam se da će mi se nekad ukazat ta privilegija, pa makar i van BiH:rofl:
 7. Infinity

  Berba / harvest - procjena

  Foxtail-a ti glavni vrh, garant mu preblizu svjetlo, podigni ga malo ako možeš. Druga biljka još 10-ak dana, možda 15
 8. Infinity

  LED Rizik-E27-Hesi-Mostly Indica

  Jbg, žao mi je. Znam da si se njoj najviše veselio, štaš. Čupaj, bolje 3 biljke čistih hedova, nego 4 biljke pune košpa...
 9. Infinity

  LED Rizik-E27-Hesi-Mostly Indica

  I moj je Afghan Skunk izbacio muda na par mjesta, poslije presađivanja. Al ja nisam ništa dirao i ostalo na tome, poslije su se i sasušila sama i otpala. Al opet, tvoja je foto, moja je bila auto, dal' ima kakve veze genetika s tim, možda.
 10. Infinity

  Foto/Auto Biti ili ne biti

  Stvarno ti želim puno sreće sa nedaćama:) Prošla godina je bila tako žalosna, srce mi pucalo, baš si bio peh... Ove godine razvali majstore:respect::respect::respect:
 11. Infinity

  Autoflower / Automatik

  Pusti da se zemlja dobro osuši pa zalij, naštimaj temperaturu na 25°C, savij je, treniraj malo, još je u vegetaciji što znaći da će još rast. Kad joj ustabiliš temperaturu trebala bi početi cvjetat, ak ne procvjeta za 10 dana prebaci režim na 12/12.
 12. Infinity

  Berba / harvest - procjena

  Tako nekako, možda i 4;)
 13. Infinity

  Megaliti

  A da, sad svi hoće para:D, na to nisam ni pomislio:crazyd:. Šta znam, ova utrka za novcem je davno od nas stvorila robove. Pa kad smo robovi svašta nam mogu poturit vlasnici novca, mi slušamo njih, jer želimo novac. A ako nekom slučajno nije stalo do istog, on je jedna velika budala za ostatak...
 14. Infinity

  Sto vas je danas usrecilo

  Danas je berba:makaze::makaze::makaze:::banjahanje::::banjahanje::::banjahanje:::banana_rasta::banana_rasta::banana_rasta::rasta::rasta::rasta:
 15. Infinity

  Megaliti

  Zanimljivi su, i Balkan ufo i Svet tajni. S nestrpljenjem čekam nova videa, znaju nekad i razočarat, al u suštini su interesantni. Sve je jasnija uloga novca i moći u našoj civilizaciji, tako da dobrano počinjem sumnjat u historiju, jer novac moćnika ju je napisao. Za 4.5 milijardi godina...