Nedavni sadržaj od Peco

Hesi Original Sjemenke Hempatia
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
 1. P

  Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje

  Molim vas savjet. Mojoj majci je dijagnosticiran rak pluca. Isto bi krenuo na svoju proizvodnju. Koje sjeme koristote? Koju marku? Znam da mora biti indica sa vidokim postotkom thc-a, ali da li je 100% posto indica ili recimo 80% indica i 20% sativa? Imam grow box za recimo 6 biljaka. Koje...
 2. P

  HOMEbox HomeLab GrowBox komplet

  puno hvala na pomoći.
 3. P

  Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje

  Znači 100% indice 4 komada i 2 komada samo sative i kombinacija? Može recimo Critical Kush 2 komada i 4 komada recimo 100% indice Northern Light? Možete mi slobodno dati neki drugi prijedlog.
 4. P

  HOMEbox HomeLab GrowBox komplet

  Koliko je ovo kvalitetno???? Ili možda bolje uzeti od 600? Kit Growbox 1000W SET SADRŽI 1x Prigušnica Elkosun 1000W ili digitalna prigušnica Lumatek 1000W Dimmable 1x Aluminijski reflektor Stucco 500 x 500 mm ili Cool Tube 155 x 490 mm 1x Growbox Pirate Box 150 x 150 x 200 cm 1x Ventilator...
 5. P

  Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje

  Pozdrav. Imam i ja slično pitanje. Znači dobro bi bilo pomješati više biljaka jer recimo teško je naći 100 % indicu sa preko 20%thc-a? Znači u growbox u koji stane 6 biljaka koje kombinacije da se stavi. Radi se o lječenju raka pluća. Unaprijed veliko hvala na info.
 6. P

  Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć

  Pozdrav. Novi sam u ovome i svuda se vrtim. Treba mi sjeme za lječenje od raka s visokim postotkom THC-a. Koja sjemena da gledam(marke) indoor i outdoor. veliko hvala na savjetima.