Nedavni sadržaj od shaolin monk

Canna Hesi Mills Nutrients
 1. shaolin monk

  Vidio sam NLO

  Ljudsko oko u prosjeku može vidjeti svjetlost s valnom duljinom u rasponu od 380 do 780 nm, :D kada zapalim vidim još manje.
 2. shaolin monk

  Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)

  https://www.index.hr/vijesti/clanak/varazdinska-policija-zaplijenila-gotovo-500-kila-marihuane/2069069.aspx https://www.24sata.hr/news/jedna-od-najvecih-zapljena-kod-nas-zaplijenili-pola-tone-droge-617932
 3. shaolin monk

  Megaliti

  Marija Magdalena je bila Isusova učenica, ona je svjedokinja Isusovog uskrsnuća, u Gnosticizmu ima važnu ulogu u ranoj crkvi a oko 591 od nje su stvorili grešnicu, prostitutku. Hvala Minja3, par stoljeća unatrag i završili bi na lomači zbog "hereze".
 4. shaolin monk

  Megaliti

 5. shaolin monk

  Megaliti

  Ishi-no-Hōden Japan model Masuda-no-Iwafune Pakistan Asota
 6. shaolin monk

  Megaliti

  Libanon Kina Montana, Amerika Japan
 7. shaolin monk

  Što trenutno pušite?

  Royal dwarf auto RQS
 8. shaolin monk

  Megaliti

  Riba. Eridu Objasnili su nam dolazak Hrvata u reklami za pivo. Ja pronađem podatke na internetu, neka svatko za sebe interpretira ove slike, nije mi namjera omalovažavanje ili vrijeđanje nečije vjere ili religije, dano nam je da vjerujemo u što želimo.
 9. shaolin monk

  Megaliti

 10. shaolin monk

  Megaliti

  Promatranje zvijezda je vjerovatno krenulo od nas, za Ilire se govorilo da se boje da nebo nebi palo po njima, ako se dogodio tilt prije 12000 godina moguće da su krenuli s naših prostora da promatraju zvijezde da bi se snašli a kasnije znanje došlo do Sumera.
 11. shaolin monk

  Megaliti

  Ishi-no-Hoden, Japan
 12. shaolin monk

  Megaliti

  :D kada krenu problemi s biljkom kreneš s mantrom, molitvom, pjevanjem. Vještica, veštica- vješta žena, žena s znanjem.Moguće da se s proizvodnjom željeza na Balkanu krenulo s osvajanjima teritorija kao i robovlasničkog društva, lakše je da ti zarobljenik vadi rudu a ti osvajaš prostore iako je...