Nedavni sadržaj od Silentgod

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
 1. S

  Mentor Pantagan

  Evo cijele biljane, nije najzdravija ali je borac i izgurala je do kraja:mario:: htio bi da udari što jače a da ne šalje na spavanje prebrzo:lol:
 2. S

  Mentor Pantagan

  Poz mentore, evo sto kažes prema slikama? jel bi to bilo to ili da jos cekam? Mislio sam ju pustit do petka pa onda capa capa, ili tokom drugog tjedna. Mikroskopa nemam da vidim 100%, ovo je najbolje sto sam uspio s mobom i improviziranom macro lecom.
 3. S

  Mentor Pantagan

  Lp mentore, očes si uzet malo vremena i pogledat slikice pa ako mi možes na temelju njih reči kolko bi joj ostalo do kraja. Stara je nekih 8 tjedana, ako dobro računam, pa bi trebala valjda biti pri kraju pošto je automatik. Hvala.
 4. S

  Mentor Pantagan

  U redu, hvala, onda ću joj dati mira neko vrijeme
 5. S

  Mentor Pantagan

  Pozdrav mentore, evo naišao sam na problem(možda moja krivica), počela je dobivati neke smeđe flekice i žutjeti po nižim listovima pa ako znaš što bi to moglo biti? Ja pretpostavljam da sam ju spalio malo sa gnojivom, htio sam vidjeti kako će reagirati i vjv napravio više štete nego koristi...
 6. S

  Mentor Pantagan

  Hvala, ovako samo da malo opisem situaciju. Uzeo sam od rqs-a royal cookies automatic, easy start i easy boost nutrijente, stavio jednu na klijanje u easy start i za 5-6 dana je izasla ali joj je falilo svjetla jer je bila na prozoru a dani su takvi kakvi jesu, pa se izdužila i uvila. S obzirom...
 7. S

  Mentor Pantagan

  Pozdrav Pentagan, prvi put sadim pa bi volio da me tu i tamo neko vodi kroz potencijalne probleme, ako imas vremena i želje, bi li mi bio mentor?