Nedavni sadržaj od tenk

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop
 1. T

  Upotreba Hesi proizvoda

  otvoricu dnevnik cevere i slike cu da post,imam zyme iam jos 5,6 hesija ali na svabskom sve,jebem mu misa,nema veze veceras u dnevniku izbacujem slike i hesija pa ono.. ;)
 2. T

  Upotreba Hesi proizvoda

  brate ne mozes da verujes koliko sam ti zahvalan sto izdvajas svoje vreme i dajes mi savete,pomogao si mi puno.tnx man na 12 12 sam od kad su kod mene a to je nekih 5,6 dana,nisam do sad gnoio nisam smeo nista pre nego mi neko objasni o tome,videcu veceras neke fotke da postavim,oprosti necu...
 3. T

  Upotreba Hesi proizvoda

  to mi reci doomer sobzirom u kojoj sam situaciji pojasni mmi ovo ima u kobas da te ljubim :D
 4. T

  Upotreba Hesi proizvoda

  i da samo jos jedno,kao sto sam rekao biljke su stare 8 nedelja bile u prodavnici,i kod mene su odma u fazi svetanja na 12 12 dali da koristim samo gnojenje koe sluzi za cvetanje i da se manim ovog za vegetaciju?
 5. T

  Upotreba Hesi proizvoda

  hvala ljudi,pomazete mi,polako gledam sta je sta i prevodim,recite mi samo jel ima neke veze sto su te biljke vec stare 8 nedelja i dali se svaki od ovih hesi preparata mesa sa vodom i zaliva nema poprasivanja? zahvalan sam,usmerio si me sa ovim linkovima :)
 6. T

  Upotreba Hesi proizvoda

  ljudi molim vas za pomoc..mozda to ne trebam da radim ovde u odgovoru ali tvarno ne znam,pratim ovaj sajt odavno ali nisam dugo,oduvek sam se bavio samo outdoor uzgojom,ali sad mi ispalo nesto imam profi homebox sa lampama od 600w i imam brdo nekih hesi proizvoda ali ja napolu to nikada nisam...