Ćao, zdravo svima

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
21.06.2020
37
141
33
Rio de Janeiro, Brazil
Pozdrav svima, kasnim malo sa predstavljanjem, kao i svi drugi, očigledno haha..

Ja sam iz države u kojoj se sve počinje sa vrlo malo godina, kao i sve druge exYu države. Mada sam dosta mlad da bih mogao o tome uopšte pričati. Imam 20 godina, sudeći po svim postovima koje sam pročitao, jedan sam od mlađih ovdje. To mi je posebno drago jer onda znam da neke stvari koje sam pročitao nikako ne mogu biti budalaština.
Imam završenu srednju školu i pauzirao sam jednu godinu da ništa ne upišem. Kako stvari stoje, cijepam se upisati nešto ili ipak ne. Sa druge strane, od mlađih dana, najviše preko igrica, učio sam programirati i dizajnirati. Pa danas zaradim neku ekstra paricu sa strane za poslove koje radim. Koristio sam i online platforme ali nemam toliko dobro iskustvo sa njima. Dolje ću izbaciti jedan dva rada, čisto bez veze.

Od foruma očekujem da naučim kako gajiti pravilno biljku, da bih mogao da dođem do što kvalitetnijih proizvoda koje ću još dugo dugo dugo koristiti. Pa samim tim što prije naučim moje zadovoljstvo će biti veće. Zar ne ? Duboko poštovanje za sve članove, slutim dugo i dobro druženje. Pozdrav ekipo!!

Banners.jpg

4одееес.jpg