Što je život?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Da li vjeruješ da je život savršen?

  • Da vjerujem

    Votes: 1 3,8%
  • Ne

    Votes: 13 50,0%
  • nisam svjestan/a

    Votes: 12 46,2%

  • Total voters
    26

madog

Banned
Banovan
18.01.2009
34
1
0
29
možda mi samo neznamo uživati u njemu..

Weed ovako je išla anketa, nije mi uspila očito..

da li vjeruješ da je život savršen?

1 DA vjerujem
2 NE
3 nisam svjestan

aj sredi to ;)
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Malo mi je ovo, bez uvrede molim, besmisleno pitanje. Nemogu uopće gledati život u tim okvirima, neznam šta bi život činilo savršenim.
mah nažalost neznam kak da izrazim što mislim trenutno
 

dogo argentino

Aktivan Član
22.01.2009
122
0
0
35
mislim da nam se svima desilo pun***** stvari zajebanih i svako ima nekih sranja i kakva se sve sranja dešavaju u svijetu i kakvih debila sve ima na ovome svijetu koji vladaju odnosno koji su predsjednici i šta ja znam sjede u vladi i niš ne rade sam sjede i drkaju kare.. i kolko ratova ima i pizdarija i svega i svačega..
tak da ne msilim da je svijet savršen.
nije da sma optimista.. ima i onih sitnica koje nas čine sretnima tipa osoba koju volimo, voli ona nas, obitelji, djece i život pa nekima je i to dovoljno al za ostale stvari ih jednostavno nije briga al mislim nisam pesimist nego jednostavno ne znam.. što da vam kažem evo ja sam se izjasnio..

i da.. život je savršen kad se napušiš...
(ali to je smao moje mišljenje)


--
ipričavam se radi psovki, en zanm jel smijem psovat pa ono.. negdje vidim da neki psuju pa šta ja znam.. al eto en psujem inče nego samo sad jer imam nalet bijesa pa ispričavam se radi toga.
 
12.02.2009
1
7
0
34
nije pitanje bilo da li je svijet savrsen, nego zivot :)
za svijet svi znamo. gledamo teve :)
ali zasto zivot nije savrsen? je, ovisi samo iz kojeg kuta sobe gledas :)
zar si ti toliko nesretan sa svojim zivotom? cuj, tvoj je. mozes ga popraviti, uljepsati, posloziti i nabit mu masnu. zasto bi imao nesavsen zivot? tvoj je i samo tvoj :)
istina, zelimo vise, moramo vise, trebamo vise. zelimo i moramo i trebamo vise onoga sto nam u biti cak ni ne treba. novac? vjerovatno prvo i najbitniji razlog nesavrsnog zivota, jel da:)
kazu, radi ono sto volis i novac ce sam doci. svatko ima uspona i padova. da ne padas, kako bi znao da u necemu uspijevas, ili tako nesto.
mozda je savrsen malo prejaka rijec. tehnicki, nista nije savrseno, jel da? ali nije bas toliko daleko. u biti, tvoj je. budi emo, ako zelis :)P
 

dogo argentino

Aktivan Član
22.01.2009
122
0
0
35
u ovoj situaciji baš ništa ne smatram savršenstvom.. bar ja.. jer.. ne znam.. sranja imam stalno.. ne kažem da ih drugi nemaju al jbg..
 

dogo argentino

Aktivan Član
22.01.2009
122
0
0
35
ma ne pratim ni rihanu nit pratim njenog jebača nit ne znam kaj se događa u svijetu..
zaboli me i za nju i za njega.
uostalom nisam ja ni tužna priča niti nema za mene violina(kao što si rekla) jednostavno sam ravnodušan i sasvim mi paše..
 
12.02.2009
1
7
0
34
dogo argentino je napisao(la):
ma ne pratim ni rihanu nit pratim njenog jebača nit ne znam kaj se događa u svijetu..
zaboli me i za nju i za njega.
uostalom nisam ja ni tužna priča niti nema za mene violina(kao što si rekla) jednostavno sam ravnodušan i sasvim mi paše..

:kiss::icon_wink:

nemoj tako o njoj. iovako je danas sva izdeformirana. :icon_lol:
 
01.02.2009
0
6
0
38
život je chupav i dlakav xD
i valja se probijat kroz njega...
u biti ak ga postavljas kak se tebi svidja i vise je nego savrsen...
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
za život najbolje reć da j jednostavno j.ebeno dobar:icon_lol: a i sama činjecica da smo rođeni i da Postojimo je već neopisiv dar koji nam je pružen:sun2: naravno, ako opet većina kaže za svoj život da im nije savršen, dobar, kvalitetan ili bilo šta da se oni osjećaju spokojni oko tog pitanja kod njih samih sa Sobom, onda jebiga...nažalost s.ranja su uvijek više zaokupljala pozornost čovjeka:icon_lol::vb_whip: da ti život bude dobar, moraš bit načisto s njime... tako i onako, probleme ljudi stvaraju, a ne obratno:) sve je borba, inače bi stvari bile tako, u najmanju ruku, dosadne:)

A sad, pojam "savršenosti"...eh, ne moramo se sad "kačit" ok terminologije...u osnovnom, svi dijelimo neke temelje, a i što uopće svaka riječ "znači"? da ne kažem, da doseg savršenstva nikada niti ne može dotaknuti:)) tako da samo pitanje, da li čovjek uživa u životu, u podarenosti koja mu je pružena, da li je uživaoc samog trenutka kojim odiše, dal se napaja izvorom svoga postojana i razloga, dal se divi samoj magičnosti svega što Jest i što imamu tu čast pripadati nečemu što nam je pruženo i u nama samima da voljno i uzmemo poput kraljeva i ostvarimo Sebe u potpunosti beskrajnih visina, čisto ovisi o samom pojedincu i njegovoj volji da učini ono što duboko svi u Sebi osjećamo, ali zanemarujemo... :( :)

Da ima 4. opcija u anketi, odabrao bi odgovor da je pojam savršenstva za život pre pre malen:) majke mi, kad pogledaš kakva je to stvar, dođe čovjeku da zaplače:))))):icon_lol:
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Kada me jedna prijateljica pitala zbog čega se ujutro budim, rekoh zbog jutarnje erekcije, no nakon toga poslah joj ovo, i reko eto savršenog razloga zašto se ujutro budim

[YOUTUBE]vnRqYMTpXHc[/YOUTUBE]
 
30.10.2008
8
9
0
35
s obzirom na način na koji razmišljam nemoguće mi je odgovorit na takvo pitanje..ne znam...ne mogu ga uopće smjestit nigdje u toku misli..nekako je općenito..zapetljano i subjektivno..ka šta W. kaže, ovisi šta smatraš savršenstvom.